Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 9.10.2017 7:22:38
|
|
|
|
medamisko
|
Super vam je to cena, ja sam moj debelo platila u H&m . Ali je stvarno dobar. Dojila sam skoro dve god. Bukvalno je nov. Sad ga prosledjujem sa stvarima, mojoj dragoj snajki.
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 9.10.2017 8:40:58
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Ja nemam za dojenje specijalan, ali dobra stvar su oni topici kao umesto klasicnog grudnjaka... ja to koristim ☺
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 9.10.2017 18:47:15
|
|
|
|
Rosita
|
Imanje jednog, dva grudnjaka, tri cak... za dojenje, bilo mi je besmisleno. Mleka je bilo u izobilju, curelo, otpustalo se samo, zacas treba presvlacenje. Zato swm koristila vise pamucnih topicwm
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 9.10.2017 19:04:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pa i ja njih koristim ali posle prvog pranja se oni sundjeri pokidaju i moraju se izvaditi i onda to vec nije to.
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 9.10.2017 19:16:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
To moze da koristi neko ko ima male sise a za velike nista bez grudnjaka. Mislim meni je super grudnjak za dojenje. Mislim da sam kupila 4 ako se dobro secam. I bas sam ih nosila i nosila. Upocetku jeste nezgodno curi mleko na sve strane ali ne traje to bas tako dugo. MEni barem nije mozda svega dve nedelje i manje. BRzo se sve to regulise. Dok ne krenu da jedu cvrstu hranu meni je grudnjak za dojenje strava stvar. Kad je moja D ostala samo na podoju ujutru i uvece tek tad sam se vratila normalnom grudnjaku i to retko jer sam samo u jedan mogla da stanem :D
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 18.10.2017 0:11:11
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Zato su tuferi zakon.Ubacis ih i miran si. Kod mene grudi nigde,a mleka po celom stanu. Brus za dojenje mi je bio spas uz tufere naravno.
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 18.10.2017 13:44:10
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Imam dva ona klasicna mekana grudnjaka za dojenje i prilicno su mi prakticni,cisto dok je jedan na pranju drugi je cist u rezervi, po kuci nosim topice i one sportske grudnjake,sa tuferima naravno i to mi je dosta.
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 18.10.2017 14:35:55
|
|
|
|
isidora88
|
Ja moje poklonila iz prethodnih trudnoca, bili su bas lepi. Sad moram kupiti par komada, ja sam ih bas dugo nosila, bili su mi jako udobni.
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 18.10.2017 14:46:01
|
|
|
|
degu
|
Ja nosim obicne pamucne, imala sam i par za dojenje al sam na kraju i njih dizala mrzelo me da otkacinjem
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 19.10.2017 9:38:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jos nisam otisla da pogledam grudnjak za dojilje. Juce videh kod kineza neki topic koji ima fino usiven sundjer, kosta 400din. Nije los...
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 19.10.2017 16:27:09
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ja sam rpobala te topice i prosledila sestrinoj klinki. Oni su bas za male.grudi (kad.moje nisu stale unutra onda..) a uzela sam,najvecu velicinu koja je bila jer sam racunala na komotnost. :) Kome je Bonatti usput neka pogleda tamo.
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 6.12.2017 1:34:12
|
|
|
|
Srecko47E
|
Uzela sam lisca pamucne bruseve. Za sada su mi super uz tufere.
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 4.3.2018 9:41:47
|
|
|
|
Dora89
|
Ja sam nosila neki kupljen u "Aksi", i baš mi je prijao, pogotovu prvih dana, jer ne steže, a način otkopčavanja vrh vrhova. Posle kad smo se uhodali bio je ok i običan. A za izlazak samo tupferi u običan.
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 25.3.2018 14:04:25
|
|
|
|
milicicak
|
Kakva su vam iskustva sa h&m grudnjacima za dojenje? Meni se nesto nisu dopali na oko pa me zanima koliko su udobni.
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 25.3.2018 16:27:15
|
|
|
|
madre
|
Ja sam juce sebi kupila dva, tako je bilo u setu. Do sada ih nisam koristila, videcemo kako ce me sluziti
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 25.3.2018 16:34:59
|
|
|
|
Sarav
|
Kupila sam dva u Aksi. Peri, nosi, mrdnuli nisu.
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 25.3.2018 16:48:23
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja imam od pre 3 godine cariwel iz akse.delio se na Rru..imam crni xl i extra je..sad planiram jos jedan ali beli da kupim .skupi su..2700ali jedino mi ti pasu
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 27.3.2018 15:22:20
|
|
|
|
lokicagagica
|
Kupila sam dva jos u trudnoci, i sada planiram da nabavim barem jos jedan. Meni su fantasticni.
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 11.12.2018 10:45:11
|
|
|
|
Vockica smokvica
|
slazem se sa vama
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 11.12.2018 19:29:30
|
|
|
|
Jekica86
|
Ja imam neki iz Akse sto se otkaci kad se doji, perem ga non stop i kao nov je.
|
|
|
|
RE: Grudnjak za dojenje 21.7.2019 11:04:02
|
|
|
|
MimaKos
|
Meni je bio spas, onaj na klik, skines za skeund a grudi ne vise i ne otezaju tako brzo
|
|
|
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.