sdajvanho -> RE: Krvarenje posle spontanog (13.7.2010 13:44:25)
|
Cao!Ja sam takodje nova ovde,tj vec duze vreme posecujem chat i citam iskustva drugih al nisam nikako pisala.Spontani mi se desio u 10-toj nedelji trudnoce.U 7-moj nedelji mi se pojavio braonkasti iscedak koji kad sam otisla u hitnu pomoc,doktorka je rekla da je sve u redu,da se desava u prvim nedeljama trudnoce.Posto sam u inostranstvu,posavetovala sam se sa mojim doktorom koji mi je radio sve redovne ginekoloske preglede i on je takodje reako da je sve ok.U 10-toj nedelji sam ujutru pored braonkastog iscedka videla i krv.Otisla sam odmah u hitnu pomoc,gde mi je doktorka rekla da otkucaja bebinih vise nema i za sutra dan mi zakazali kiretazu.Otpustili su me kuci gde sam imala jake bolove,kao menstrualne ali mnog jace.provela sam sate u kupatilu,i bolovi su postali slabiji kad su ispala dva velika dela.Jedan deo sam sacuvala i odnela kod doktora odmah.Tamo su na ultrazvucnom pregledu ustanovili da je sve iz materice izaslo samo,doktorka je prilikom pregleda izvadila jos neke delove koji su poslati na analizu. To vece su me odmah otpustili kuci,uz jednu inekciju od koje su mi rekli da cu malo vise krvariti jer sad ta suvisna krv treba iz materice da izadje.Odmah sutra dan sam uradila prvu betu,sledeca je posle 20dana!Kapi su mi takodje prepisali za skupljanje materice. Sad sam drugi dan posle spontanog,fizicki se dobro oseca,potrebno mi je da psihicki ojacam.Da bih umirila sebe,zakazala sam jos jedan ultrazvucni pregled kod privatnog doktora,da cujem misljenje jos jedne strucne osobe! Bol i gubitak je veliki,ali pokusavam da nateram sebe da podignute glave idem napred i sto pre oporavim sebe fizicki i psihicki za novu[sm=nosecka.gif] !!! Pozdrav svima,zajedno smo jace!!!
|
|
|
|