Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.4.2010 17:49:06
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: BabyG Da ne nabrajam pojedinačno, dečica su preslatka! A evo i nas pre par dana.. E sad više ne liči na moju Anu I i dalje je lepotica
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.4.2010 17:49:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao Baby G! Verus, pazi da ti neko ne ukrade dete za avatar. Izgleda kao umetnička fotka! Preslatka je!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.4.2010 18:36:02
|
|
|
|
Verus
|
Hvala drage moje! Moja poznanica ju je juce slikala dok je spavala profesionalnim aparatom-drago mi je da cu imati nekoliko lepih slika
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.4.2010 19:27:27
|
|
|
|
marince1
|
BabyG,Verus oves fotografije su za 10!!! A deca su za 11 Slatkisi mali!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.4.2010 20:28:23
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: Verus RR 3 nedelje Verka zverka - slika za reklamu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prelepa je I ja sam ovo pomislila kad sam videla sliku.Preslatka je.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.4.2010 21:16:10
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.4.2010 21:22:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Hvala drage moje! Moja poznanica ju je juce slikala dok je spavala profesionalnim aparatom-drago mi je da cu imati nekoliko lepih slika Veki, odusevljena sam! Fenomenalna ideja!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.4.2010 21:25:26
|
|
|
|
lothroniell
|
Verus kao sa reklame! Divno... IZVORNA PORUKA: Verus RR 3 nedelje
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.4.2010 21:28:08
|
|
|
|
lothroniell
|
Najsladji je!!! Obozavam tvoje dete! IZVORNA PORUKA: eugenija Điiiha Ovo ga Gagi drži da se ne slomi jadan
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.4.2010 21:30:08
|
|
|
|
lothroniell
|
Joj kakve okice i obrashcici!!! IZVORNA PORUKA: Alexx RR
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.4.2010 21:36:01
|
|
|
|
*Alexx*
|
Jao, Verus, BabyG, pa kakve su to šećerlemice
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.4.2010 23:19:01
|
|
|
|
simke
|
Joj šta je slatke dečice Evo i mog direktora
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.4.2010 23:43:29
|
|
|
|
lothroniell
|
Joj mali plavusan sa plavim okicama!!!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.4.2010 9:56:26
|
|
|
|
gagana83
|
Jao vidi direktora! Odavno nisam videla njegovu slicicu. Sladak je Simke ko med
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.4.2010 10:01:37
|
|
|
|
Trcosava
|
Alex blenta mala!!! Eugi draga - ukrašću ti mafiju Simke - direktor nam je za medalju a evo vam i moje pozerke (ko je nije video na fejsu hahhaa)
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.4.2010 11:23:12
|
|
|
|
Dora
|
Kako su slatki! Ne mogu da se nagledam slika, divne su. Simke, kako rastu ko iz vode, nisam vas dugo videla a direktor već momak!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.4.2010 12:16:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Stavila sam Lukine fotke u album (ne prikazuje na Home, nemam pojma zašto)... nekim hronološkim redom sam poređala, za rođendane.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.4.2010 12:19:59
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Jao Baby G! Verus, pazi da ti neko ne ukrade dete za avatar. Izgleda kao umetnička fotka! Preslatka je! To sam i ja htela da kažem
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.4.2010 12:30:09
|
|
|
|
Unica
|
Evo i Une od juce u nekom zanosu ja obozavam ovu sliku, skroz mi je smesna
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.4.2010 12:32:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.4.2010 21:33:20
|
|
|
|
Verus
|
babyg, unice, alex, eugi, trco, joooj mrzim da nabrajam jer znam da cu nekoga slucajno zaboraviti! Decica su: PU PU PU , necu ni da kazem Bas smo srecne sto ih imamo
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.4.2010 22:49:50
|
|
|
|
simke
|
Moje prvo sankanje Naučio sam da se penjem k*o majmunče i uživam da sedim na stolu
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.4.2010 23:01:53
|
|
|
|
*Alexx*
|
Simkeeee
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.4.2010 23:09:43
|
|
|
|
BabyG
|
Hvala, drage moje! Versus, ja ću ti je ukrasti, dok me neko nije preduhitrio! Prelepa je! Trco, Ana je preslatka, k'o da je mm pravio! Woooooow, kakav macan simke!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 25.4.2010 7:59:20
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: BabyG Trco, Ana je preslatka, k'o da je mm pravio! a možda i jeste
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?