RE: Na koga vaše dete liči? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

anci kv -> RE: Na koga vaše dete liči? (28.5.2014 17:26:32)

sve je dobro dok ne liči na komšiju[sm=jezicek.gif]

Žapkić -> RE: Na koga vaše dete liči? (28.5.2014 19:05:03)

IZVORNA PORUKA: anci kv

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Moje i da "oće ne može da liči na komšiju, pošto je sa VTO!!![sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Biserce -> RE: Na koga vaše dete liči? (28.5.2014 19:18:07)

Stariji na mog srednjeg brata i mene, mladji ama prestikan mm, cak je i rodjen sa mladezom koji ima i mm, ima i njegov vel nos, klempavo uvo...:(

Dani.kv -> RE: Na koga vaše dete liči? (28.5.2014 21:52:17)

Moje bebe su se podelile. Maksic lici na deda Franca. Pravi slovenac. Joka je moje dete. Osmeh, zaliske i nos ima na mog pok oca

lanajelena -> RE: Na koga vaše dete liči? (29.5.2014 8:45:50)

Lana je ista ja kad sam bila mala a Dusan je preslikan na tatu [sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: Na koga vaše dete liči? (29.5.2014 8:55:59)

IZVORNA PORUKA: anci kv

Jes' vala [sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Na koga vaše dete liči? (20.9.2014 10:35:48)

Najvise na mog brata, ima nesto od mene, grimase od mm.

emicaa -> RE: Na koga vaše dete liči? (20.9.2014 11:07:46)

ja vise pojma nemam na koga ovo moje djete lici,jedno govore ista ja,drugi ista mm,neki dan u marketu neka zena nesto pricala Dori i kaze iskruzena mamina faca. a posle tog sam stavila sliku na fb i drugarica mi pise nemoj da se ljutis ali ona je ista svoj tajo,mislim meni je svejedno,neka je ziva i zdrava i kao sto rekoste da ne lici na komsiju [sm=smiley36.gif]

big mum -> RE: Na koga vaše dete liči? (20.9.2014 15:20:02)

Sofi je mješavina mm i mene a Strahinja je pljunuti ginekolog koji mi je vodio trudnoću[sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Na koga vaše dete liči? (20.9.2014 15:25:26)

kako kad, nekada na mene, nekada na mm, a najvise na moju sestru[sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: Na koga vaše dete liči? (20.9.2014 15:26:28)

Starija na mene,ostalo dvoje na mm,bar tako kazu.

Didy -> RE: Na koga vaše dete liči? (20.9.2014 15:35:02)

Kako iz kog ugla pogledaš. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Većina kaže da liče na mene, ali ja mislim da su dobra mešavina. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

bubulence -> RE: Na koga vaše dete liči? (20.9.2014 17:35:01)

didy Stefan i Sofi su bas mesavina, lice na oboje...
moje dete je izgleda ipak na komsiju... mm i ja tamni sa tamnim ocima, ona plavusica sa plavim ocima...
ali se mm tesi da ima prste na nogama na njega pa eto... neka mu bude [sm=smiley36.gif]

mati -> RE: Na koga vaše dete liči? (20.9.2014 17:40:25)

Ja se uvek smejem kad pocnu da nam pricaju na koga nam lice deca. Uglavnom nema veze jedno s drugim... Moja familija i prijatelji pricaju kako lice na mene a od mm na njega. Smeske zive.
Ali meni je to sve jedno, samo neka su zivi i zdravi pa makar licili i na komsiju.

Bibilib -> RE: Na koga vaše dete liči? (20.9.2014 17:46:15)

Neki kazu na mene a neki na muza,no to nije bitno.Oni lice jeno na drugo da je to neverovatno i to sa razlikom 5 godina.Sto bi rekli ko jaje na jaje [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Mala Elena -> RE: Na koga vaše dete liči? (20.9.2014 19:02:41)

Ni na jedno ni na drugo! [sm=smiley36.gif]
Ja smedja, sarene oci, mm crn ,smedje oci ... ona rodjena sa crnom zift kosom ali ono kao da je ofarbana crnom farbom na teget .haha. ..a sada sve svetlija. Oci plave [sm=zmeden.gif] ali neka boja teget nisam skoro takve videla [sm=smiley1.gif]

mirkam -> RE: Na koga vaše dete liči? (22.9.2014 7:50:14)

Mala Elena, mijenjace se njoj boja ociju jos vjerovatno [sm=smiley1.gif]
M kad se rodio, prvih sedam dana je bio tamnog tena, zift crne kose - ma isti mm.
E onda je dijete "izblijedjelo" [sm=smiley36.gif] , ima ten na mene, a moj je ten katastrofa, bijela sam kao duh [sm=smiley36.gif]
Prva kosica mu je otpala, sad mu je porasla smedja, a oci su mu svijetlo zeleno-plave (moje su tamno zelene, a mm crne).
Za sada bih rekla da lici na pok dedu (oca mm), na nas lika nema [sm=smiley36.gif]

Sanjalicaaa -> RE: Na koga vaše dete liči? (22.9.2014 12:53:25)

Moje dete je mala kopija svoga oca. Bukvalno isti, kao da je u svoju sliku gledao dok ga je pravio [sm=smiley36.gif] Mada ja volim da kazem da ima dusu na mene [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Na koga vaše dete liči? (22.9.2014 12:56:39)

IZVORNA PORUKA: mirkam

Mala Elena, mijenjace se njoj boja ociju jos vjerovatno [sm=smiley1.gif]
M kad se rodio, prvih sedam dana je bio tamnog tena, zift crne kose - ma isti mm.
E onda je dijete "izblijedjelo" [sm=smiley36.gif] , ima ten na mene, a moj je ten katastrofa, bijela sam kao duh [sm=smiley36.gif]
Prva kosica mu je otpala, sad mu je porasla smedja, a oci su mu svijetlo zeleno-plave (moje su tamno zelene, a mm crne).
Za sada bih rekla da lici na pok dedu (oca mm), na nas lika nema [sm=smiley36.gif]

Mislim da boja ociju nece da se promeni, jer su joj od mesec dana ciste, ne presijavaju se, nisu mutne. Prelepu boju ima , ne bih volela da se promeni [sm=smiley1.gif]

A kosica sve svetlija, pre neki dan gledam na suncu po koja dlaka joj ima zlatkastu nijansu... bice mi dete plavo [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Na koga vaše dete liči? (22.9.2014 13:02:41)

Elena ja sam rodjena sa crnom kosom i crnim očima,posle kosa prešla u plavo a oči smedje-maslinasto zelene,Teodora ne liči sebi više..djeca se mjenjaju

branki* -> RE: Na koga vaše dete liči? (24.12.2016 14:26:37)

nemam pojma.za bozu kazu da lici na mene.za boku kazu ili dA LICI NA MENE ili da je mesano,mm i ja.ima plave oci i beo ten,ja jesam svetlija,ali imam smedje oci kao i mm,moj tata ima plave oci.

dunja RR -> RE: Na koga vaše dete liči? (24.12.2016 14:29:50)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena
ali neka boja teget nisam skoro takve videla [sm=smiley1.gif]

ME, Sava je te teget oči imao do godinu dana posle su prešle u smeđe.
Milsim da samo svetlo plave oči kasnije i ostanu plave. Mada ima ljudi sa teget ili teget ljubičastim očima, meni je ta boja najlepša.

Anck Su Nmaun -> RE: Na koga vaše dete liči? (24.12.2016 14:31:02)

Ja nemam pojma, neki kazu na tatu meki na mamu. Uglavnom na mwme naj manje[sm=smiley36.gif]

eca89 -> RE: Na koga vaše dete liči? (24.12.2016 14:34:25)

Anastasija je kopija svog taje. Iako, mi oboje imamo svjetlu kosu i plave oči, baš se vide crte lica njegove!

degu -> RE: Na koga vaše dete liči? (24.12.2016 14:35:57)

Moje i dalje ne lici ni na koga, nadam se da cu nekad u buducnosti uspeti da skontam na koga li je [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>