Anoniman -> Tajmirani odnos (10.3.2009 13:30:42)
|
Na rr.hr sam pronašla temu, nisam primetila da vam je potrebna, ali možda samo niste spominjale... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kopiram vam post odatle: Zanima me kako stojite sa reakcijom vasih partnera kad treba prakticirati tajmirani odnos (za vrijeme ovulacije). Znam da vecinom pratite ili bazalnu temperaturu ili koristite LH trakice i tako mozete odrediti najbolje vrijeme za odnos. Da li vasi partneri osjecaju odbojnost prema tome, smatraju li to forsiranjem sexa, smeta li ih ako zelite bas tada sex i sputavali li ih to da budu opusteni? Kod mene je situacija ovakava. Prvo je bilo - ja ne mogu onda kad me silis, to mi je grozno. Pa je bilo - ne zelim da vise pratis bazalnu temperaturu, to i mene opterecuje i ne mogu vise uzivati u sexu. Pa onda - kupi si LH trakice, tako ce nam biti lakse - trakice kupljene. Pa zatim - trakica mi je tamna, trebali bi - uh, kak je meni mrsko kad bas moram. Pa onda vise ni ne koristim trakice, nit mjerim temperaturu, nit spominjem znakove ovulacije - ne bi se on sam sjetio zapoceti sex ili potruditi oko toga da se sjeti da radimo na njegovom potomku. Jucer onako usput spomenem da mislim da ovuliram jer me bolio trbuh i imala sam laganu sukrvicu - on, super, kad dodjemo doma iskoristiti cemo to za sex. Kad smo dosli doma, njega prosla volja, jer sam se ja "cerekala" i slucajno ga laktom udarila u bradu. Moj lakat to nije ni osjetio. Da li je to odbojnost prema tempiranom sexu ili mu se naprosto od svega toga gasi zelja za mnom opcenito? Sto vi mislite? Ocito je da stalno trazi neku ispriku da nemamo sex, ali jos uvijek ne mogu dokuciti razlog tome. Lijecnici nam daju 4% sanse za prirodno zacece, a na ovaj nacin nemamo bas nikakve sanse. Prisiljena sam ici na MPO, hocu - necu. Pa naravno, njega ne boli i to je definitivno linija lakseg otpora.
|
|
|
|