marija32 -> RE: GAK Višegradska (6.10.2010 13:04:18)
|
IZVORNA PORUKA: Kaja Beograd Dobar dan i od mene. Ovo mi je prva trudnoca i imam taze 4 banke. Danas usla u 32. nedelju. Trudnocu mi vodi Dr. Milos Petronijevic, jako zadovoljna. Interesuje me sta mi je potrebno da ponesem u bolnicu za sebe i za bebu, carski rez planiran za 15.novembar. Sta ne pise da treba al je korisno? Procitala za sokice, plazmu i wc papir.....sta jos? Koliko unaped treba da se prijavim za apartman? Hvala zene...sva sam se sludela a i nemam koga da pitam, mojim prijateljima deca vec velika , a oni bez dece ih ni ne zele. Elem.....samo navalite! p.s. da li treba da se brijem dole iako je carski rez predvidjen? Ja sam uradila komplet depilaciju pre prijema u bolnicu, ali sam pre sc lezala 7 dana u bolnici, pa sam onda szamolila sestre da se sama jos malo pred op dole sredim svojim brijacem. Apartman sam rezervisala 2 dana pred sekciju. I mrezaste gace i par komada tetra pelena, za beku da je stavis i da se izmuzas u njih, Lanolin kremu za bradavice pocni da mazes, knjigu , sokici, plazma, voda sve ti to mogu donositi ili kupis u prodavnici u bolnici. Ja sam nosila i dve svoje spavacice jer sam lezala 7 dana pre sc.... Srecno[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|