LillyT -> RE: lova ili ljubav (16.3.2010 11:14:56)
|
IZVORNA PORUKA: prase Ah, pa sustina i jeste u tome sto sve one kazu da su se zaljubile, mozda ne odmah ali nakon x godina braka... Kako sada ne mogu da veruju da se nisu zaljubile na prvi pogled i bla, bla, bla - ali to nije cisto prenemaganje, ja zaista verujem da one to i misle. Ja sam mislila da su zaljubljene na pocetku, a nekako mi nakon tih x godina braka i zaljubljenost dodje kao logicna. Mislila sam na konkretan slucaj gde je bogati starnac izbavio jednu devojku iz kompletne muke koja ju je snasla (pored gomile zdravstvenih muka u porodici, nisu bas ni fin bili solidni). On je njoj pruzio ruku spasa, i ja to podrzavam, ali me malo taj njen stav nervira, nekako, toliko naglasava zaljubljenost i ljubav, kao da se pravda nama. O tome sam pricala. Iskreno, nemam nista protiv toga, drago mi je zbog nje, ali draga, budi iskrena, pa i ta ljubav se gradi, ne volimo mi svim srcem (i svom ljubavlju ovog sveta) momka na pocetku, ljubav napreduje, svaki dan je jaca i to je poenta pa makar i krenuli od nule
|
|
|
|