prase -> RE: Apartmani u porodilištima (8.3.2009 21:30:20)
|
Tasho, čitaš mi misli [sm=bravo.gif] Ja sam htela da otvorim ovu temu danas, ali nisam bila kadra da iskopiram sve one postove tj. htela sam da zamolim tebe, Jecu ili guppy da te postove prebacite ovde u novu temu pa od tog ne bi ništa... Elem, ja sam bila u apartmanu u Narodnom Frontu i zaista sam bila prezadovoljna uslovima, osobljem, celom pričom. Svaki dinar mi se isplatio, a plaćala sam krevet u dvokrevetnom apartmanu 4000 din dnevno. Tada je jednokrevetni apartman bio 6000 din dnevno. Pre jedno 3 nedelje su u NF odlučili da promene cene, tako da sada krevet u dvokrevetnom apartmanu košta 8000 din, a u jednokrevetnom 10000 din. U ovom trenutku, čini mi se da je to previše. Čula sam da je u Zemunu u porodilištu krevet u dvokrevetnom apartmanu 2800 din. Mislim da bi bilo lepo da neko ko je bio u tom apartmanu napiše svoje iskustvo ovde, to mi nešto sumnjivo malo košta (u poređenju sa ovim drugim cenama). Takođe, nešto sam načula da je renovirano porodilište u bolnici "Dr. Dragiša Mišović". Uslovi su jako slični onima u apartmanu, a navodno se ne plaća ništa [sm=zmeden.gif] Mislim da je razlika u odnosu na apartman što nema TV i telefon, nisam sigurna da li su dozvoljene posete u dužem periodu kao u NF (10-22), ali budimo iskreni - najbitnije je da se kupatilo i WC dele samo sa jednom osobom i da je to tu u sobi...
|
|
|
|