maslinica
|
uh, ja nisam toliko inspirativna, ali ja cu da pokusam do 25, ako ne, ja cu u ratama 1. rodjena u Sisku (Hr) zivela tamo do 2007. 2. zavrsila pedagoski, za uciteljicu od 1-4 razreda i nastavnik geografije ( u srbiji mi priznaju samo prvo) 3. bila sam strasno razmazena i sve su mi pustali uvek 4. krenula sam u 1. razred sa jedva 6. godina, samo zato sto se u skoli ne spava, a tete u vrticu me teraju da spavam 5. jedva sam naucila da pisem slovo ''m'' i morala sam na dopunsku, nisam razumela sta teta uciteljica zeli od mene...zato danas razumem svu decicu kad dodju u 1. razred i nikad se ne ljutim kad nesto ne razumeju 6. najbolju drugaricu sam upoznala u OS i od tad smo ne razdvojne...bile..dok se ja nisam udala u srbiju 7. mamu obozavam i sve na svetu bi dala za mog heroja, zivele same jer nas je tata ostavio zbog druge nakon 20 godina braka 8. tatinu novu zenu nikad nisam ni na ulici pozdravila i posvadjala sam se sa njom vise puta, ali bas posteno...i uzivala u tome 9. tvrdoglava, samouverena, samosvesna i uvek znam sta hocu...i jos vise znam sta necu 10. upoznala muza savim slucajno na zimovanju....bila sa svojom mamom 11. nakon vrlo kratkog zabavljnja na daljinu( 17 dana proveli skupa) otisla da zivim sa istim u USA...i dan danas ne znam kako sam imala hrabrosti, ali ne zalim sekunda...on je ipak bio taj sudjeni..obozavam ga 12.sada zivimo u srbiji, ostavila sam celi zivot koji sam imala u hr i dosla da zivim u srbiji, i mamu cu da preselim 13. hm...aha..17 godina igrala moderni balet, bila i trenr mladim generacijama 14. nemam neki istancan ukus za muziku, moze sve ovisno o situaciji, ali privatno kuci nikako ne mogu cajke i slicno..uvek sam za neki blazi rock, pop...otprilike 15.obozavam zivotinje, kad sam bila mala u nekom momentu sam imala 2 psa, 4 macke, zamorca, 2 papige, zeca i ribice, danas nemam nista, jer nemam vremena i ne zelim da zivotinjica pati 16.imala sam kucu na selu i bila sam pravi mali farmer, sve sam radila i uzivala da kupim seno i brinem o kravici...sto bi se reklo pravi sam prirodnjak 17. uvek radije menjam more za planinu... 18.veoma sam drustvena i volim biti okruzena ljudima i uvek mi je puna kuca gostiju..uzivam u tome 19. naucila sam da kuham tek u USA i danas jako volim eksperimentirati u kuhinji 20. ne volim kad mi pametuju i jedna od mana mi je da cesto udarim glavom u zid, al necu da poslusam 21. ne mogu da docekam da odem iz zajednice..ubija me savetovanje 22. obozavam decu i planiram svojih troje 23.uzivam sa svojim drugaricama na rr i to mi ispuni veci deo dana...bar dok moj bebi ne doje 24. sta jos niisam rekla?!?! 25. ma to je otprilike to....ima verovatno jos, ali stoji trudnicki mozak, blokiran progesteronom
|