RE: Virak (vrkuta) (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Meisje -> RE: Virak (vrkuta) (5.10.2011 14:25:54)

Uh,stvarno komplikovano,najgore je to kad ne znas sta je...a nasi doktori su posebna prica,ja sam u Holandiji i bila sam kod doktora za nesto sasvim drugo,znaci toliko paze ispituju me svaku sitnicu,zovu telefonom...mislim,prosto mi neprijatno od tolike ljubaznosti! Drzim ti palceve Meyo da se to sredi!

Ja sad citala ovu temu i pronasla sam mnogo simptoma koje prepoznajem kod sebe: grudi porasle i povremeno boluckaju, dok mi je islo bilo mi je crvenije i ispao mi jedan veci ugrusak i imam dosta sitnih delica kao da se ljustim, naduven stomak i blaga dijareja...

meyo -> RE: Virak (vrkuta) (8.10.2011 22:26:21)

hvala Mei ..degu
ja dobila pa i na 43-ci dan uspjeh u odnosu na 60 [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
nego zaboravih jel smijem u vrijeme ciklusa pti ili nakon prestanka?? kako bjese ...
i definitivno moram povecat dozu i dodat jos hajducke ..barem mi se tako cini
i idemo again sve ispocetka valjda urodi plodom konacno[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

snješka -> RE: Virak (vrkuta) (8.10.2011 22:34:17)

Ja sam nekad pila Vrkutu i pila sam je bez prestanka. Ne znam kako druge rade, ali kod mene nije bilo negativnih posljedica.

meyo -> RE: Virak (vrkuta) (8.10.2011 22:38:32)

hvala ti snjeska :)

degu -> RE: Virak (vrkuta) (8.10.2011 23:17:44)

Meyo bez prestanka piješ [sm=smiley1.gif] pa jeste uspeh, vidiš da polako napreduješ.
Pokušaj sad da piješ čist virak, možda ti bolje deluje. Evo ja ovaj ciklus samo virak pijem + terapija i mislim da je O bila 15 dc, očekujem da dobijem 29 dc što nikad nisam.

meyo -> RE: Virak (vrkuta) (9.10.2011 9:34:19)

znaci da probam bez hajducke ?? ja samu nju kad sam pila djelovala mi je super na cikluse ranije mislim ne znajuci sve ovo za nju.. pa sam zato kombinovala misleci da nece skoditi ...

ajd mozda probam sam virak .. pa po dvije solje .. dal da ubacim ocajnicu?? i kako bih nju pila privh 7-8 dana pa posle virak jel tako??
uz to idem sa vitaminom c +e+ folna +nocurak..[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] otrovat cu se prije nego zabebit

nina26 -> RE: Virak (vrkuta) (9.10.2011 11:05:26)

otrovat cu se prije nego zabebit

[sm=smiley36.gif] ovo i ja svaki put pomislim kad krenem da pijem svasta nesto [sm=smiley36.gif]

Meisje -> RE: Virak (vrkuta) (9.10.2011 12:46:33)

Meni su prestali svi propratni simptomi i evo 7dc pojavilo mi se belance!

degu -> RE: Virak (vrkuta) (9.10.2011 18:33:59)

Meyo ti moraš da vidiš šta tebi najviše odgovara, ako misliš da ti više hajdučka odgovara, slobodno pij. Ali opet nemoj ni sa čajevima da preteruješ, nemoj piti više od 800 ml dnevno, za svaki slučaj.
Nemoj baš da nam se otruješ [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Virak (vrkuta) (10.10.2011 3:33:58)

IZVORNA PORUKA: meyo

znaci da probam bez hajducke ?? ja samu nju kad sam pila djelovala mi je super na cikluse ranije mislim ne znajuci sve ovo za nju.. pa sam zato kombinovala misleci da nece skoditi ...

ajd mozda probam sam virak .. pa po dvije solje .. dal da ubacim ocajnicu?? i kako bih nju pila privh 7-8 dana pa posle virak jel tako??
uz to idem sa vitaminom c +e+ folna +nocurak..[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] otrovat cu se prije nego zabebit

bas kao sto mi je rekla anirez a i ja pitala travarku da potvrdim ja sam krenula sa ocajnicom na 40 dana bez prestanka uzimam svoje smokve svako jutro uz to pijem ocajnicu sad vec skoro mjesec danan bez prestanka s tim sto sam je prestala na jedan dan dok sam imala [sm=hudicek1.gif] jer sam primetila da mi ide duze nego inac pa sam pomislila kao sta su mi rekli da je pokrenula cistu krv i cim sam je prestala piti taj dan sl sam se vec okupala od [sm=hudicek1.gif]..sad je pijem inace mi je O izostala ovog meseca a i da je bila nebi je prestala idem na tih 40 dana pa sta bude...[sm=bravo.gif]

Nella79 -> RE: Virak (vrkuta) (10.10.2011 13:42:50)

Ja sam se totalno pogubila sa ovim cajevima [sm=zmeden.gif]

Moze li mi neko reci, da li se Virak pije za vreme trajanja men. ciklusa ili pocinjem posle m[sm=hudicek1.gif]?

nina26 -> RE: Virak (vrkuta) (10.10.2011 13:55:34)

Pisale su vec gore devojke na istoj strani, Virak se pije sve vreme ciklusa[sm=smiley1.gif]

Meisje -> RE: Virak (vrkuta) (10.10.2011 13:57:08)

Ja sam pocela 3-4 dana pre[sm=hudicek1.gif]i odma sam imala rezultata,samo napred!

maca821 -> RE: Virak (vrkuta) (10.10.2011 21:41:48)

I ja cu ovaj mesec da pijem virak, meni se ta sluz slabo pojavljuje inace.

meyo -> RE: Virak (vrkuta) (10.10.2011 21:46:32)

maco probaj i nocurak meni je pomogao .. evo i ja krecem opet virak nocurak .. uh

Meisje -> RE: Virak (vrkuta) (11.10.2011 11:04:26)

Maco samo napred,evo ja ga pijem i izgleda da mi je O bila 7dc,sutra cu znati sigurno,i stvarno mnogo toga pozitivnog primecujem od virka!

maca821 -> RE: Virak (vrkuta) (13.10.2011 17:21:39)

Devojke jel ja smem piti virak s obzirom na ovu moju cudnu menstruaciju? Dva dana imala , pa dan i po nista, pa sad opet procurila...

World -> RE: Virak (vrkuta) (13.10.2011 17:22:52)

ma smijes piti virak kad god... cak i ako si trudna... on nije opasan ni za sta....

maca821 -> RE: Virak (vrkuta) (13.10.2011 17:27:48)

hvala World[sm=smiley31.gif]

blesavko -> RE: Virak (vrkuta) (13.10.2011 22:33:58)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]od sutra i ja krecem sa virak!!! 

Meisje -> RE: Virak (vrkuta) (13.10.2011 22:35:55)

Samo napred,da bude uspesno[sm=bravo.gif]

Cruella deVil -> RE: Virak (vrkuta) (14.10.2011 16:08:11)

Ja moram opet da vas pitam, koliko vremena je potrebno da bi virak delovao? Ja sam ga pila 3 meseca po dve solje, pa mesec pauze, pa sam opet pocela pre 10ak dana, ali mene stomak i dalje mnogo boli, svakog meseca moram da primam injekcije diklofena.

Meisje -> RE: Virak (vrkuta) (14.10.2011 16:28:25)

Cruella,meni je momentalno poceo da deluje,tek ga prvi mesec pijem i bas sam pocela 3-4 dana pred menstruaciju,kad sam dobila,prva dva dana dok imam bolove(ne jake)cim popijem solju caja prestaju, bukvalno u toku pijenja. Inace,pijem isto 2 solje dnevno...

Cruella deVil -> RE: Virak (vrkuta) (14.10.2011 17:44:50)

Pa, ja onda mora da radim nesto pogresno. Meni ni malo nije pomogao. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]   Jednu kasicicu ubacim u vrelu vodu, sacekam 10ak minuta i popijem.  Pada mi na pamet da prestanem, jer ocigledno na mene nece da deluje. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Meisje -> RE: Virak (vrkuta) (14.10.2011 17:51:22)

A gde ga kupujes? Ja sam kupila u biljnoj apoteci na Crvenom krstu...

Sacekaj da ti se jos neko javi,ko ima malo vise iskustva sa tim,ja kad sam pocinjala,procitala sam celu ovu temu i vecinom ga svi hvale da je odmah poceo da deluje ali bilo je i slucajeva da ne primecuju nikakvu razliku...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>