Anoniman -> RE: Ostaviti posao zbog psihološkog pritiska (19.5.2010 11:10:19)
|
auu, bas ubode! e pa meni se bas godinama unazad sve ovo desava! neposredno pre nego sto sam zatrudnela, imala sam nervni slom, i otisla na trudnicko... naravno, resila sam da iskoristim maximalno trudnicko i porodiljsko i da odma posle odem iz firme, ali sad od kad imamo i mm i ja kredite zbog stana, to vise nije slucaj! Sad me za koji mesec ceka povratak u firmu, i prosto ne znam kako da se postavim i sta da radim... a evo dolazi jos jedan nov radnik, koga sam smatrala ok osobom, da bi mi vec i pre zapocinjanja radnog odnosa, zabadao noz u ledja! Ja sam neko ko ne cuti, i sve kaze odmah sta ima... to naravno volim i od drugih, al ce retko ko to ciniti, a da ne pricam o mojim kolegama. Sta mislite, sta mi je za ciniti, jer znam da cu vec sad poceti da pucam po savovima, a kamoli kad se vratim na posao posle porodiljskog! Kako izdrzati smicalice, podmetanja, ogovaranja od strane apsolutno svih kolega, a pritom imati za gazdu nekog koga boli uvo, a bitno mu je da se posao odradi, bez obzira na sve?
|
|
|
|