Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.5.2010 22:43:03
|
|
|
|
buhla
|
oti tea je joj kako deca rastu!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.5.2010 22:45:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Oti, ja nemam reci za nju, zaista! Neka se ne ljute druge mame, ali ona i Una Gaganina su mi sprecijalno drage, sva se raznezim kad vidim slikice...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.5.2010 22:46:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Jaaaaooooo lepota malena, ma pocinje da lici na mamu... pcelice, ne mogu da verujem da si to primetila..na ovoj slici je ista ja kao beba...i mene je podsetila a moja mama nije mogla da veruje... inace lici na tatu ali na ovoj slici ista ja... hvala ti...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.5.2010 22:48:16
|
|
|
|
Anoniman
|
buhla hvala mila nejtiri hvala...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.5.2010 22:52:34
|
|
|
|
gagana83
|
Oti preslatka je bubica mala Sad je vec pravi bebac!!! Ljubim vas Nejtiri hvala
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.5.2010 22:54:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Nema na cemu! Ja sam zaljubljenik u celave bebe, ali vas dve cice su mi uh! Kako bi ih izgnjavila!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.5.2010 22:54:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI pcelice, ne mogu da verujem da si to primetila..na ovoj slici je ista ja kao beba...i mene je podset_ila a moja mama nije mogla da veruje... inace lici na tatu ali na ovoj slici ista ja... hvala ti... Pa da, kad sam videla sliku tm i ja sam rekla da lici na njega ali mi se na ovoj slici cini da pocinje da lici na tebe... Lubni joj nosic
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 3.5.2010 22:55:43 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.5.2010 23:13:28
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Evo i mojih pacica
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.5.2010 23:31:46
|
|
|
|
sneza24
|
Preslatki su.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.5.2010 0:00:29
|
|
|
|
buhla
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.5.2010 0:05:39
|
|
|
|
marince1
|
Lot tvoju bebu jos nisam videla! Kao lutka!Preslatko! Oti, pa ona vec ima formiran lik!Sune moje prelepo! Magde bice to lepotica kao njena mama! Engi oni su bombonice! Ma sva su decica extra! edit: buhla,Pavle je presladak! Novosadjanko ti si jedna bogata zena kad imas ovako divnu decu! Kakve samo loknice imaju svi !
< Poruku je uredio marince -- 4.5.2010 0:08:20 >
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.5.2010 0:09:42
|
|
|
|
Verus
|
jaoj ne vidim slike samo pise user posted image.....
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.5.2010 0:41:58
|
|
|
|
marince1
|
Da vidite kako nam je bilo za 1. maj
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.5.2010 0:42:40
|
|
|
|
NadaR
|
OOooo .. pa vi ste bas uzivali ..
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.5.2010 0:45:55
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Imali su lokne do pre neki dan, muske sam osisala, gusta im je kosa stalno su se cesali i srednji sin je isto prosao, samo nije dao da se slika, pa sada bez lokni ovako izgledaju
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.5.2010 14:07:03
|
|
|
|
lothroniell
|
Hvala! IZVORNA PORUKA: Verus RR loth! PREDIVAN JE! Joj sto volim kad imaju puno kose!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.5.2010 14:13:35
|
|
|
|
lothroniell
|
Oti ona zaista lici na tebe! Novosadjanko kao seceri su, a ovako osisani su skroz opasni! Marince vi set se bas lepo proveli, druga slika je ! Buhla Pavle je ko veliki, med jedan! Madge tvoja devojcica je carobna, prava mala princezica! Engimengi, klinci su ti bas face! Micketa bebac ti je kao veliki, skroz ozbiljna faca! Sanji cestitamo! I da zakljucimo na ovom forumu nema ruzne dece, svaka nam cast kad ih radjamo take slatke!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.5.2010 15:59:47
|
|
|
|
lelaigor
|
Evo nas opet. Ko nije video na FB-u.
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.5.2010 16:26:58
|
|
|
|
marince1
|
ova sa hulakopicama je najzesca secer mali
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.5.2010 16:30:08
|
|
|
|
lelaigor
|
Hehehehe, hvala. Baš. Sva se nešto začudila....
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.5.2010 16:48:19
|
|
|
|
AtenA
|
joj secerci svi do jednog!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.5.2010 17:25:11
|
|
|
|
AtenA
|
evo je moja cupa ovo je jedini put kada sam uspela da joj na kratko spustim kosicu
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.5.2010 17:32:57
|
|
|
|
AtenA
|
ova slicica je trebala da bude umesto prve
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.5.2010 17:34:23
|
|
|
|
AtenA
|
uopste ne znam sta se desava duplira mi sliku koju sam poslednju postavila bzv ne da mi se da postavim sliku koju zelim....drugi put
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.5.2010 20:22:02
|
|
|
|
micketta
|
IZVORNA PORUKA: lothroniell Micketa bebac ti je kao veliki, skroz ozbiljna faca! he he evo, ume i da se nasmeje meni su sve bebe medene!!! jooooj, mishevi mali
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?