Naravno da jeste! [sm=bravo.gif] Mesecima sam bila u depresiji,još kako mi je prolaktin skočio bila sam još više stresna. Tog dana kad sam našla forumčić ja sam skakala po kući i vikala mužu "nisam sama" [sm=smiley1.gif]
Jao Jole super!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Volim kad sam u pravu hihihihihihih Super je virak sigurno ali nemoj da zaboravis da pises zahvalnicu i Bromokriptinu [sm=smiley36.gif] Sve najbolje i uzivaj u trudnoci
Ma još ga pijem,po četvrtinku,ne znam kad će da mi ga izbaci,ali da mi je pomogo pomogo [sm=smiley36.gif] Kaže doktor da je bromokriptin jaaaako dobro delovao na mene i brzo! [sm=smiley1.gif]
Drage moje, meni virak doneo moju devojčicu (verujem u to!!!) a sad počinjem opet da ga pijem, čim prestanem da dojim ovih dana. Svima [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
Da vas ohrabrim, mi pokušavali jedno 9 meseci, ja pila virak 2 meseca i zakači se beba. Moja kuma pokušavala 2 godine, pila virak nekoliko meseci pa napravila pauzu od nekoliko meseci, u toj pauzi ostala trudna i sad ima bebca od 5 meseci. Mislim da je dejstvo individualno, ja kažem da kod svakoga deluje na različite načine i vremenski.
MakiJ -> RE: Virak (vrkuta) (31.10.2011 22:37:17)
[sm=bravo.gif] super, to mi bas daje nadu [sm=smiley1.gif]
To su tikeri probaj da napravis na KLIk pa ubacis u potpis u podesavanjima,ima negde tema ali ja ne znam gde...
MakiJ -> RE: Virak (vrkuta) (1.11.2011 9:31:25)
Neko je rekao da ga od virka vise neboli stomak kad dobije, kod mene nije taj slucaj [sm=smiley13.gif]
Meisje -> RE: Virak (vrkuta) (1.11.2011 9:50:53)
Pa znas sta Maki,mene ni ovako nije mnogo boleo,onako,srednje,a sa virkom me ni to ne boli kad ga popijem i jedno sat posle,onda se opet vrati bol,ali kod mene to nije strasno
MakiJ -> RE: Virak (vrkuta) (1.11.2011 9:56:53)
Ja jako retko imam slabe bolove, bez rapten K nista
Meisje -> RE: Virak (vrkuta) (1.11.2011 11:50:12)
Sve smo mi drugacije...
vesnam -> RE: Virak (vrkuta) (1.11.2011 16:58:54)
E žene, ja ga ovog meseca pijem, ako uleti bebac, dfinitivno je od njega. U početku sam pila po jednu do dve šolje, posle O sam duplirala dozu, pa ćemo videti.