Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 2.10.2016 20:19:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bogami, moram i ja mog da pohvalim sto se tice seksa. Skroz ne sebican, nista mu nije teško, uvek hoce(ponekad mi to bas ne odgovara, al aj). U svim aspektima (seksualnim) je najveca ocena
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 2.10.2016 20:41:50 >
|
|
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 2.10.2016 20:21:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Prepisujem post iznad
|
|
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 7.11.2017 13:47:32
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahaha 😁 I ja prepisujem post od gore 😊 Moj muz zaista zasluzuje najvecu mogucu ocenu na skali, u svim segmentima ❤
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 7.11.2017 21:32:45
|
|
|
|
vocicana
|
Danas ga ocenjujem najnegativnijom jedinicom, u svim aspektima, mrzim kada sam ovakva, ali on je gori, tako da je jedna katastrofa.
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 7.11.2017 21:37:10
|
|
|
|
isidora88
|
Hm na skali od 1-5 dobio bi 4.
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 26.12.2017 23:09:31
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Bogami, moram i ja mog da pohvalim sto se tice seksa. Skroz ne sebican, nista mu nije teško, uvek hoce(ponekad mi to bas ne odgovara, al aj). U svim aspektima (seksualnim) je najveca ocena Vidi, vidi . Slazem se
|
|
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 27.12.2017 11:38:54
|
|
|
|
Sarav
|
U poslednje vreme me uopšte nije nervirao, tako da mu po trenutnom raspoloženju dajem najvišu ocenu.
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 27.12.2017 12:38:39
|
|
|
|
emicaa
|
sto se tice seksa i moj dobija 10+ a ovako se vrti izmedju 8i 10
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 30.12.2017 12:59:27
|
|
|
|
suzi kju
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Bogami, moram i ja mog da pohvalim sto se tice seksa. Skroz ne sebican, nista mu nije teško, uvek hoce(ponekad mi to bas ne odgovara, al aj). U svim aspektima (seksualnim) je najveca ocena I ovaj moj uvek hoće i može, odakle mu snaga, ja sam svakog dana mrtva umorna al šta ću. ..
|
|
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 30.12.2017 22:44:43
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Od 8 do 9. 10 nije zasluzio jer svaki dan mora nesto da zafrkne (mama je kriva nije sina naucila da odmah neszo uradi,nego tek onda kada mu 101 put ponovis).
|
|
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 5.11.2018 23:58:12
|
|
|
|
Dora89
|
Od 1 do 5 je 5, a od 1 do 10 je 9,5, samo zato što niko nije savršen.
|
|
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 26.2.2019 19:18:25
|
|
|
|
Sanidej
|
10ka ko vrata 😊
|
|
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 26.2.2019 19:32:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Bogami, moram i ja mog da pohvalim sto se tice seksa. Skroz ne sebican, nista mu nije teško, uvek hoce(ponekad mi to bas ne odgovara, al aj). U svim aspektima (seksualnim) je najveca ocena Haha Ivana pa svaka cas_t. Moj s te strane 10 sa strane ocinstva 10 sa strane partnera u nekom drugom smislu a ne seksualnom vec ono podrska i td dajem 8. Pomoc u kuci 8 Ima li jos nesto da ocenim?sve u svemu ima prosek 9.
|
|
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 26.2.2019 19:40:47
|
|
|
|
mirana1
|
Bas ste velikodusne . Mom 3 dosta.
|
|
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 26.2.2019 19:42:46
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: mirana1 Bas ste velikodusne . Mom 3 dosta. Od 1-5 ili 1-10
|
|
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 26.2.2019 19:46:08
|
|
|
|
mirana1
|
Od 1-5.
|
|
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 26.2.2019 19:51:48
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: mirana1 Od 1-5.
|
|
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 26.2.2019 20:03:30
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Bogami, moram i ja mog da pohvalim sto se tice seksa. Skroz ne sebican, nista mu nije teško, uvek hoce(ponekad mi to bas ne odgovara, al aj). U svim aspektima (seksualnim) je najveca ocena Da li si ti normalna!? Ovo pises a znas da sam ja na forumu...
|
|
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 26.2.2019 20:04:39
|
|
|
|
veselicaa
|
Hahaha
|
|
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 26.2.2019 20:07:32
|
|
|
|
Ana RR
|
A još trudna, puna hormona...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 26.2.2019 20:08:33
|
|
|
|
bubulence
|
Trudna, neuranculjiva... A uvek mi se svidjao njen muz... Proganjam ga po fejsu... Cek da vidim da li je Vesi nesto pisala 😂
|
|
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 26.2.2019 20:09:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 26.2.2019 20:09:30
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Trudna, neuranculjiva... A uvek mi se svidjao njen muz... Proganjam ga po fejsu... Cek da vidim da li je Vesi nesto pisala 😂 Ne mogu da ispravim sa tel. Htedoh reci neuracunljiva
|
|
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 26.2.2019 20:13:42
|
|
|
|
Maraj
|
ako ako samo nek Ivana hvali svog muza Ja cu ko mirana da dam 3. Nisam veceras raspolozena za poklanjanje ocena
|
|
|
|
RE: Kojom ocenom bi ocenili svog partnera 26.2.2019 20:13:51
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Cek da vidim da li je Vesi nesto pisala 😂 Gde da pisem,sad Ivana ima auto
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?