Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 25.2.2011 14:15:49
|
|
|
|
minavb
|
Jashta
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 25.2.2011 16:50:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Rivana E, ovako ja imam veliki problem, pre mesec dana sam se porodila. Nakon porodjaja sam izgubila osecaj za mokrenjem. Mokrim uz pomoc katetera. Urolog ne zna sta je svi nagadjaju...kazu neki nerv je.....Da li je neko imao ovakvih problema? Svaki savet je dobrodosao......... Ovo je bio moj prvi post, kad se samo setim sad mi se place Hvala Bogu sada je to iza mene! sećam se ovoga mila, baš sam bila tužna kada sam pročitala i držala sam ti palčeve da sve bude dobro ..............
|
|
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 25.2.2011 22:01:52
|
|
|
|
choopa choops
|
dunja daaaa eto ti si me prva docekala mina Rivana uh Najbitnije da je sve to iza vas
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 26.2.2011 1:03:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops dunja daaaa eto ti si me prva docekala
|
|
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 26.2.2011 21:23:08
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
jojj ja se ne secam...verovatno je bilo nesto u temama oko trudnoce... jaoooo sad sam se setila...videla sam da ima tema nagradne igre i pronasla se medju dobitnicama paketa za trudnice...
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 26.2.2011 21:48:05
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: gabrijelaaa jojj ja se ne secam...verovatno je bilo nesto u temama oko trudnoce... jaoooo sad sam se setila...videla sam da ima tema nagradne igre i pronasla se medju dobitnicama paketa za trudnice... toga se i ja sećam
|
|
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 26.2.2011 21:50:59
|
|
|
|
lesica
|
Ja sam se 17.11.2009.prvo prijavila medj´ rr trudnice,i docekale su me Verus i Anajid. I tako sve otpoce ovde
|
|
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 27.2.2011 10:38:40
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Rivana E, ovako ja imam veliki problem, pre mesec dana sam se porodila. Nakon porodjaja sam izgubila osecaj za mokrenjem. Mokrim uz pomoc katetera. Urolog ne zna sta je svi nagadjaju...kazu neki nerv je.....Da li je neko imao ovakvih problema? Svaki savet je dobrodosao......... Ovo je bio moj prvi post, kad se samo setim sad mi se place Hvala Bogu sada je to iza mene! sećam se ovoga mila, baš sam bila tužna kada sam pročitala i držala sam ti palčeve da sve bude dobro ..............
|
|
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 27.2.2011 10:43:24
|
|
|
|
anajid
|
IZVORNA PORUKA: lesica Ja sam se 17.11.2009.prvo prijavila medj´ rr trudnice,i docekale su me Verus i Anajid. I tako sve otpoce ovde Da da "bejasmo" mi tada trudnjace u trecem tromesecju cini mi se!Joj kako je to proslo Lesice moramo okupiti istu ekipu drugi put!Jedino nam Anuck zbrisala! Ja se svoje poruke uopste ne secam Znam da sam dugo prvo citala,dok se nisam nameracila da pisem!
|
|
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 20.12.2016 9:05:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Secate li ga se? Ja ne
|
|
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 20.12.2016 10:06:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ne sećam se kako je tacno bilo, ali otprilike znam. Potrazicu posle obavezno Pronasla :) moracu da iscitam celu temu :)
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 20.12.2016 10:15:21 >
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 20.12.2016 10:20:18
|
|
|
|
Animsaj9
|
ivana sta si kuckala da nadjem i ja svoj post
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 20.12.2016 10:24:24
|
|
|
|
Mala Elena
|
Naravno! U temi "Sta kada beba ppadne sa kreveta".
|
|
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 20.12.2016 10:39:35
|
|
|
|
emicaa
|
nadjoh,moj prvi post je u temi menga izostala,test negativan Torbi mi je prva odgovorila
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 20.12.2016 11:05:00
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ne secam se tacno, ali nesto u vezi trudnoce i lekara. Htela da vodim trudnocu negde drugde, a ne u studentskoj poliklinici pa sam nesto u vezi toga pitala.
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 20.12.2016 11:05:00
|
|
|
|
Animsaj9
|
joooj ja mislim da je moj prvi post buo u nekom. chatu tako da necu naci, a secam se da su se neke clanice nesto silno raspravljale tako da sam bila neprimecena
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 20.12.2016 11:08:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jooj toga je jedno vreme baas bilo mnogo!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 20.12.2016 11:09:39 >
|
|
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 20.12.2016 11:15:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Animsaj, ja sam kucala trudnice 12 15.jel se secas teme u kojoj si kucala?
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 20.12.2016 12:56:06
|
|
|
|
Animsaj9
|
trudnice isto, al to je negde bio septembar
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 20.12.2016 13:32:02
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja se ne secam sta sam prekjuce jela, a ne prve poruke Al mislim da je bila u trudnickim temama.
|
|
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 20.12.2016 19:32:32
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja pronadjoh svoj prvi post al nmg da ga citiram, ne znam zašto. Uglavnom odradjena je bila vto cekala sam vađenje bete. Sagitarius mi je prva odgvorila i evo i dan danas smo u kontaktu
|
|
|
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 20.12.2016 19:34:07
|
|
|
|
nata11
|
Bilo je u temi Cekamo II crtice i prva mislim da mi je odgovorila Jole, Hanka i jos neke zene kojih vise nema na forumu.
|
RE: Sećate li se svoje prve poruke na ringeraji? 20.12.2016 23:00:28
|
|
|
|
Maraj
|
Ja se ne secam Sad cu probati da potrazim kao ivana
|
|
|
Anketa
Natalitet u srbijipahuljce91Zasto danasnje zene i devojke ne zele da radjaju?Ne zele decu (
8%)
Ne zele odgovornost (
44%)
Zbog finansijske situcije (
39%)
Plase se da ne promene izgled (
7%)
Plase se porodjaja (
2%)
Ukupan broj glasova: 288Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!