prase -> RE: Zvonjava mobilnog za lečenje kijavice (10.3.2009 14:20:55)
|
Ja sam navikla da me Japanci iznenađuju, ono što dođe nekako do tržišta u Japanu - mora da radi. MM je kupio Urošu neku igračkicu, htela sam da ga ubijem kada sam čula koliko je platio - obična neka stonoga sa neproporcionalno velikom glavom koja svira kao da falšira nekoliko poznatih melodija. Kaže MM: "Ali to bi trebalo da umiri bebu koja neutešno plače!" Uh, šta mi napriča... Prvom prilikom kada je Uroš zaplakao bez određenog povoda, pritisne MM dugmence, igračka zasvira a dete prestade, kao da je neko pritisnuo "mute" [sm=smiley36.gif] "Made in Japan" reče MM - "Početnička sreća" pomislih ja. To je prva igračka koju je Uroš dobio, kada je imao oko mesec dana. Još uvek je imamo i... početnička sreća još uvek traje [sm=smiley32.gif] Kad napisah ovo "Made in Japan", moram nešto da napišem - ne vredi da otvaram novu temu samo zbog toga. Nemojte me po prstićima, videćete da je super priča. Naime, "medijapan" je usvojeno kao naziv materijala za izradu svega i svačega tako što je prvi put stigao na ove prostore iz Japana. Ljudi pročitali "Made in Japan" i kada ih je neko pitao šta je to, oni rekli - medijapan [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Šta reći... osim: "Ken lee... tulibudibu di du... ken lee" [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|