|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Virak (vrkuta)
13.12.2011 11:43:58   
saira
Može bit i ja sam to osjetila i neko žiganje po stomaku.

(odgovor članu Bela medvedica)
Direktna veza do poruke: 976
13.12.2011 18:45:16   
jovicaa
kako kuvate caj, koliko stavljate kolicinski i koliko dugo treba da stoji?

don't shit where you eat :))

(odgovor članu saira)
Direktna veza do poruke: 977
13.12.2011 21:20:50   
little_one

IZVORNA PORUKA: jovicaa

kako kuvate caj, koliko stavljate kolicinski i koliko dugo treba da stoji?

Jovice, ja supenu kasiku virka prelijem sa cca 3dl vode i pustim da stoji nekih 15-20 minuta, procijedim i pijem u gutljajima onako toplog jer kad se ohladi nekako postane mutan i neukusan. Vazno je piti u gutljajima da ne bi neplanirano zavrsila na wc-solji i dobila dijareju user posted image Nije mi se desilo, ali sam tako procitala da ako ga popijes kao vodu, na brzinu, moze da ima takav efekat.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 978
13.12.2011 21:33:32   
meyo
ja ga isto spremam kao Lo. i meni je ukusniji i ljepsi kad ga pijem mlakog..mada nisam odavno kuvala

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 979
13.12.2011 21:37:43   
little_one
Meyo, kuvaj draga, znas da on nama puno pomaze sa nasim ciklusima...na kraju ja jedino vjerujem njemu da cu dobiti i imati ovulaciju, vise nicemu....(osim mozda klomifenu ali to je previse invazivna metoda za svaki mjesec user posted image )

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 980
13.12.2011 21:58:00   
jovicaa
a pijes dva puta toliko dnevno?
ja sam na netu nasla da se na 2 i po deci stavlja kafena kasicica i stoji 5 do 10 min ... ali nekako mi je slab takouser posted image

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 981
13.12.2011 22:21:01   
little_one
Jovice, zbog posla ne stizem da pijem dva puta dnevno, ali se kod mene pokazalo dovoljna i ta jedna veca solja pred spavanje. Ta supena kasika je kod mene ravna, znaci nije prepunjena vec tek da se popuni.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 982
13.12.2011 22:28:41   
hanka
Pa ajd ziveli,samo sto sam pripremila
Pijem jednom dnevno u gutljajima dok je caj vruc-mlak.U 2dl stavim skoro 3 prepune kasicice jer mi je sa jednom ili dve bas slab.Prija mi nevidjeno i pokazao se za sada uspesnim

Za PCOS recept sam nasla pre neki dan i isprobacu ga vrlo uskoro
Pomesati jednake kolicine hjducke trave,nevena i koprive.Kasika se prelije sa 2dl.Piti 2xdnevno

Direktna veza do poruke: 983
13.12.2011 22:36:57   
Bela medvedica
Caos danas sam pila dve solje po 3 dl, prelijem vrelom vodom, a caja stavila jednu supenu kasiku a nekada dve male kasicice od kafe, danas mi nije bilo mukaaaauser posted image

Direktna veza do poruke: 984
14.12.2011 9:01:46   
MakiJ
Ja pravim pauzu od virka mozda uzmem macinu travu ali ona mi jeuser posted image

Direktna veza do poruke: 985
14.12.2011 11:59:18   
Meisje
I ja jos 10ak dana..jedva cekam da odmorim malo...

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 986
16.12.2011 22:05:39   
cvrcak84
Na mom caju, jedinom kojeg nadjem u apoteci, pise da se prelije kljucalom vodom i a stoji pola sata....user posted image
ja tako i radim, jer mislim da bez obzira na vrstu caja svaki ima svoje uputstvo u zavisnosti od nacina na koji ga beru, sue, pakuju... nemam pojma.... ali upravo lezinjam uz virak user posted image
i da, ja inace dobijam, u posednjih par godina, na svakih 5-6mj. a sad sam nakon samo mjesec pijenja caja dobila user posted image
a i prvi put u zivotu da su mi izlazile bobuljice.... nista previse ali mi je to bas zanimljivo... user posted image mislim da mi definitivno pozitivno utice na hormone user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 987
17.12.2011 11:58:12   
maca821
IZVORNA PORUKA: jovicaa

a pijes dva puta toliko dnevno?
ja sam na netu nasla da se na 2 i po deci stavlja kafena kasicica i stoji 5 do 10 min ... ali nekako mi je slab takouser posted image

Ja virak tako kuvam i pijem 4 solje dnevnouser posted image obozavam ga, prosli mesec sam prvi put posle duuuuuugo vremena imala O na 12dc, a izgleda ce i ovaj, krenula plodna sluz, a pre je nije bilo toliko, skoro da je i nije bilo.
VIRAK, VIRAK..user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 988
20.12.2011 9:45:31   
plačljiva
Moram i ja da krenem sa virkom...Macina trava mi nije pomogla...user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 989
20.12.2011 10:47:51   
Suncepravde
Probaj Placljiva, mozda ce to pomoci. Ja ga pijem i bez obzira na sve necu prekidati

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 990
20.12.2011 10:56:41   
plačljiva
gde ima da se kupi u BGD...Idem odmah da ga kupim...

(odgovor članu Suncepravde)
Direktna veza do poruke: 991
20.12.2011 11:15:23   
Meisje
Placljiva trebalo bi da ga ima u svakoj biljnoj apoteci i u radnjama zdrave hrane a imas i u Josip Pancic radnji ispod zooloskog vrta!

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

Direktna veza do poruke: 992
20.12.2011 11:23:56   
plačljiva
ok,sutra idem u" Josip Pančić" Hvala ti puno...

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 993
21.12.2011 23:56:44   
plačljiva
kupila sam virak,koliko soljica dnevno da pijem?Jos njega nisam isprobala...Medicina,macina trava,astrolozi,eugen....i ostali mi nisu pomogli....Ostao je samo jos virak...user posted image

Direktna veza do poruke: 994
22.12.2011 12:22:55   
plačljiva
Pa i nije tako los ovaj virak...user posted image

Direktna veza do poruke: 995
22.12.2011 12:27:02   
Bela medvedica
Placljiva odlican je, ja mesam njega i hajucku trvu kasicicu jednog i kasicicu drugog, i da znas da sada prvi put vidim providan sekret posto mi je O blizu , zadovoljna sam , i nastupa muckanje uskorouser posted image

Direktna veza do poruke: 996
29.12.2011 17:10:55   
nyanya
Da li virak sme da se pije na pocetku trudnoce? Ja sam tek 5 nedelja, i cesto imam osecaj da cu upravo da dobijem...kada popijem virak taj osecaj me prodje? Citala sam negde da se pije prva tri meseca trudnoce! Da li sme...ili se preporucuje?:)

Direktna veza do poruke: 997
29.12.2011 17:12:01   
madamme
samo napred, preporucuje se!

(odgovor članu nyanya)
Direktna veza do poruke: 998
29.12.2011 18:03:35   
nyanya
Hvala madamme,
citam vas od septembra (od kada pokusavamo:)! Svaki odgovor sam nasla na ovoj stranici...i dobro se edukovala:)
Znaci da udarim po virku:)

(odgovor članu madamme)
Direktna veza do poruke: 999
29.12.2011 18:14:14   
madamme
n, slobodno pij. smatra da se da zene ne bi isle kod ginekologa kad bi redovno pile virak. user posted image

(odgovor članu nyanya)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here