RE: Virak (vrkuta) (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

zmajče -> RE: Virak (vrkuta) (26.3.2012 8:14:53)

Hvala cvrčak84
Znači pijem još 2 meseca a naravno pijem i za vreme[sm=hudicek1.gif]

pozz

little_one -> RE: Virak (vrkuta) (26.3.2012 8:37:07)

Uh, ja bas i ne bih savjetovala da se pije za vrijeme menstruacije....bolje malo prekinuti tih dana...ja sam redovno prekidala tih dana...

cvrcak84 -> RE: Virak (vrkuta) (26.3.2012 13:35:33)

Pa ja sam isto smanjivala jer inace imam oskudnu [sm=hudicek1.gif] ali citala sam po forumu i jako puno cura kaze da se ne treba prekidati... [sm=zmeden.gif] Pa najbolje da sama pratis, ako vidis da ti prave neke smetnje onda smanji ili prekini par dana, nekome pomaze kod jakih bolova, obilnih [sm=hudicek1.gif] ....
Ugl. ja mislim da nije greska da se pije i tad, samo kod nas sa PCOS nista nije kao u ''normalnih'' zena pa tako da ja i nisam bas mjerodavna... [sm=smiley1.gif] samo prenosim komentare drugih cura, koje mozda ne prate temu pa ne odgovaraju...

plačljiva -> RE: Virak (vrkuta) (26.3.2012 18:26:34)

Iskreno ti preporučujem da ne piješ za vreme [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] jer hoće da skrati ciklus

zmajče -> RE: Virak (vrkuta) (27.3.2012 7:39:46)

Meni je stigla tačno na 26 dan inače virak pijem u kombinaciji sa drugim čajevima (mešavina) tako da za sada nemam problema videćemo ovaj naredan ciklus kada će [sm=hudicek1.gif]

hvala vam drage moje na savetima[sm=smiley1.gif]

plačljiva -> RE: Virak (vrkuta) (11.4.2012 15:51:43)

Ponovo sam se posle pauze od mesec dana vratila na virak...Šta ću...Čekam VTO...Nada poslednja umire...

nina26 -> RE: Virak (vrkuta) (11.4.2012 18:32:04)

Placljiva, nemoj je samo piti kad krenes sa stimulacijom ako se do tada naravno ne desi [sm=nosecka.gif] sto ti iskreno zelim[sm=smiley1.gif]

Jole84 -> RE: Virak (vrkuta) (12.4.2012 19:41:15)

Nina a ne bi trebalo da se pije virak u toku stimulacije?
Baš sam razmišljala da počnem ponovo,srećom pročitah [sm=smiley1.gif]

nina26 -> RE: Virak (vrkuta) (12.4.2012 22:44:13)

Pa ja sam po nekoj logici, prekinula, jer svakako ti cajevi imaju produzeno dejstvo,a i oni su ti isto neka vrsta stimulacije,konkretno virak, tako da nisam htela da rizikujem i da poremetim nekako dejstvo hormona. Kad pijes cajeve, koristis samo njih, posle kad predjes na jaci doping ne trebaju ti isti[sm=smiley1.gif]

Jel se ti spremas za VTO ili IUI?

Jole84 -> RE: Virak (vrkuta) (12.4.2012 22:58:57)

E pa hvala ti [sm=bravo.gif]
trenutno sam na klomifenu,verovatno i idući mesec,pa ako to ne prodeluje i folikulimetrija ne pomogne,onda ću da vidim dalje korake.Za sada tapkam u mestu...

trudilica -> RE: Virak (vrkuta) (28.4.2012 15:34:46)

devojke interesuje me da li su vam poznati neki kontraefekti od virka??? posto nista o tome ne mogu da pronadjem na netu, a jedna zena u apoteci mi je rekla da mogu da se jave da sve zavisi od osobe do osobe, al nista konkretno mi nije rekla o kakvim kontraefektima se radi.. ja bih pocela da ga pijem, jer sam imala spontani a citala sam da je dobar za tj. protiv toga.. hvala vam unapred[sm=rozica.gif]

Meisje -> RE: Virak (vrkuta) (28.4.2012 17:50:21)

ja sam procitala celu ovu temu i niko se nije zalio,samo ga hvali. Ja ga pijem evo sad treca tura(jedna tura 3 meseca) i mnogo mi prija

vanci -> RE: Virak (vrkuta) (28.4.2012 20:27:50)

ja sam ga pila i nisam imala problema. cesto ga pijem i dobar je.

Bubi87 -> RE: Virak (vrkuta) (8.5.2012 19:13:17)

Devojke, zanima me da li je neka od vas skoro kupila Virak u Bg-u?
Gde ste ga kupile?
Ja sam danas trazila po nekim apotekama i nisu imali, a kazu da ga onda sigurno nema ni u J. Pancicu jer oni dobijaju od njih... Da li znate gde da ga trazim?

elenika -> RE: Virak (vrkuta) (9.5.2012 20:34:19)

Bubi, ja sam ga danas kupila u prodavnici zdrave hrane u Skadarskoj ulici....mada, uzela sam sve sto im je ostalo, nekih 150gr, ali je rekla zena da ce imati za koji dan....i cena je super 730 din za 1kg, s tim sto mozes da uzmes koliko ti treba, pa kad se preracunas, bas je povoljno ;) Pozzz

Bubi87 -> RE: Virak (vrkuta) (14.5.2012 14:06:30)

Hvala Elenika, pogledacu tamo. I kazi mi samo da li se na jednu solju stavlja jedna supena ili kafena kasicica caja?

jovicaa -> RE: Virak (vrkuta) (14.5.2012 15:39:59)

zanima me da li neka od trudnica pije virak? ja sad ulazim u cetrnaestu nedelju, osnovni razvoj je zavrsen, pa bih da pocnem da pijem. posto se preporucuje i trudnicama

Ricola -> RE: Virak (vrkuta) (19.5.2012 18:33:49)

Toliko sam citala o ovom caju, sve najbolje su zene pisale i cak nekima i sami ljekari preporucivali, odlucila sam i ja da pocnem, videcemo kako ce ici daa
Nas mi je poslednji dan ciklusa i videcemo da li ce od nje uroditi plodom...

plačljiva -> RE: Virak (vrkuta) (19.5.2012 18:35:23)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] samo napred,i ja ga pijem [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Ricola -> RE: Virak (vrkuta) (19.5.2012 18:44:21)

Hahhahah
Da da da
Videcemo sta ce biti nadam se da ce biti [sm=rozacrtici.gif] i tebi[sm=rozacrtici.gif]

Ricola -> RE: Virak (vrkuta) (21.5.2012 22:36:49)

Od danas je krenula i kombinacija virak i c.zdravac....
Nisam osoba koja ima naviku da pije vodu, ovo sa cajevima ukupno 3 puta dnevno...vec sam prevazisla sebe.... [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Joja86 -> RE: Virak (vrkuta) (28.5.2012 23:34:46)

Zanima me da li neko ima iskustva sa virkom i losijim PAPA nalazom, i koliko se on moze popraviti? Prosle godine su me testirali na bakterije, gljivice, HPV - i sve je bilo negativno ( a tvrdilu su da imam kondilome koji su bili u uklonjeni), PAPA je tada bio dobar (II). Sada je sve "na oko ok" kako kaze moj ginekolog, ali PAPA je IIIa i traze mi da ponovim sve analize. Pocela sam da pijem caj od virka i nadam se da ce PAPA nalaz dovesti u red. da li neko ima slicna iskustva?[sm=zmeden.gif]

zmajče -> RE: Virak (vrkuta) (29.5.2012 8:15:57)

Joja86 [sm=smiley1.gif]Moja rođaka je pila samo virak i rez joj se popravio tako da nije morala na operaciju to mi je sama rekla.Mislim da zaista pomaže i vredi pokušati pije se isključivo u gutljajima.SREĆNO

Ricola -> RE: Virak (vrkuta) (29.5.2012 10:00:42)

Jojo dobro nam dosla,
Verovatmo si dosta citala o virku on je fantastican, nastavi da ga pijes,ukoliko planiras trudnocu mozes da ga kombinujes sa crvenim zdravcem i on dobro cisti organizam, zalfija takode ali ona nije nije dobra ako se planira trudnoca,a fantasticno cisti oranizam, sve u svemu i o zdravcu i o salfiji mas dosta na rr malo izcitaj dosta devojaka je pisalo o njima.
Svakako ne prestaj piti caj mozda kombinuj jos neki i rezultati ce doci.
Kissic

Joja86 -> RE: Virak (vrkuta) (29.5.2012 11:57:04)

Hvala na dobrodoslici i savetima :) Pijem caj, 1 solju dnevno. Pocela sam i sa nekim biljnim vaginaletama FITOVAG, na bazi zalfije, kantariona, hajducke trave, šargarepe i vitamina. Za sad mi se cini ok, i verujem da ne moze da skodi. Naravno svakodnevno C vitamin, selen i uzmem ponekad Ehinaceu. Verujem da je kljuc u imunitetu kod ovih mojih a i slicnih problema. Ginekolog mi je savetovao i da kupim irigator i visokokoncentrovanim cajem od zalfije pokusam da ispiram, jer kazu da veoma dobro deluje na grlic. Planiram da ostanem u drugom stanju, ne bas odmah, ali sigurno u naredne 1-2 god, :))) tako da sve sto ovde procitam jako puno znaci. Devojke, hvala jos jednom!!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>