Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 13.1.2011 10:01:48
|
|
|
|
*Alexx*
|
Na spisku ste. Majathegreat i ostale koje se nisu udale nakon zabavljanja - ne znam u koju kategoriju da vas udenem
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 15.1.2011 15:00:42
|
|
|
|
Pešin mali
|
Mi smo se zabavljali 5 ipo godina, pa smo rešili da sve venčamo.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 15.1.2011 16:26:48
|
|
|
|
strahinja11
|
Tri godinice i u braku smo relativno kratko oko 5 meseci :)))
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 15.1.2011 22:13:45
|
|
|
|
Kvrkac
|
mi se jos zabavljamo
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.1.2011 13:09:58
|
|
|
|
*Alexx*
|
Na spisku ste
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.1.2011 13:15:17
|
|
|
|
sonyasha
|
Moj dragi i ja smo bili u vezi 5 godina pa se venčali! A poslednjih godinu dana od ovih 5 smo živeli zajedno!
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 19.1.2011 12:03:02
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ažurirano
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 19.1.2011 12:06:23
|
|
|
|
Anoniman
|
A ima li tema "koliko ste puta poželeli da se razvedete" ? Mislim da bi i to bio važan statistički podatak
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 21.1.2011 14:29:57
|
|
|
|
dejana007
|
ovo je interesantno Nisam znala za ovu temu. Mogu i ja na spisak. zabavljanje 14 godina, brak 4-ta godina ukupno smo together skoro pa 18 godina
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 21.1.2011 14:50:49
|
|
|
|
majared
|
IZVORNA PORUKA: Kvrkac mi se jos zabavljamo I mi , godinu ipo. U toku su strateške borbe za ozvaničenje
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 21.1.2011 14:54:16
|
|
|
|
Anoniman
|
sad u februaru ce biti 11 godina kako smo zajedno. u braku smo godinu i po dana. znaci, zabavljanje pre braka - 9,5 godina
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 21.1.2011 15:02:03
|
|
|
|
nela79
|
6 mjeseci zabavljanja na daljinu, poslije toga smo poceli zivjeti zajedno. 2009. se vjencali. Proslavili smo drugu godisnjicu braka u januaru
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 21.1.2011 15:05:00
|
|
|
|
Anoniman
|
3 pune godine zabavljanja (tako mi ta rec zvuci arhaicno,ali je i dalje vise volim od "dejtinga" ), godinu dana ziveli zajendo pre braka i jos malo pa 4 godine u braku
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 21.1.2011 15:08:02
|
|
|
|
Panicarka
|
Sad ce nam 5 godina kako smo zajedno, a godinu ipo smo u braku
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 21.1.2011 17:55:44
|
|
|
|
Vika
|
Čitave 2 nedelje! U braku smo 13 godina
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 21.1.2011 19:23:48
|
|
|
|
jabudic
|
4 god i 8 mjeseci prije braka, a u braku smo 2 godine i 3 mjeseca...
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 22.1.2011 0:46:41
|
|
|
|
IVA 11
|
3 i po godine.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 22.1.2011 11:15:45
|
|
|
|
bojana86
|
poznavali smo se 4god..... vjerili se 4mjeseca nakon pocetka zabavljanja,vjencali se nakon 1 godinu i dva mjeseca zabavljanja i sada smo u braku godinu i po ,i imamo bebu od 15 mjeseci,sve smo uspjeli u kratkom roku
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 22.1.2011 11:26:20
|
|
|
|
mamanp
|
Upoznali se u martu , verili se u maju, uzeli se u julu. Znaci, sve ukupno: 5 meseci. U braku: 14-a godina.
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 24.1.2011 8:32:53
|
|
|
|
Ana007
|
Tačno dve godine
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 24.1.2011 8:48:11
|
|
|
|
Kvrkac
|
IZVORNA PORUKA: Vika Čitave 2 nedelje! U braku smo 13 godina IZVORNA PORUKA: majared IZVORNA PORUKA: Kvrkac mi se jos zabavljamo I mi , godinu ipo. U toku su strateške borbe za ozvaničenje nama ce ove godine na leto biti 10 godina zabavljanja a ja tad planiram(na taj datum) i da se potpisemo..... videcemo da ne planiram
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 2.2.2011 19:14:29
|
|
|
|
aleksandraz
|
3,5 godina
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 3.2.2011 21:05:38
|
|
|
|
limunada
|
Upoznali se u avgustu,verili krajem oktobra i vencali u junu 2010.Ukupno zajedno 1,5 god. a sad ce i
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 3.2.2011 21:11:14
|
|
|
|
mika79
|
9,5 godina se zabavljali a u braku smo 4,5 godine.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 3.2.2011 21:16:37
|
|
|
|
limunada
|
mika79-svaka cast na tako dugoj vezi a sad i u braku Kod nas sve na brzinu,takva sudbina al ne kajem se za sada
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?