RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

Anoniman -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (7.5.2010 14:24:18)

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

Prvi je bona - ilidža

[image]http://www4.slikomat.com/10/0507/76z-iliga.jpg[/image]

E jeste, jeste .. sećam se ovog pogleda sa ležaljke ... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Stvarno je ... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley20.gif[/image]
A kad naiđu talasi - sprdnja!   [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

morena -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (9.5.2010 17:56:58)

Ja sam iz Rijeke, a jako bih voljela vidjeti Beograd, Sarajevo, Ohrid i, sram me bilo šta još nisam bila, Dubrovnik.

nelee -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (23.6.2012 18:08:06)

Ako dolazite u Novi Sad, a potreban vam je smestaj,mi smo pravo resenje za vas.
Nasa dva stana-apartmana u strogom centru grada su pogodna za vas boravak od samo dan,dva ili cak i vise.
Sa cenama od samo 10 eur/po osobi smo daleko jeftini od hotela pa cak i od hostela,a pruzamo daleko veci konfor,gde vam je ceo stan na raspolaganju. Oba stana poseduju sve neophodne stvari,nov namestaj, novu kuhinju, klimu, centralno grejanje, kablovsku tv i parking. Posteljina,peskiri su ukljuceni.

marince1 -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (10.11.2012 11:41:00)

Mm ide sluzbeno za Mostar sledeci ponedeljak,a ja sam smislila da krenemo u subotu ujutru i mi sa njim i da malo putujemo po Bosni u toku vikenda.
Moze li neki predlog ,gde da nocimo,sta da obidjemo?
Prosle godine smi bili u Sarajevu,sad nesto razmisljam o Jahorini.Ako ima nekog iz ovog kraja ili ako je neko putovao tamo,molim da me uputi [sm=smiley1.gif]

caca81 -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (10.11.2012 20:45:14)

Nisam neko ko voli da putuje, ali Banjaluku bih volela ponovo videti.

meha -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (11.11.2012 16:44:32)

Posjetite Mostar!!!
Vrijeme je lijepo pa vjerujem da cete uzivati.

sisiti -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (23.11.2012 20:23:30)

Jas od bifsa Jugoslavija sum bila vo Belgrad.Vsunost tamu odm cesto,bi sakala naskoro da odam pak da si gi vidam mojte rodnini,potoa sum bila vo Bjelina(banja Dvorovi) i vo Brcko-Bosna.I mnogu odamna koga sum bila mnogu mala me nosele vo Pula-Hrvatska,no nazalost jas na toa patuvanje ne se sekavam.A mnogu bi sakala da otidam vo slovenija bidejki nikogas ne sum bila.

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] od Skopje-Makedonija

New Mom -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (1.4.2013 20:33:46)

Ima li neko neki savet za Ohridsko jezero?[sm=smiley1.gif]

lesica -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (1.4.2013 20:37:58)

Šta te zanima NM?

Ja imam samo jedan komentar- p r e d i v n o!

New Mom -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (1.4.2013 20:40:35)

Šta se može videti za 5 dana? Recimo.[sm=smiley36.gif]
Svi samo kažu predivno, ali treba mi (pored ličnog utiska) neke preporuke, šta je kome onako baš u sećanju, itd.
Ja sam za aktivan odmor uvek.[sm=smiley1.gif]

lesica -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (1.4.2013 20:51:17)

Pazi ovako, ako idete baš u Ohrid, naravno neizostavan vam je Stari grad uzduž i popreko, za to treba jedno 3 dana sigurno (jako puno je kulturno istorijskih spomenika,prosto 3 dana su minimum za obići), da baš sve onako lepo obidjete. Jedan dan ostavite ceo za krstarenje po jezeru i odlazak do Svetog Nauma i izvora Drima. I 5. dan recimo idete u Strugu.
Ako idete svojim kolima i sa decom, onda ti je moj savet da smeštaj ne uzimate u Starom gradu (već negde u centru), zato što mahom ne može da se ulazi kolima svuda, već samo do odredjenog dela, gde su parkinzi, posle sve pešaka, eventualno donekle još ulaze taksisti, a stvarno ne mogu da se setim da li su mogle da se uzmu neke dozvole za vožnju unutra.

To je onako ukratko [sm=smiley1.gif]

New Mom -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (1.4.2013 20:56:55)

Da, svojim kolima i sa decom ([sm=smiley22.gif]).
Gledala sam smeštaj negde iza neke Turističke ulice, više zapadno (na mapi ispod dođe Samuilova tvrđava).

Snelle -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (1.4.2013 20:59:55)

IZVORNA PORUKA: New Mom

Ja sam za aktivan odmor uvek.[sm=smiley1.gif]

Vidi, sa dvoje dece to ti sigurno neće faliti [sm=smiley36.gif]
Opet smišljaš gde ćeš da lutaš? Ili je za to zadužen g-din S? [sm=smiley1.gif]

New Mom -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (1.4.2013 21:02:21)

Vodi me tvoj strelac (nemirna duša, slava mu [sm=smiley36.gif]) za 1.maj 5 dana.[sm=smiley1.gif]

Snelle -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (1.4.2013 21:05:13)

Divan čovek, kažem ti ja [sm=smiley1.gif] Da hoće i ovaj moj da bude barem malo nemiran, ali ne vredi, nije strelac [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (1.4.2013 21:09:03)

Mi smo bili u privatnom smestaju argioski. Bili smo prezadovoljni. U samom centru grada. Imaju I svoj sajt. Pogleda new mom.

marince1 -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (9.7.2013 22:01:33)

Ljudi kad prolazite obavezno obidjite Trebinje.PRelep grad!

gagana83 -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (9.7.2013 22:29:52)

A Dubrovnik?

marince1 -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (10.7.2013 17:58:24)

Dubrovnik se podrazumeva.Pogotovu stari grad,prelep je,ali bezobrazno skup.
Deluje kao ssvetska metropola,svi ti se obracaju na engleskom,prepuno turista...
A trebinje se nigde ne pominje kao turisticka destinacija,a mene je kupilo skroz.Mirno,nekako toplo mesto,sa lepom poolocanom ulicom u centru,odlicnom pitom ispod saca ,lepim setalistem pored Trebisnjice...
I naravno Hercegovackom Gracanicom,ispred koje se pruza fantastican pogled na grad.U je grob Jovana Ducica.

Olga75 -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (11.7.2013 12:49:26)

Trebinje je prekrasno , doduse tamo provedemo sam par sati ali dovoljno da prosetamo pijacom i popijemo kafu pod platanima
jako mi se dopada , ljudi su totalno drugaciji nego u Su , nama je jedan cika nasao mesto za parkiranje , ispricali smo seeee , cak nam je i auto prekrio nekim cebetom da se ne ugreje volan [sm=smiley1.gif]
to staro Trebinje je divno , dalje u razgledanju nisam stigla na zalost

pipi_coco -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (22.8.2013 14:47:04)

Divna tema baš

I meni se svidjelo Trebinje, mada se nismo baš dugo zadržali u gradu.

Od ex-yu gradova sam bila u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku (prelijepo), u Sarajevu živjela 4 godine, Mostar je isto predivan, u Srbiji sam bila kao dijete, pa se skoro ne sjećam, a bila sam u Valjevu i Nišu, kroz Sloveniju i Makednojiu sam samo prolazila, a ove godine sam bila prvi put u Crnoj gori na ljetovanju.

Planirali smo krajem septembra posjetiti Novi Sad, a usput Bjeljinu, a možda putovanje proširimo i na Beograd, kad je bal nek je [sm=smiley1.gif]

New Mom -> RE: Putujmo zajedno ex SFRJ (10.9.2014 21:49:41)

Posle upoznavanja sa Makedonijom, sad je na redu Slovenija. Odoh Trci u babine![sm=smiley36.gif]
Plan je nekoliko dana sa Novom godinom na Bledu (ok, bar blizu toga), uz obilazak bar Ljubljane.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]