Verus -> RE: Slike naše dečice - II deo (13.4.2010 1:50:01)
|
OTI mila, znam kako se osecas...nekako je i meni telo sada ostalo "prazno" jer je odradilo svoju svrhu. Imam strije na kukovima i par nisko na stomaku..naravno salo i celulit...grudi su mi bas velike, a i one su dobile strije tako da ni to lepo ne izgleda....trebace vremena i malo truda, ali uspecemo zajedno! Sada dojimo i to je najbitnije, tako da polako, nemoj sada draga o tome da se sekiras, znam da ti smeta, ali nastavi a mislis o sebi kao staratelju i da Tei treba tvoje mleko, tako da i dalje imamo svrhu kao mame! Cim prodje koji mesec smrsacemo i od dojenja videces! Lelaigor, magde, sanji, OTI, ma sve sve bebice su nam ko bonbone! Ljubim ih u rukice majeeIZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: sanji OTI, ženska mnogo dobro izgledaš! [sm=smiley31.gif] sanji, hvala ali...samo na toj slici... imam mnogo celulita, bubuljice su mi izasle po telu (neke sitne grozne), pojavile mi se sitne strije po zadnjici...pomalo sam nesrecna zbog svih onih nabacanih kilograma...23kg... jedino mi je frizura ovde bila ok jer sam tog dana bila kod frizera... sad zvuci da ne umem da primim kompliment ali sanji veruj mi...ovih dana bas o izgledu mislim i o tome koliko mi to smeta....[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|