Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.3.2010 10:40:36
|
|
|
|
morena
|
Nakon 1,5 počeli živjeti skupa, a nakon još 1,5 se vjenčali.
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.3.2010 10:59:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Posle 4 meseca poceli da zivimo zajedno, a posle godinu i par meseci zajednickog zivota se vencali
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.3.2010 11:25:37
|
|
|
|
kleopatra*
|
6 godina zabavljanja i 2,5god u braku
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.3.2010 14:09:34
|
|
|
|
*Alexx*
|
Na spisku ste!
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.3.2010 15:19:14
|
|
|
|
Verus
|
Mi smo zajedno vise od 16 godina, zabavljanja, bez razdvajanja. Od toga zivimo zajedno vec 11 godina, a zvanicno smo vencani (pred zakonom i Bogom ) 5 i po godina....znaci pre braka smo se zabavljali nekih 11 i po godina..skoro 12....
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.3.2010 15:24:29
|
|
|
|
afrodita
|
zabavljali nekih 11 i po godina..skoro 12....user posted image vaaauuu Verus
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.3.2010 15:37:53
|
|
|
|
Verus
|
Afro, mi cemo, ako Bog da da ostanemo zajedno ceo zivot, biti od onih "Ju! Tvoji roditelji su vencani vec 50 godina? Bljaaak"
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.3.2010 15:42:04
|
|
|
|
pahulja76
|
2,5 god. smo se zabavljali a sutra ce biti 6 meseci kako smo u braku
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.3.2010 15:47:26
|
|
|
|
Snelle
|
Verus, wow, svaka cas_t! Koliko godina imas, ako smem da pitam
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.3.2010 15:57:45
|
|
|
|
lelaigor
|
4 i po godine.
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.3.2010 16:01:40
|
|
|
|
Veca77
|
4 godine pre braka i jos malo pa 5 godinica u braku
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.3.2010 16:08:50
|
|
|
|
maslinica
|
ja sam najgora od sve dece ....dobro nisam rekla sudbonosno da, iz licnih razloga, smrtni slucaj u porodici, pa cekamo da prodje godina...ali zivimo zajedno vec 4 godine, a poceli da zivimo zajedno nakon svega 17 puta sta smo se videli, ali da ne ispadne da nismo normalni, ja sam zivela u jednoj, on u drugoj drzavi, a zajedno smo otisli u USA I tamo zapoceli nasu zajednicu
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.3.2010 16:24:58
|
|
|
|
Verus
|
Punim 31 u julu...a zajedno smo od moje 14.5 a mm 16.5....decija ljubav IZVORNA PORUKA: Snelle Verus, wow, svaka cas_t! Koliko godina imas, ako smem da pitam
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.3.2010 16:25:44
|
|
|
|
Verus
|
maslinice, nisam znala da si ti u USA-pusa Gde ste?IZVORNA PORUKA: maslinica ja sam najgora od sve dece ....dobro nisam rekla sudbonosno da, iz licnih razloga, smrtni slucaj u porodici, pa cekamo da prodje godina...ali zivimo zajedno vec 4 godine, a poceli da zivimo zajedno nakon svega 17 puta sta smo se videli, ali da ne ispadne da nismo normalni, ja sam zivela u jednoj, on u drugoj drzavi, a zajedno smo otisli u USA I tamo zapoceli nasu zajednicu
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.3.2010 20:29:26
|
|
|
|
maslinica
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR maslinice, nisam znala da si ti u USA-pusa Gde ste?IZVORNA PORUKA: maslinica ja sam najgora od sve dece ....dobro nisam rekla sudbonosno da, iz licnih razloga, smrtni slucaj u porodici, pa cekamo da prodje godina...ali zivimo zajedno vec 4 godine, a poceli da zivimo zajedno nakon svega 17 puta sta smo se videli, ali da ne ispadne da nismo normalni, ja sam zivela u jednoj, on u drugoj drzavi, a zajedno smo otisli u USA I tamo zapoceli nasu zajednicu draga, nazalost nismo vise..evo nas u srbiji sa tendencijom povratka u chicago:)
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.3.2010 20:39:57
|
|
|
|
Modessty
|
E pa najgora sam!!! Mi smo se "zabavljali" punih 15 godina pre zaključenja braka! Kad nas pitaju koliko smo u braku i ja kažem 4 godine, još malo pa jubilarnih 5, svi komentarišu kao "jao pa još ste sveži", mi se samo nasmejemo. Mi za onih 15 godina zabavljanja, a od toga nekoliko godina zajedničkog života, prošli smo sve one krize koje naši drugari prolaze u braku!
< Poruku je uredio Modessty -- 18.3.2010 20:41:09 >
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.3.2010 20:55:19
|
|
|
|
Trcosava
|
AMM... zvanično haha 3 dana šalim se, upoznali se preko neta, videli se 3 dana u Vrnjačkoj Banji u avgustu(on je iz Slovenije) U oktobru došao po mene u Srbiju - bila ovde mesec dana, pa istekla viza pa opet se vratila u januaru i 3. febbruara se venčali To mu dođe ....4 meseca?
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 19.3.2010 9:40:57
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Mi za onih 15 godina zabavljanja, a od toga nekoliko godina zajedničkog života, prošli smo sve one krize koje naši drugari prolaze u braku! Upravo ista situacija i kod nas. To je jedna od pogodnosti dugih veza. Mi, kada smo se vencali, imali smo osecaj kao da smo u braku vec 10 godina, koliko smo se dobro poznavali i razumeli
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 19.3.2010 9:50:39
|
|
|
|
kika 80
|
4 .godine zabavljanja i 3,5 u braku i beba od 8 mjeseci
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 20.3.2010 22:36:44
|
|
|
|
magnetic
|
7 i po godina pre braka
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 20.3.2010 23:49:22
|
|
|
|
Verus
|
Znam, sve zavisi od situacije jel nazalost ili ne....znas, mi planiramo nazad, i to najvise zbog deteta.. IZVORNA PORUKA: maslinica IZVORNA PORUKA: Verus RR maslinice, nisam znala da si ti u USA-pusa Gde ste?IZVORNA PORUKA: maslinica ja sam najgora od sve dece ....dobro nisam rekla sudbonosno da, iz licnih razloga, smrtni slucaj u porodici, pa cekamo da prodje godina...ali zivimo zajedno vec 4 godine, a poceli da zivimo zajedno nakon svega 17 puta sta smo se videli, ali da ne ispadne da nismo normalni, ja sam zivela u jednoj, on u drugoj drzavi, a zajedno smo otisli u USA I tamo zapoceli nasu zajednicu draga, nazalost nismo vise..evo nas u srbiji sa tendencijom povratka u chicago:)
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 20.3.2010 23:54:24
|
|
|
|
bojana87
|
mi kad se budemo uzimali bice 4 godine i 3 meseca da smo zajedno,a tacno 2 godine da zivimo zajedno ali nekako smo oboje posle 6 meseci znali da je to to i da cemo se jednog dana uzeti
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 22.3.2010 20:56:27
|
|
|
|
janajana
|
mi se jos zabaljamo u vezi smo skoro 7 meseci... a znamo se jedno 15 godina
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 23.3.2010 9:42:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako me sećanje dobro služi, oko 5 meseci smo se zabavljali pre braka.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 23.3.2010 9:47:37
|
|
|
|
*Alexx*
|
Na spisku ste
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?