|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Virak (vrkuta)
1.11.2011 18:03:36   
vesnam
Ako Maco, ne može da škodi, samo se nalivaj, i ja ću još malo da pojačam dozu. Imam još za dva dana, sutra ću da dokupim, mogla bi možda odmah kilo da uzmem, neće da se baci user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 826
2.11.2011 19:52:57   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu vesnam)
  Direktna veza do poruke: 827
2.11.2011 20:00:06   
Jole84
Samo vam želim da kupite kilo i ostane vam kao i meni user posted image user posted image
a ti mala što se smeškaš,da i tebi deluju čarobno,a poštara ću da zamolim da te povuče za nos od mene user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 828
2.11.2011 21:23:25   
Anoniman
Evo poturam ga! :-)

(odgovor članu Jole84)
  Direktna veza do poruke: 829
3.11.2011 16:47:14   
vesnam
Hvala Jole, biće valjda neke koristi od njega. Mene teši to što sam prelistavala celu temu i ove cice sa početka što su pile virak sve imaju tikere na kojima lepo piše da čekaju bebu ili su već dobile dete. Tako da se nadam da će upaliti i kod nas user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 830
3.11.2011 18:17:30   
Anoniman
Hoće sigurno! Ma, mora!

(odgovor članu vesnam)
  Direktna veza do poruke: 831
3.11.2011 19:46:25   
Jole84
Vesnice hoće sigurno,kolko videh negde kasni ti 5 dana? Držim palčeve i cepaj virak user posted image user posted image
Pčelice javni se sutra user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 832
3.11.2011 19:57:18   
Anoniman
Jole, hoću sigurno! Čim mi jave iz poste javljam!user posted image

(odgovor članu Jole84)
  Direktna veza do poruke: 833
3.11.2011 19:57:55   
vesnam
Ma ne kasni, nego za 5 dana radim test, ne kasni veštica, obično dođe na vreme, jedino me secnula prošlog meseca. Videćemo...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 834
3.11.2011 19:58:51   
Jole84
Dogovoreto,jedva čekam da srkneš taj čarobni virak user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 835
3.11.2011 19:59:57   
Jole84

IZVORNA PORUKA: vesnam

Ma ne kasni, nego za 5 dana radim test, ne kasni veštica, obično dođe na vreme, jedino me secnula prošlog meseca. Videćemo...

Oket,svakako držim palčeve user posted image

(odgovor članu vesnam)
Direktna veza do poruke: 836
3.11.2011 21:47:06   
MakiJ
Ja sam danas popila 8 dc da poteramuser posted image da vec stigne user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 837
3.11.2011 23:30:33   
Meisje
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 838
4.11.2011 8:52:41   
Anoniman
Obecala sam sebi, da ako ovaj mesec ne ostanem user posted image pocinjem i ja da pijem i virak i macinu travu. E sada me zanima da li dok pijem macinu travu pijem i virak ili samo macinu travu a posle O nastavljam sa virkom?

(odgovor članu Meisje)
  Direktna veza do poruke: 839
4.11.2011 8:56:32   
enavanja
To ni ja nisam sigurna, kupila sam skoro i macinu i virak,neko kaze moze neko kaze ne, tako da sam ipak ovaj mesec samo na virku.I mene bas zanimaju iskustva drugih?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 840
4.11.2011 9:11:42   
Anoniman
Ja sam jedva nasla oba caja. Trazila u biljnim apotekama nekim i nema, kad slucajno i bzvz svratim u neku prodavnicu zdrave hrane i naletim. Ali me samo to muci da li se piju i oba zajedno ili ne? Nisam jos pocela da pijem, ali ako bude trebalo i to cu. 

(odgovor članu enavanja)
  Direktna veza do poruke: 841
4.11.2011 9:17:01   
maca821
Nisam sigurna, ali mislim da moze da se pije zajedno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 842
4.11.2011 10:38:31   
Jole84
Jacq i Enavanja,mogu da se piju zajedno s tim što se macina trava pije od poslednjeg dana ciklusa pa sve do ovulacije (prestaje se tada zato što ne sme u trudnoći,za svaki slučaj,odmah stati..) a virak može da se pije celog meseca pa čak i u trudnoći.
Dakle samo s očajnicom pažljivo.
Navijam user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 843
4.11.2011 11:41:48   
Anoniman
Ja bila na IUI ovaj mesec. Ne treba da dobijem oko  9. mada pocinje malo da mi mulja po stomaku. Da li smem sada da pocnem da pijem virak ili da sacekam pa ako dobijem da pijem?

(odgovor članu Jole84)
  Direktna veza do poruke: 844
4.11.2011 12:29:14   
Meisje
Jacq slobodno ga pij,moze samo da pomogne!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 845
4.11.2011 12:42:32   
Biksi79
Mozes da ga pijes,ja sam se nalivala cajema i vrkuto i macom,vrkutu sam non stop pila po dve solje,a macinu travu nisam pila dok imam mecu i dok su plodni dani. Sto se tice inseminacije nek bude velika betauser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 846
4.11.2011 12:50:57   
MakiJ
Ja ga pijem da bi mi regulisao malouser posted image . Prosli mesec je stigla na vreme a sad nesto zeza a znam da ce stici

(odgovor članu Biksi79)
Direktna veza do poruke: 847
4.11.2011 13:58:57   
Anoniman
Meni je u principu redovan ciklus, jedino sam imala oscilacije pretrosli, dobila sam vec nakon dve nedelje ponovo. Ali sledeci je opet sve super bio. Vidim da se zene kunu u Virak, pa rekoh da probam i ja, ne moze da skodi. 

(odgovor članu MakiJ)
  Direktna veza do poruke: 848
4.11.2011 14:00:42   
MakiJ
dobijam ja svakog meseca samo neki put zna da kasniuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 849
4.11.2011 14:01:13   
maca821
Evo ja skuvala, u zdravlje!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here