Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:14:52
|
|
|
|
Anoniman
|
gagana...nemam vise sta da ti kazem... Nema tih komplimenata... puj puj... volim vas obe
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:18:03
|
|
|
|
gina
|
LENA MAŠA
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:18:13
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Jok! Ovo... Zene
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:19:38
|
|
|
|
gagana83
|
Gina,je l to i tvoja Lena jede luk ko moja Una
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:20:33
|
|
|
|
magde
|
jao OTIIIIII kako ste mi vi predivna je vasa prva slika a i imas vremena za nas svaka cast. GINA mali su ti kukle od lepe prelepe
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:21:31
|
|
|
|
gina
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Gina,je l to i tvoja Lena jede luk ko moja Una Jedu obe i rasturaju se
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:21:58
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: OTI gagana...nemam vise sta da ti kazem... Nema tih komplimenata... puj puj... volim vas obe Oti,i ja vas volim mlooogo,znas to! Ocemo slike iz danasnje setnje
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:22:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gina IZVORNA PORUKA: gagana83 Gina,je l to i tvoja Lena jede luk ko moja Una Jedu obe i rasturaju se predivno!!!! Obe su...ma andjeli!!! IZVORNA PORUKA: magde jao OTIIIIII kako ste mi vi predivna je vasa prva slika a i imas vremena za nas svaka cast. GINA mali su ti kukle od lepe prelepe hvala magde...ona sada spava pa ja imam vremena...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:24:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: OTI gagana...nemam vise sta da ti kazem... Nema tih komplimenata... puj puj... volim vas obe Oti,i ja vas volim mlooogo,znas to! Ocemo slike iz danasnje setnje prebacicu...samo sto se ona jedva vidi..imala je kapicu i spavvaaaaala.. ali imam jednu lepu danasnju kad sam je drzala da podrigne a ona zaspala na ramenu...tad nam je smesna..muz i ja umiremo od smeha...tad izlgeda kao neka pijanica... stavicu je...evo sada...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:26:40
|
|
|
|
magde
|
OTI draga blago tebe sta si sama sa muz i dete ides napolje kad zelis sa\ta god zelis radis BLAGO TEBe.NEk vas bog cuva sve
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:27:48
|
|
|
|
nakins
|
Oti malena ti je preslatka Puj, puj da je ne ureknem
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:31:33
|
|
|
|
Trcosava
|
joooj ne pominjite mi Vrnjačku Banju mooooolim vas Gagana kao šećerak je malo, nego koje boje su joj oči?? Na 2. slici mi se čine plavim? JMM 'oš te optuže kako dete teraš da pije alkohol????? Srce malo on bi piiiiveeeeee
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:33:30
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Gagana kao šećerak je malo, nego koje boje su joj oči?? Na 2. slici mi se čine plavim? Ma jok,tamno smedje,skoro crne,na tatu
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:36:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo danasnje setnje...i slike kad treba tea da podrigne a ona zaspi... muz i ja se smejemo kao blesavi... ne vidi se beba zaista jer je spakovana a fotoaparat ne radi bez blica pa nismo mogli da priblizimo mnogo...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:37:38
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: OTI Evo danasnje setnje...i slike kad treba tea da podrigne a ona zaspi... muz i ja se smejemo kao blesavi... ne vidi se beba zaista jer je spakovana a fotoaparat ne radi bez blica pa nismo mogli da priblizimo mnogo... Mrvica mala cupava,ko medic sam,pu,pu!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:37:48
|
|
|
|
Trcosava
|
Jooooooooooooooj istopila sam se OTI da mi obećaš da ćeš da je izljubiš od glave do pete
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:39:51
|
|
|
|
gagana83
|
Joj Oti,kakva je mrvica mala medena! A i mama je cista desetka Ja sam vec zaboravila kako su malene bebice kad se rode!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:40:13
|
|
|
|
lothroniell
|
Joj kako je medena! Odusevljena sam mrwicom Teom!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:41:14
|
|
|
|
lothroniell
|
Lena se hrani zdravije od Mase!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:41:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Jooooooooooooooj istopila sam se OTI da mi obećaš da ćeš da je izljubiš od glave do pete obecavam!!! evo jos jedne..kad je komirana posle jela
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:42:00
|
|
|
|
cipiripi
|
Duse moje drage
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:44:45
|
|
|
|
Anoniman
|
i moja omiljena...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:45:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Duse moje drage sreco moja!!! DUPLA!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:47:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI i moja omiljena... pu pu mis mali lepi!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 27.3.2010 23:48:17
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: OTI i moja omiljena... čupavica mala da vidiš kako ćeš kroz koji mesec da ideš da gledaš te slike.... srce malo mh pa pojela bih je
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?