dunja RR
|
Mati, ooootrov, otrov su, pravo kažeš! Ja to mami gajila, ona ih vole baš. Jeste ta gde su jagode jeste, sunčana je, na drugoj terasi koja je u blaog hladu, sam samo cveće. Imam puno biljaka koje zimi unosim, drvo života mi je preko 2 metra (a i u širini skoro pa 2 metra ogromna mu krošnja, uskoro više ne znam gde ću sa njim), drecena malo manja ali isto ogromna, i još puno toga imam, sada kada smo sve izneli na 2 terase, prava botanička bašta. I onda ušuškali jagode, i danas brdo cveća koje smo kupili, svega pomalo, ja volim sve. Sava je izabrao neke ogromne Bele rade, to vala nikada nismo imali, ali on birao i lepe su, on će da ih neguje, njegov zadatak. Ja sam uzela petunija divnih, muškatle dvobojne i ciklama, imamo grčki prkos roze boje od ranije (njega sam turila na sunčanu terasu, otporan je), i sada nam je najlepša terasa/e u zradii, redovno pobeđujemo komšinicu na 4-om, ona je pre neki dan iznela, ali danas smo je pobedili, javila nam
< Poruku je uredio dunja RR -- 29.4.2020 21:53:49 >