RE: Virak (vrkuta) (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

MakiJ -> RE: Virak (vrkuta) (7.12.2011 8:57:22)

Danas pijem sigurno[sm=smiley1.gif]

hanka -> RE: Virak (vrkuta) (7.12.2011 9:38:18)

Skratio mi se ciklus za 5 dana [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/sloncek.gif[/image]

MakiJ -> RE: Virak (vrkuta) (7.12.2011 11:07:52)

Meni nije, evo kasni jedan dan, prosli mesec 4, to me tako nervira. Sto bi volela da mi je tacna u dan
Virak popila danas!![sm=smiley36.gif]

Laska -> RE: Virak (vrkuta) (7.12.2011 21:37:31)

Evo danas sam bila kod "automehanicara" i rece mi da su mi jajnici cisti, da mi sve lepo izgleda i da je sve uredu. Slava VIRKU!!! Cak je rekao i da imam jedan folikul od 16mm, mozda nesto i smuckamo ako priceka folikulic.... [sm=smiley2.gif]

MakiJ -> RE: Virak (vrkuta) (7.12.2011 22:11:42)

Ova ti je dobra automehanicara[sm=smiley36.gif]

pandica -> RE: Virak (vrkuta) (7.12.2011 23:03:49)

iščitala sam tako da me  ne grdite vise danas i juce bas sam imala malo vremena.

neznam da li da pocnem da ga pijem pre nego što odem  na konsultacije u pronatal genezis šta mislite?

Meisje -> RE: Virak (vrkuta) (8.12.2011 14:30:02)

Od sinoc,kad sam popila virak,me neuobicajeno jako boli desni jajnik,evo od jutros i dalje...vreme mi je za O. Razmisljam da prestanem sa virkom,sta li to moze da bude,mozda nije od virka...[sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Virak (vrkuta) (8.12.2011 14:53:31)

mei, zasto bi prestala? ja sam pocela Virak proslog ciklusa i isto me je boleo jajnik za vreme O, sto i nije neuobicajeno, jedino sto sam ja imala i par kapkica krvi, vise rozikasto za vreme O. I dosla mi je spodoba 28. dana inace imam na 25, 26. ovog meseca je bila skolski [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
To ti nije nista neuobicajeno

little_one -> RE: Virak (vrkuta) (8.12.2011 15:00:00)

Meisje, nece ti nista biti od vrkute, a normalno je da zigaju jajnici od nje jer ona nekako aktivira jajnike. Znam da cu reci glupost, ali negjde sam cula/procitala da on moze da stimulise jajnike na slican nacin kao sto to klomifen radi. Naravno, ne u toj jacini ali ipak dovoljno. :)

Meisje -> RE: Virak (vrkuta) (8.12.2011 15:22:30)

Pa cini mi se da je dosta jaci bol,do sad mi nije bilo tako...zbog toga sam mislila...ali praticu jos malo sta se desava,s obzirom da je bas vreme za O verovatno je to to...
Jacq,meni Bogami i dalje seta,26,27 i 28... Ma sa virkom se osecam sigurnije nekako
LO i ja sam to citala,ima ranije u ovoj temi
Ja jos ovaj ciklus i onda pauza,istice mi 3 mesec kako pijem...

monini -> RE: Virak (vrkuta) (8.12.2011 16:22:59)

i mene su boleli jajnici od virka..hvala LO sto si nas utesila da je to ok!!
ja sam ga pila samo par dana i evo vec dva dana ga ne pijem!..nesto sam se istripovala, jer mi je vestica drugi dan stala skrozz i jos tri dana se vukla oskudno, skoro da nista (a taj dan kada se stopirala pocela sam piti virak) da li je od njega ili sta vec, nemam pojima..[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]??!!

kruskica85 -> RE: Virak (vrkuta) (8.12.2011 18:38:27)

malo malo pa opet ja [sm=smiley1.gif].I mene jajnici zigaju od virka,i nekako osecam neku nadutost,ali valjda je to normalno, pijem ga skoro drugi mjesec,ali sam se iskreno malo uplasila danas jer mi je O vec 4ti dan.A danas posle kraceg druzenja sa mojim m[sm=smiley9.gif],imala sam neku manju sukrvicu kada sam otisla do kupatila,da li je moguce da je viak uticaon ili[sm=smiley13.gif]

little_one -> RE: Virak (vrkuta) (8.12.2011 19:33:24)

virak takodje ublazava menstrualne bolove i smanjuje obilnost menstruacija...tako da ne brinite osim ako ne sumnjate da ste trudne...sve ostalo je manje vise normalno...

Virak je definitivno cudo od biljke..[sm=bravo.gif]

Meisje -> RE: Virak (vrkuta) (8.12.2011 22:52:24)

Monini,Kruskice nemojte da se bojite virak ne moze da skodi moze samo da pomogne,jos se taj nije rodio kome je skodio..hehe ovo se rimuje[sm=zmeden.gif]
Meni se smirilo,vise me ne boli ali osecam nesto cudno u predelu desnog jajnika,kao da me prodje blago sevanje i prestane...ma nije nista

Kruskice za tu sukrvicu su se cesto devojke zalile,cini mi se da nije nista strasno

MakiJ -> RE: Virak (vrkuta) (9.12.2011 9:18:32)

Jel treba da se pravi pauza od virka?

Laska -> RE: Virak (vrkuta) (9.12.2011 10:01:30)

MakiJJ negde sam tu na forumu procitala da se pije 3 meseca,pa pauza (cini mi se dve nedelje ili mesec dana). Ja evo drugi mesec pijem, jos jedan cu, pa cu pauzu napraviti ako nista nesmuckamo. Mada, moram da vam kazem da su mi od ovog caja porasle grudi, i da vas pitam, da li vi koje pijete ovaj caj duze, imate tvrdu stolicu? Posto mesam virak sa hajduckom travom i tako ga pijem. Da li je moguce da od hajducke trave imam tvrdu stolicu? [sm=zmeden.gif]

Meisje -> RE: Virak (vrkuta) (9.12.2011 11:04:50)

Maki,pije se 3 ciklusa pa jedan pauza.
Laska meni je,a i vecini totalno kontra u vezi stolice,na pocetku sam imala bas dijareju a sad retko,pijem 2,5 ciklusa...

Laska -> RE: Virak (vrkuta) (9.12.2011 12:39:32)

Evo upravo sam zvala za rezultate brisa, imam III.grupu - streptokoke i rekli su mi da ako nemam peckanje, da nemoram da uzimam vaginalete. Pa sta sad da radi??? Help me! Ako uzmem vaginalete, moracu da prestanem sa Virkom? Jel tako? [sm=smiley13.gif]

Ana RR -> RE: Virak (vrkuta) (9.12.2011 12:42:22)

Virak nema veze sa vaginaletama, može samo da ti pomogne. A moje mišljenje je da se III grupa leči bez obzira da li imaš simptome.

Laska -> RE: Virak (vrkuta) (9.12.2011 19:16:56)

Evo nisam bila strpljiva, pa sam pitala devojke u crticama. Savetovale su mi da uzmem vaginalete, tako sam i uradila. Nadam se samo da mi to nebrani da zabebim... [sm=smiley13.gif]

Laska -> RE: Virak (vrkuta) (9.12.2011 19:18:17)

Mislim na tu bakteriju - streptokoku.

MakiJ -> RE: Virak (vrkuta) (9.12.2011 23:00:31)

Samo ti pi Virak i hajducku[sm=smiley1.gif]

madamme -> RE: Virak (vrkuta) (10.12.2011 8:22:08)

nigde virka nema da se kupi! zene sve kupuju i opeljesile su prodavnice!

tina37 -> RE: Virak (vrkuta) (10.12.2011 11:53:55)

Moram priznati da nisam bas redovna kad je caj u pitanju.A sada me jako zanima dal bi uz virak ciklus mogao da bude redovniji?

hanka -> RE: Virak (vrkuta) (10.12.2011 11:57:24)

Kod mene je upalilo skracen za 5 dana.Pila sam ga negde oko 15ak dana.Tina probaj,caj je skoro bez ukusa i meni bas prija

Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>