RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Verus -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (2.2.2012 21:44:35)

Ja citam testis, pa sve ne razumem kako i gde testis da se slaze[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

Nije presudan ali jeste bitan. Sex mislim, ne testis[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
IZVORNA PORUKA: Rada T.

ma i poljubac je presudan a kamoli druga uklapanja... mora sve da se slaže kao tetris!
I naravno, kao i za tetris tako i za sexsualno uštimavanje treba malo vremena [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

Sanchy -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (3.2.2012 14:33:06)

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Kad je dobar nije presudan, ali kad je loš bogami jeste. 

[sm=smiley36.gif][sm=smiley20.gif]

Sandricak -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (11.3.2013 15:36:27)

bitan je jakooooo, ali nije presudan...

17 joka -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (11.3.2013 15:38:40)

bitan  ali  ne  i  najbitniji,ima  mnogo  bitnijih  stvari

Maraj -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (11.3.2013 19:08:47)

da naravno da je bitan mozda i najbitniji, kad nesto zaskripi,tu je on, a ako i on skripi u braku nema im pomoci...

Figaro88 -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (11.3.2013 19:11:17)

Po meni je bitan.Ja i mm ga nemamo obicno kada nesto nije ok,to je kod nas jako retko,ali ako neko nema sex mesecima po meni tu nesto nije ok.

vikiveki -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (12.3.2013 8:45:39)

Figaro i kod mene je tako,medjutim to nemora da znači da je on presudan za opstanak braka,ja mislim da je najvažnije razumevanje i medjusobni kompromis[sm=smiley1.gif]

bea83 -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (12.3.2013 9:07:36)

Presudan itekako[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Sanja90 -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (12.3.2013 9:13:27)

Pa i nije presudan,bitno je da se volite,postujete i razumete[sm=smiley1.gif]

anajid -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (12.3.2013 9:17:28)

Sto se mene tice ne,nikako.Imam za primer mnogo parova koje je drzao sex u braku,pa kad je nestalo sexa nasta haos[sm=smiley36.gif]

bea83 -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (12.3.2013 9:22:14)

Ja znam mnogo više brakova koji su se zbog nedostatka seksa udaljili pa onda sve to ide jedno za drugim. Meni je neshvatljivo da ako nekog voliš ne želiš da sa njim budeš intiman. Razumem da dodje do trenutnog zasićenja, do promenjenih okolnosti itd. al sve to prodje za mesec,dva,eventualno tri al posle se sve nastavi normalno. Nikad se ne bih udala za nekog sa kim ne delim ogromnu strast. Ne umem da živim bez vatrometa.

adulence -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (12.3.2013 9:24:33)

vrlo presudan..

Figaro88 -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (12.3.2013 9:28:39)

E bas to sto Bea kaze.Mozda nije presudan ali je jako bitan,i po meni dobar pokazatelj stanja u vezi.....

jovicaa -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (12.3.2013 13:04:53)

ja mislim da je ljubav presudna, ako ima ljubavi bice i dobrog seksa.

caca81 -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (12.3.2013 13:05:23)

Ma jok...pogotovo kada dođu deca...

vikiveki -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (12.3.2013 13:08:34)

Seks jeste bitan ali nije najbitniji, po meni je mnogo značajnije razumevanje i kompromis medju supružnicima[sm=smiley36.gif] A Caca 81 je upravu 100% pored troje dece teško je održati ritam i u krevetu[sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (12.3.2013 13:11:51)

Bitan i te kako,i kad se uklopi sa svim ostalim bitnim i presudnim stvarima- BINGO!

Anck Su Nmaun -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (12.3.2013 13:55:12)

Pa jeste, ali ne bih ga izdvajala jer je podjednako vazan kao i komunikacija, kompromisi i razumevanje, poverenje...
jer bez Seksa brak puca! a za to troje dece... ajde ajde nadje se i za to vremena, nama deca nikad nisu bila prepreka, jedino sto nemozemo po tom pitanju vise da budemo avanturisti [sm=smiley36.gif]
Ali kod nas je to 2-3 puta nedeljno normalna stvar [sm=smiley36.gif]

jovana13 -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (12.3.2013 14:02:28)

presudan ne, jako bitan da... normalno je da se promeni sve kad dodju deca ali opet se nadje vreme za to... bolje receno zna se tacno vrema kad moze. kad pospavaju deca...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Janncica -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (12.3.2013 14:03:38)

Jeste jako bitan,ali ne i presudan.

Shishica -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (12.3.2013 15:16:25)

Ja ne znam kako bi se mi mirili da nije seksa [sm=smiley36.gif]

foursome -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (13.3.2013 8:25:49)

Neophodan je! [sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (1.5.2013 11:00:27)

Imam troje male dece i seks 4 puta nedeljno ?!

Želite da znate koja je njena tajna?

Ako pitate bilo koju majku sa malom decom, verovatno će vam reći da intimnost sa suprugom nije na vrhu liste njenih prioriteta - ako nije i poslednje o čemu razmišlja na kraju dana. Tako razmišlja i 43-godišnja britanka Kler Smit, koja je sa suprugom Kenom (45), nakon deset_ godina odsustva libida, ponovo otkrila čari seksa, koji sada upražnjava četiri puta nedeljno. Otkrila je činjenicu da i pored braka, dece, obaveza seksualni život može biti sjajan!. "To je kao da imate seks u kući svojih roditelja. Uzbuđenje čini seks još lepšim i više vas zbližava", Kler otkriva za Daili Mail.

Pročitaj više ...

wivern -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (19.8.2014 22:30:19)

Jako bitan, i mogu reci presudan jer ako tu ne stima kako treba jedan od partnera ce se sigurno okrenuti i otici dalje.

bubulence -> RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi (19.8.2014 23:27:57)

ju ju wiv, otkud ti u temi o sexu [sm=smiley36.gif] ???

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>