Torbica
|
Ja sam zadovoljna sa mojim, Gorenje, kombinovani je, na ravnoj ploci su i dve plinske ringle ravno skroz sa dva stalkica koji se lako pomere, multifunkcionalna rerna sa ventilatorom. Malo je bio skuplji, skoro 70 hiljada, ali vredi svaku paru. Meni najvise rerna znaci, tri pizze odjednom ispecem, kiflice i muffine po dva pleha od rerne, po dva bureka odjednom, jos nisam probala tri. Uglavnom, najnormalnije odrzavam tu ravnu plocu, obicnim deterdzentom i obicnom krpom, dosad sam samo jednom koristila taj zilet, doduse retko mi nesto kipi,a i kad pokipi odmah obrisem, ne cekam da se ohladi. E sad, mozda stvar prakse, pre ovog sam imala isto sa ravnom plocom, Gorenje ali obicna rerna, od 2007-e, i nista mu ne fali, samo mi je rerna postala mala, pa sam ga dala svekijima a mi se letos ponovili. Ja ne volim obicne ringle nikako, mnogo se teze odrzavaju, kad udje prljavstina u one proreze izmedju ringle i sporeta da poludis.. Ovo samo prebrisem i milina. No, koliko ljudi toliko cudi, meni je ok ravna ploca.