Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 20.10.2011 20:56:25
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Leki 77 Poznajemo se od '96., zajedno smo od '98., u braku od 2008. Isto. Precrtano.
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 28.10.2011 8:04:33
|
|
|
|
jabukica
|
Družili smo se godiu ipo dana, zabavljali se 7 godina pre braka, u braku smo 5 meseci (danas ), a trudna sam četvrti mesec
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 2.11.2011 12:12:58
|
|
|
|
Moja sreca
|
Upoznali se i poceli se zabavljati 2005.,a vencali se 2009.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 2.11.2011 14:07:38
|
|
|
|
Ognjenka
|
Posle 1.5 godine me je zaprosio, a vencali smo se posle 2 godine. Kupio je prsten 6 meseci pre nego sto me je zaprosio. Cekao covek pravi trenutak, sto ti je strpljenje...
< Poruku je uredio Ognjenka -- 2.11.2011 14:09:50 >
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 2.11.2011 14:08:52
|
|
|
|
Olga75
|
pa ti si bla fatalna za njega cim te je posle dva i po dana zaprosio
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 2.11.2011 14:10:37
|
|
|
|
Ognjenka
|
Ma htedoh napisati 1.5 godine...greska...
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 2.11.2011 14:12:31
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR pa ti si bla fatalna za njega cim te je posle dva i po dana zaprosio mene je mm zaprosio pre nego sto smo se poljubili...ali znali smo se nekoliko meseci (pisala sam o tome)
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 2.11.2011 14:32:47
|
|
|
|
vukosava
|
Mi se jos uvek zabavljamo
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 8.11.2011 18:37:02
|
|
|
|
Anoniman
|
2 dana :) zvanično, nezvanično 5h :)
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 8.11.2011 19:36:22
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 nakon 5 dana zabavljanja poceli zivjeti zajedno 2 i po mjeseca i nakon toga se vjencali. E alal ti vjera da i od mene neko ima 'gori' , mislim pored tebe još jelena038 da se zabavljala 5 dana ja sam se zabavljala 15 dana, i preselila se kod njega, sad će nam 5godina braka i sin nam ima 4 godine Sergej je kruna svega, i vredelo je
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 10.11.2011 7:36:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Mi se jos uvek zabavljamo I mi
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 1.2.2012 12:20:12
|
|
|
|
Jole84
|
8 godina veze
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 1.2.2012 12:44:47
|
|
|
|
tijatija
|
1 godinu , a kad smo vec kod ove teme moji roditelji su se uzeli posle 2 meseca, a pre dva dana im je bilo 30godina braka
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 1.2.2012 12:47:53
|
|
|
|
Jole84
|
Baš lepo,nema merke za ljubav Neki se zabavljaju 100godina pa se raskantaju,a eto neki shvate posle malo vremena da je TO TO
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 1.2.2012 13:00:45
|
|
|
|
Anoniman
|
joj, al' sam ja onda tvrdila pazar ... zabavljali se 8 godina, vencali i 2 godine kasnije dobili sina. stvarno, moglo je to malo brze ..
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 1.2.2012 14:24:11
|
|
|
|
tijatija
|
BB ko zna zasto je to dobro
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.2.2012 11:11:40
|
|
|
|
mavi
|
16 meseci mada sada se lepse zabavljamo i vise volimo nego tad
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.2.2012 11:36:23
|
|
|
|
branki*
|
zabavljali se 5 meseci,poceli da zivimo zajedno i posle godinu dana se vencali.
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.2.2012 13:02:43
|
|
|
|
mamamikka
|
zaprosio me posle mesec dana zabavljanja, venčali se pola godine kasnije
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 18.2.2012 22:37:42
|
|
|
|
Biserce
|
Upoznali se i smuvali 26.12.2008. Zaprosio me 06.05.2009. Poceli da zivimo zajedno 10.09.2010. Vencali se u Crkvi 24.10.2010. Vencali se u opstini 24.10.2011.:-D:-D
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 14.3.2012 0:31:54
|
|
|
|
Cunce
|
odmah me stavite u "manje od godinu dana" upoznavanje preko net-a negde u februaru, uzivo u aprilu 2011. resili da pravimo bebu negde u maju, junu u oktobru stigla da se preselim kod njega vencanje trebalo ranije, al' smo ostavili za januar ove godine
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 14.3.2012 2:41:46
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: ribizla IZVORNA PORUKA: vukosava Mi se jos uvek zabavljamo I mi Hehe. Izgleda da u braku prestaje zabavljanje. Ja i moj smo cim smo se smuvali resili da zivimo zajedno, evo jos malo ce decenija... A brak je pao samo zbog papira radi vize. Prezime mi je isto, burme ne nosimo. Isto mi je kao u vezi... Zabavljamo se hehe... Za mene je brak samo papir koji dajem imigracionim vlastima kad traze ili nekima za iznajmljivanje stana. Ni za sta ga drugo ne koristim...A za dan kad sam se udala racunam onda kad smo poceli da zivimo zajedno a ne kad smo se potpisali kod maticara.
< Poruku je uredio vukosava -- 14.3.2012 2:42:27 >
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 17.3.2012 2:45:21
|
|
|
|
maksmin
|
5 godina (studentskih )
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 26.12.2012 20:51:51
|
|
|
|
srculence25
|
mislila sam da sam ja fenomen po pitanju kratkog zabavljanja.Mi smo se zabavljali 2 meseca verili pa odma poceli da zivimo zajedno i posle godinu dana se vencali.Mada ja racunam bracni staz od kad zivimo zajedno
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste se zabavljali sa dragim p... 26.12.2012 23:06:58
|
|
|
|
Janncica
|
2 godine zabavljanja,ziveli zajedno 3 meseca i vencali se.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?