Didy -> RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim pre braka (15.12.2019 12:03:50)
|
Pisala sam već na ovu temu, al da napravim upd_ate - Deset_ godina zabavljanja i 11 godina braka nam je trenutno stanje. Ukupno smo 21 godinu zajedno (od 1998.). Zvuči predugo kad samo zamisliš koliki je to period. Duže sam s njim, nego što sam bila bez njega u svom životu. 🙄😂 Počeli smo da se zabavljamo kad sam ja imala 17, on 19 godina. Ja sam tad bila u srednjoj školi, on taman faks upisao. Prošli smo sve faze zajedno: ja u srednjoj, on na faksu u drugom gradu, pa godine zajedničkog studiranja, pa on kod kuće, ja na faksu, pa njegova vojska, pa traženje posla, pa zajednički podstanarski život (Počeli smo da živimo kad smo se oboje zaposlili, bukvalno od prve plate. Sećam se da smo gazdi dali za kiriju 50 evra on, 50 ja, toliko smo tad imali 😁), venčanje, dve trudnoće, usput smo kuću gradili... Sad smo u nekoj "mirnoj" fazi, sve je nekako došlo na svoje i namestilo se, uredili smo život da nam bude lepo. Nekako mi je drago što smo sve to prošli zajedno. Često kažem da smo zajedno sazrevali. Poznajemo se jako dobro, mislim da znamo kako ono drugo diše. Ne bih ništa menjala da mogu da se vratim 21 godinu unazad.
|
|
|
|