|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Virak (vrkuta)
27.11.2011 10:31:34   
Meisje
kruskice,dobrodosla i sto pre ugledalauser posted image

koliko ja znam virak se pije 3 meseca za redom pa onda jedan mesec pauze. Ako si ga toliko dugo pila ne mozes sigurno da ponistis efekat sad

(odgovor članu Horses)
Direktna veza do poruke: 901
27.11.2011 14:09:05   
kruskica85
user posted image hvala Meisje i ti isto. Ma ja to kazem tek mjesec dana...ali cu da nastavim u svakom slucaju...al' nesto vjerujem da ce ovog puta bitiuser posted image imam neki "osjecaj za filing"user posted image user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 902
29.11.2011 7:38:44   
Anoniman
zene, ja cu od sledeceg ciklusa verovatno na stimulaciju Klomifenom. Da prekinem sa virkom I macinom travom ili ne? 

(odgovor članu kruskica85)
  Direktna veza do poruke: 903
29.11.2011 9:04:45   
malenac76
jacq ja nisam pila cajeve dok sam bila na stimulaciji ali sam jela punooooo ananasa, cvekle da podebljam endometrijum sto vise

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 904
1.12.2011 16:45:26   
vesnam
Je l' moguće da mi je virak skratio ciklus sa 28 na 26 dana, pošto mi se već drugi mesec dešava da dobijem ranije?
Jedino što sam promenila je virak koji sam počela da pijem pa mi nešto tu sumnjivo user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 905
2.12.2011 9:56:39   
Laska
Cao,
evo ja pijem vec mesec dana kombinaciju caja Virak + Hajducka trava (2kas.virak+ 2kas.h.trava sa 80dl vode), pa cekam rezultate . Jedino me interesuje, da li se sme piti u toku dana i kafa? Jer tesko da izdrzim bez jedne soljice kafe.... Kada hocu kafu, onda ne prelijem caj sa 80dl vode, vec stavim nesto manje i smanjim 2 kasike na po jednu, jer sam negde cula jos davno da se nesme kombinovati caj i kafa... Sad ne znam, kako vi? Jel pijete u toku dana kafu?

(odgovor članu vesnam)
Direktna veza do poruke: 906
2.12.2011 10:29:11   
hanka
Ja pijem jednu crnu kafu ujutru ali volim vrlo slabu npr na jednu soljicu stavljam pola kasicice kafe dojdje kao caj
Ne pravi mi probleme

(odgovor članu Laska)
Direktna veza do poruke: 907
2.12.2011 12:14:59   
Laska
A koliko na dan pijes solja caja onda?

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 908
2.12.2011 12:20:33   
Anoniman
vesnam, meni je ovo prvi mesec da pijem virak. Ali po grafu mi je pomerio O za dva dana kasnije, sto u mojih 26 dana ciklusa nije bas najsjajnije. Po grafu sam imala O 16. dana, a ako budem dobila 26. to je rano. Inace mi je ranije O bila 14. dana. ne znam da li ce mi pomeriti vesticu. Ako dobijem ( sta ti je optimizam user posted image ) ranije, javljam
laska, ja pijem virak, skoro po litru dnevno i pijem kafu kad mi se pije. Doduse, pijem ness i to sa mlekom, ali sam smanjila jer mi ne prija bas toliko kofeina. Ima ga i u cajevima dosta. Ako ti ne smeta ne vidim zato ne bi pipila kafu kad ti se pije

(odgovor članu hanka)
  Direktna veza do poruke: 909
2.12.2011 12:20:33   
hanka
Jednu do dve solje sa po dve i po kasicice virka

(odgovor članu Laska)
Direktna veza do poruke: 910
2.12.2011 12:46:26   
Laska
Plasim se da ce mi srce trokirati od tolikog kofeina user posted image , samo zbog toga pitam da li je to zdravo toliko. Pa ako vama nije nista, ne bi trebalo ni meni onda da bude... A da li imate vec iskustva sa virkom? Mislim da li ste vec bile user posted image , da li deluje pozitivno da ostanem u user posted image ? Ili ga pijete trenutno samo radi zdravlja?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 911
2.12.2011 12:53:17   
degu
Virak je dobar jer regulise ciklus i sprecava pobacaj ako dodje do trudnoce. Meni pomaze tako sto imam redovne ovulacije. Jos nisam bila trudna,ali mi imamo i drugih poteskoca,ne moze da skodi u svakom slucaju:)

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Laska)
Direktna veza do poruke: 912
2.12.2011 12:55:19   
Anoniman
zato ti i kazem, ja popijem mozda jednu ili dve kafe dnevno sa mlekom, jer mi ne prija bas toliko kofeina. 
Inace ima ovde zenica kojima je virak regulisao ciklus, pa neke su ostale i user posted image dok su ga pile. procitaj temu i ranije postove pa ces videti. i sve ga pijemo da bi zabebile user posted image

(odgovor članu Laska)
  Direktna veza do poruke: 913
2.12.2011 13:06:41   
Laska
Hvala na odgovoru user posted image .
Citala sam ja forum od ranije, nego mislila sam na konkretno vas: degu,hanka, jacq. Nadam se da ce pomoci, jer se mucimo ja i moj muzic i nikako ne ide sunac li mu njegov, nece da se zakaci... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 914
2.12.2011 16:20:44   
maca821
Ja pijem virak evo drugi mesec i mogu vam reći da mi je pomerio O na 12dc, a meni je stalno bila O između 16-19dc. Za sada ja sam zadovoljna, i da ja slabo pijem kafu, ponekad i to pola šolje.

(odgovor članu Laska)
Direktna veza do poruke: 915
2.12.2011 18:00:26   
vesnam
Meni je sigurno pomerio O, juče sam gledala kalendarčić od ove godine, i nikad nije user posted image  došla pre 28dc. Virak pijem sada već dva meseca (ciklusa) pa ću i ledeći i onda pauziram, mada mislim da možda i ne treba pošto je biljčica u pitanju i ne može sigurno da škodi.
Naoštrila sam se ovog meseca na 12dc mućkam do besomučnosti user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 916
5.12.2011 7:46:29   
Anoniman
meni je ovo prvi mesec da pijem virak. Ako je verovati BT i grafu, pomerio mi je znaci O sa 14. na 16 dan i trebala sam dobiti juce a nje nema....da li je virka ili je nesto drugo videcemo

< Poruku je uredio Jacq -- 5.12.2011 7:47:32 >

(odgovor članu vesnam)
  Direktna veza do poruke: 917
6.12.2011 7:48:05   
Anoniman
virak mi je pomerio ipak ciklus sa 26.dana na 28. sto je super. inace sam ranije imala na 28 dana, a u zadnje 3 godine na 26 dan. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 918
6.12.2011 8:41:39   
saira
Draga Ana hvala za ovu poučnu informaciju nisam znala.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 919
6.12.2011 8:55:14   
saira
Ćao Laka

Ja pijem macinu travu po litru svaki dan,a virak valjda treba 2 solje na dan.

(odgovor članu Laska)
Direktna veza do poruke: 920
6.12.2011 18:51:49   
pandica
pocela bih i ja da pijem virak , pa vas molim da mi objasnite gde se kupuje koliko se koristi  koliko pije, kakvog je ukusa...

(odgovor članu saira)
Direktna veza do poruke: 921
6.12.2011 21:55:43   
Meisje
Pandice,nemoj da te mrzi,procitaj malo temu imas sve informacijeuser posted image
Mozes da kupis u biljnim apotekama ili u radnjama zdrave hrane i pije se 2 solje dnevno. Ja drzim 10min caj u vodi,tako mi pise na uputstvu...

(odgovor članu pandica)
Direktna veza do poruke: 922
6.12.2011 23:00:58   
MakiJ
Ja zabusavam nisam pila Virak vec nekoliko danauser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 923
6.12.2011 23:31:57   
pandica
procitacu nego bas  nisam imala vremena pa sam zato pitala da necitam, hvala u svakom slucaju

makij nezabusavaj ono sto pomaze nesmes prekidati

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 924
7.12.2011 7:43:56   
saira
Draga Pandice

Ukucaj na pretraživaču virak i Ana naj je svima ljepo objasnila za sta sve služi virak i kako se pije pije se ja mislim 2 solje na dan,e ne znam ja sam danas muža poslala da vidi imal kod nas u apoteci pa ne znam tačno sta cu.

(odgovor članu pandica)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here