Klarita -> RE: opremanje kuhinje (24.11.2014 23:36:58)
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: Klarita Hmmm, a koliki vam je precnik okruglog stola? Moj je 1,1m. A te dvije ploče što se ubace su, čini mi se 0,5x1m. Inače, ne napisah da bih ja tako drage volje zamijenila kuhinju, iako je rađena po mjeri, i iako mi izgledom još uvijek nije loša, toliko je fušerski odrađena da mi se plače [sm=smiley19.gif] kad vidim na šta smo dali tolike pare. Ali tada (2006g) kod nas nije ni bilo nego možda dvije firme koje su radile ugradne kuhinje, pa nisam ni imala izbora. Jako, jako loše su nam je uradili! [sm=smiley13.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] isto, Choopo, isto [sm=smiley19.gif] Mastam da imam brdo para, dam kljuceve nekomarhitetkti, zapalim na odmor i vratim se, a onooooo cudo mi napravili. Mi radili kuhinju 2007. sad non stop nesto dopravljamo, menjamo, dodajemo[sm=smiley29.gif] Mislim da bi mi bio veliki 1,1m[sm=smiley13.gif] a, mozda i ne bi...moram da prosetam po salonima[sm=smiley36.gif] taman se odlucismo danas da radimo to od medijapana, kad dodjose nam gosti neki veceras i rekose, nikako od medijapana, sve se oljuste nogare od stolica[sm=zmeden.gif] Gde u ovoj zabiti naci majstora da za pristojan novac odradi od drveta? Evo, OVA me ponela ali sto je 77000din (oko 700evra) a jedna stolica JEEEEDNA 15600din (oko 140 evra) ja sam u soku i odlucila da potrazim majstore
|
|
|
|