Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 9.10.2017 7:22:38
|
|
|
|
medamisko
|
Super vam je to cena, ja sam moj debelo platila u H&m . Ali je stvarno dobar. Dojila sam skoro dve god. Bukvalno je nov. Sad ga prosledjujem sa stvarima, mojoj dragoj snajki.
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 9.10.2017 8:40:58
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Ja nemam za dojenje specijalan, ali dobra stvar su oni topici kao umesto klasicnog grudnjaka... ja to koristim ☺
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 9.10.2017 18:47:15
|
|
|
|
Rosita
|
Imanje jednog, dva grudnjaka, tri cak... za dojenje, bilo mi je besmisleno. Mleka je bilo u izobilju, curelo, otpustalo se samo, zacas treba presvlacenje. Zato swm koristila vise pamucnih topicwm
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 9.10.2017 19:04:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pa i ja njih koristim ali posle prvog pranja se oni sundjeri pokidaju i moraju se izvaditi i onda to vec nije to.
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 9.10.2017 19:16:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
To moze da koristi neko ko ima male sise a za velike nista bez grudnjaka. Mislim meni je super grudnjak za dojenje. Mislim da sam kupila 4 ako se dobro secam. I bas sam ih nosila i nosila. Upocetku jeste nezgodno curi mleko na sve strane ali ne traje to bas tako dugo. MEni barem nije mozda svega dve nedelje i manje. BRzo se sve to regulise. Dok ne krenu da jedu cvrstu hranu meni je grudnjak za dojenje strava stvar. Kad je moja D ostala samo na podoju ujutru i uvece tek tad sam se vratila normalnom grudnjaku i to retko jer sam samo u jedan mogla da stanem :D
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 18.10.2017 0:11:11
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Zato su tuferi zakon.Ubacis ih i miran si. Kod mene grudi nigde,a mleka po celom stanu. Brus za dojenje mi je bio spas uz tufere naravno.
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 18.10.2017 13:44:10
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Imam dva ona klasicna mekana grudnjaka za dojenje i prilicno su mi prakticni,cisto dok je jedan na pranju drugi je cist u rezervi, po kuci nosim topice i one sportske grudnjake,sa tuferima naravno i to mi je dosta.
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 18.10.2017 14:35:55
|
|
|
|
isidora88
|
Ja moje poklonila iz prethodnih trudnoca, bili su bas lepi. Sad moram kupiti par komada, ja sam ih bas dugo nosila, bili su mi jako udobni.
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 18.10.2017 14:46:01
|
|
|
|
degu
|
Ja nosim obicne pamucne, imala sam i par za dojenje al sam na kraju i njih dizala mrzelo me da otkacinjem
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 19.10.2017 9:38:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jos nisam otisla da pogledam grudnjak za dojilje. Juce videh kod kineza neki topic koji ima fino usiven sundjer, kosta 400din. Nije los...
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 19.10.2017 16:27:09
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ja sam rpobala te topice i prosledila sestrinoj klinki. Oni su bas za male.grudi (kad.moje nisu stale unutra onda..) a uzela sam,najvecu velicinu koja je bila jer sam racunala na komotnost. :) Kome je Bonatti usput neka pogleda tamo.
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 6.12.2017 1:34:12
|
|
|
|
Srecko47E
|
Uzela sam lisca pamucne bruseve. Za sada su mi super uz tufere.
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 4.3.2018 9:41:47
|
|
|
|
Dora89
|
Ja sam nosila neki kupljen u "Aksi", i baš mi je prijao, pogotovu prvih dana, jer ne steže, a način otkopčavanja vrh vrhova. Posle kad smo se uhodali bio je ok i običan. A za izlazak samo tupferi u običan.
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 25.3.2018 14:04:25
|
|
|
|
milicicak
|
Kakva su vam iskustva sa h&m grudnjacima za dojenje? Meni se nesto nisu dopali na oko pa me zanima koliko su udobni.
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 25.3.2018 16:27:15
|
|
|
|
madre
|
Ja sam juce sebi kupila dva, tako je bilo u setu. Do sada ih nisam koristila, videcemo kako ce me sluziti
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 25.3.2018 16:34:59
|
|
|
|
Sarav
|
Kupila sam dva u Aksi. Peri, nosi, mrdnuli nisu.
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 25.3.2018 16:48:23
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja imam od pre 3 godine cariwel iz akse.delio se na Rru..imam crni xl i extra je..sad planiram jos jedan ali beli da kupim .skupi su..2700ali jedino mi ti pasu
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 27.3.2018 15:22:20
|
|
|
|
lokicagagica
|
Kupila sam dva jos u trudnoci, i sada planiram da nabavim barem jos jedan. Meni su fantasticni.
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 11.12.2018 10:45:11
|
|
|
|
Vockica smokvica
|
slazem se sa vama
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 11.12.2018 19:29:30
|
|
|
|
Jekica86
|
Ja imam neki iz Akse sto se otkaci kad se doji, perem ga non stop i kao nov je.
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 21.7.2019 11:04:02
|
|
|
|
MimaKos
|
Meni je bio spas, onaj na klik, skines za skeund a grudi ne vise i ne otezaju tako brzo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?