dunja RR -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 20:56:41)
|
Tizi, ovo je jako optimistično! Ti mali borci su tako hrabri, suze mi idu. Biće Damjanko dobro, biće i bebica iz vaše porodice dobro, mora tako biti! IZVORNA PORUKA: Tiziana Les, ja sam letos pisala ovde na forumu bas na tu temu u temi humanitarne akcije. U porodici imamo bebicu kojoj je sa 8m ustanovljena <span style="color: rgb(102, 102, 102); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 14px;">akutna mijeloidna leukemija. 7 meseci kasnije sve je krenulo na bolje iako je ona bila isuvise malena da se bori sa bolescu. sada je na dobrom putu da uspe u borbi i izadje kao pobednik. </span><font color="#666666" face="Roboto, sans-serif"><span style="font-size: 14px;">Ako je za vas zaduzena dr. Lazic, ona je jedna fina, strpljiva zena.. </span></font><font color="#666666" face="Roboto, sans-serif"><span style="font-size: 14px;">Drzim vam fige. Ako te nesto zanima pisi slobodno pp. </span></font><span style="color: rgb(102, 102, 102); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 14px;"> </span>
|
|
|
|