Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 22:52:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj boze kakvi slatkisi
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 22:54:21
|
|
|
|
magde
|
znaci sta da vam kazem dete ima sluh i je previse muzikalna ima takt neverojatan i peva pesne po njeno ali u ista intonacija kako sledi pesna STRASNO (mama je htela da bude pevacica hahaha)
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 22:55:15
|
|
|
|
NadaR
|
Svi su preslatki
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 22:55:39
|
|
|
|
Anoniman
|
evo i nas
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 22:56:18
|
|
|
|
sanji
|
IZVORNA PORUKA: OTI Za Unu i Vanju I od nas tri za Teodoru i tebe!!! Slatka je kao šećer!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 22:56:20
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: magde znaci sta da vam kazem dete ima sluh i je previse muzikalna ima takt neverojatan i peva pesne po njeno ali u ista intonacija kako sledi pesna STRASNO (mama je htela da bude pevacica hahaha) Svaka čast! To je lep talenat!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 22:56:43
|
|
|
|
magde
|
OTIIII ZGODNA MAMA i PREDIVO BEBE andgeooooooooo
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 22:56:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI evo i nas Jao dve lepoice na slici!Jako si lepa a bebara...ma necu ni da kazem,pu,pu,pu
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 22:57:25
|
|
|
|
NadaR
|
Kako je medene Teodora mali A pazi joj samo rucice
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 22:57:26
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
OTI ostala sam bez reci, mnogo ste slatke, ma preslatke.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 22:57:56
|
|
|
|
magde
|
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 22:58:19
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: OTI evo i nas Joj, prelepa je! Pu, pu, pu! Kad je vidim imam osećaj da moja Daria nikad nije bila tako mala... Prebrzo rastu!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 22:58:38
|
|
|
|
sanji
|
OTI, ženska mnogo dobro izgledaš!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 22:59:46
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: magde Mala dama.
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 23:01:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sanji OTI, ženska mnogo dobro izgledaš! sanji, hvala ali...samo na toj slici... imam mnogo celulita, bubuljice su mi izasle po telu (neke sitne grozne), pojavile mi se sitne strije po zadnjici...pomalo sam nesrecna zbog svih onih nabacanih kilograma...23kg... jedino mi je frizura ovde bila ok jer sam tog dana bila kod frizera... sad zvuci da ne umem da primim kompliment ali sanji veruj mi...ovih dana bas o izgledu mislim i o tome koliko mi to smeta....
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 23:01:40
|
|
|
|
magde
|
da naplatim za to sto nije mi dugo radilo slikomat mislim imalo je virus
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 23:03:09
|
|
|
|
magde
|
OTI vratices se ti ne brini ti imas osnov da budes lepa ne brini bices kao nekad cak i lepsa zasto kad zenu postaju mame dobiju mnogo harizmu videces
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 23:06:26
|
|
|
|
Anoniman
|
blagodaram magde... (valjda sam pravilno rekla)
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 23:06:54
|
|
|
|
magde
|
hahahah DA bas tako
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 23:07:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: magde OTI vratices se ti ne brini ti imas osnov da budes lepa ne brini bices kao nekad cak i lepsa zasto kad zenu postaju mame dobiju mnogo harizmu videces Bas si kepo to rekla !Oti,u svakom slucaju divna si mamica
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 23:07:55
|
|
|
|
sanji
|
IZVORNA PORUKA: OTI sanji, hvala ali...samo na toj slici... imam mnogo celulita, bubuljice su mi izasle po telu (neke sitne grozne), pojavile mi se sitne strije po zadnjici...pomalo sam nesrecna zbog svih onih nabacanih kilograma...23kg... jedino mi je frizura ovde bila ok jer sam tog dana bila kod frizera... sad zvuci da ne umem da primim kompliment ali sanji veruj mi...ovih dana bas o izgledu mislim i o tome koliko mi to smeta.... Hormoni još rade pa o tome ne razmišljaj! Sve će to da se dovede u red za koji mesec! Na ovoj slici si !!!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 23:09:10
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: sanji OTI, ženska mnogo dobro izgledaš! sanji, hvala ali...samo na toj slici... imam mnogo celulita, bubuljice su mi izasle po telu (neke sitne grozne), pojavile mi se sitne strije po zadnjici...pomalo sam nesrecna zbog svih onih nabacanih kilograma...23kg... jedino mi je frizura ovde bila ok jer sam tog dana bila kod frizera... sad zvuci da ne umem da primim kompliment ali sanji veruj mi...ovih dana bas o izgledu mislim i o tome koliko mi to smeta.... Joj, OTI, pa super izgledaš! A kad si se porodila... Imaš još fore, mada, znam, teško je to za samopouzdanje. Ja se valjda nikad neću vratiti u normalu, ima dete da me se stidi uskoro...
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 23:11:17
|
|
|
|
magde
|
ona je ljubitel cvece
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 23:14:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: sanji OTI, ženska mnogo dobro izgledaš! sanji, hvala ali...samo na toj slici... imam mnogo celulita, bubuljice su mi izasle po telu (neke sitne grozne), pojavile mi se sitne strije po zadnjici...pomalo sam nesrecna zbog svih onih nabacanih kilograma...23kg... jedino mi je frizura ovde bila ok jer sam tog dana bila kod frizera... sad zvuci da ne umem da primim kompliment ali sanji veruj mi...ovih dana bas o izgledu mislim i o tome koliko mi to smeta.... Joj, OTI, pa super izgledaš! A kad si se porodila... Imaš još fore, mada, znam, teško je to za samopouzdanje. Ja se valjda nikad neću vratiti u normalu, ima dete da me se stidi uskoro... ma lelaigor necu sada da pisem o tome ali... ne znam...imam utisak da me muz vise nikad nece gledati kao ZENU nego samo kako MAMU... ne osecam se lepo u svom telu... znam sta pricas... verovatno mi preterujemo ali..tako se osecam... a ti ga bas pretera!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.4.2010 23:17:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Magde, devojčica je prelepa....interesantno dete! OTI , kako si ženstvena, ženo ... Teodora je pravi dar!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
pomozite!!!nanaaelena (
31%)
nadja (
28%)
teodora (
23%)
katarina (
18%)
Ukupan broj glasova: 133Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!