Anoniman
|
Evo i mene ovde 1.volim svog sina najvise na svetu,noc,pun mesec,zvezde,povetarac,tople letnje pljuskove,miris posle kise,peceno kestenje,nakit,rakiju,pivo,pljesku sa lukom ,zvuk gitare,vatru,mamu,sina,muza,sestre i ostale,zvuk sms-a na fonu,primanje i davanje poklona,mirisljave stapice,svece,indijske varijante svega,kuvanje,lampe,suvo svece u posudama,carape (i leti i zimi ),putovanja,visnje i tresnje,jagode,maline i kupine,dinje,fotografisanje,razglednice,sentimentalne sitnice,zeleni orbit,grljenje,poljupce,crtane filmove,komedije,horore-koje nikada ne gledam sama ,horoskopske znake,vazduh,vodu,Novi Sad,kolektivni rad,duhovitost,humanost,iskrenost,razumevanje,snove,ispunjenje pojedinih,Fox life,Discovery,eh,da,zaboravih ljude ... i tako... 2.puno pricam i dugo slusam 3.volim da komentarise prolaznike na ulici 4.upoznajem ljude sa samom sobom 5.svasta sam prozivela za svojih dvadeset_ i koju godinicu tako da me nista vise ne iznenadjuje u potpunosti 6.citam knjige 7.slusam najvise rock strani i domaci,ali mogu da cujem i ostale vrste muzike,osim nekih zavijaca kako ih ja zovem -ko razume shvatice 8.uzivam u hemiji,to mi je struka 9.crtam,pisem,pevam,sve radim i sto treba a mozda i ne treba 10.vezujem se jako brzo za ljude 11.obozavam plazu i slanu vodu 12.prvi put u zivotu imam ovu kilazu,ali se borim protiv nje,nadam se da ce meni krenuti a ne njoj 13.kratka kosa,duga kosa...sve volim i svasta sam imala od razlicitih duzina do razlicitih boja,volim eksperimente 14.desi mi se da cutim sama sa sobom i obicno se posvadjamo 15.volim da pravim sve od testa,u prevodu,volim da mesim 16.bila sam super djak 17.nisam mnogo bezala sa casova 18.konzumirala sam cigarete ali vec vise od godinu dana nisam ni jednu zapalila 19.ne pijem ni kafu... 20.cini mi se da manje vise vodim zdrav zivot 21.trenirala sam 7 godina jazz balet 22.svirala sam klavir,isla u muzicku skolu i zavrsila osnovnu muzicku skolu 23.nisam popila nista alkoholno od 20.01.2009. kada sam saznala da sam trudna ,mada sad ispade kao da sam bila alkos,nemojte to pomisliti 24.volim da volim...i da se smejem,jako sam pozitivna...itd... 25.umirem od smeha dok ovo pisem
|