RE: Dečija leukemija (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca >> Zdravlje deteta

Poruka

degu -> RE: Dečija leukemija (21.9.2017 11:49:57)

Joj Boze,sta je to danas, toliko bolesne dece [sm=smiley13.gif] samo da ozdrave!

lesica -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 17:36:46)

Na žalost, javljam se u ovoj temi.
D je danas ustanovljeno da ima akutnu limfoblastnu leukemiju.

Zadržani smo u bolnici, čekaju ga još neke pretrage, čekamo još neke rezultate, bićemo ovde par dana. I već su počeli sa terapijom.

Ja imam najhrabrije stvorenjce na svetu...

vonavoj -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 17:40:44)

O bre les,mislim na tebe i vidim temu...sva sam se najezila.Ne znam nista o ovoj bolesti,ali i sam naziv grozno zvuci..Drzite se! Ljubi stvorenjce!

milicicak -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 17:42:13)

Les, jako, jako, mi je zao...

Ali hrabrisa je on, na vreme ste otkrili, bice to sve dobro, moraAko treba nesto, javi molim te.
I drzite se

mama Jo -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 17:42:42)

Joj isto, cim sam videla temu i da si pisala evo ne lrestajem da se jezim.
Isto nista ne znam o ovome...
Les, mislim na vas, i tvog hrabrog malisana, da prvi sledeci rezultati budu dobri!!

Ana RR -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 17:43:38)

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Ja imam najhrabrije stvorenjce na svetu...

Ljubim mu okice lepe [sm=smiley27.gif] i reci mu da i ja dolazim na svadbu [sm=smiley2.gif]

Ivanka 75 -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 17:49:17)

Lesice, za tebe i hrabrišu 🤗🤗🤗

branki* -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 17:53:26)

Jao, boze.. Les, grlim vas puuuno!!!

Mirko Svirko -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 18:02:37)

Lesice,ni ja nista ne znam o ovome. Guglacu. Dr. Skoric je nas pregledao privatno. Videla sam da si negde pisala u temi. Drzi se. Mamama je najteze. Saljemo vam poljubce i zagrljaje.

pari -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 18:05:33)

Jao Les, sad vidim i ja...

Drzite se, mislimo na vas!

Mirko Svirko -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 18:30:33)

Les, guglala sam malo da saznam vise. Sta kazu dr o tome?Kakve su prognoze? 
Kako si ti sada? Bravo za malisu sto je hrabric. Svim srcem smo uz vas. 💖

Rosita -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 18:31:44)

Žao mi je jako :(. Piši šta kažu doktori. Kako to sad ide. Ne znam ništa o tome. Ljubi ga. Daće Bog, biće sve dobro.

Maslacak15 -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 18:36:34)

joj lesice 😟😟 strasno...pozdravi malog hrabrisu. kod dece bi trebalo da je.dosta dobra prognoza samo grozno je to iskustvo. puno puno vas grlim!!!

dunja RR -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 19:03:55)

Les, drži se [sm=smiley31.gif]
Mene neka jeza drži od trenutka kada si mi javila, mislim na vas sve vreme. Ne smem ni da pomislim kako ti je, ali znam i sigurna sam da ćeš izgurati ovo zlo, pobedićete vi to zajedno, daće Bog.
Teška godina je pred vama ali sam sigurna da će te ovu 2020. pamtiti po velikoj pobedi, ljubi nam mališu [sm=smiley27.gif]

Tiziana -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 19:12:42)

Les, ja sam letos pisala ovde na forumu bas na tu temu u temi humanitarne akcije. U porodici imamo bebicu kojoj je sa 8m ustanovljena akutna mijeloidna leukemija. 7 meseci kasnije sve je krenulo na bolje iako je ona bila isuvise malena da se bori sa bolescu. sada je na dobrom putu da uspe u borbi i izadje kao pobednik. Ako je za vas zaduzena dr. Lazic, ona je jedna fina, strpljiva zena.. Drzim vam fige. Ako te nesto zanima pisi slobodno pp. 

MasnaMasnica -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 20:52:45)

Les mnogo mi je zao. Ali bice sve u resu. Teska je to borba;ali koga zadesi to su borcu! Zelim vam sve najbolje.🙏❤❤❤❤

dunja RR -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 20:56:41)

Tizi, ovo je jako optimistično!
Ti mali borci su tako hrabri, suze mi idu.
Biće Damjanko dobro, biće i bebica iz vaše porodice dobro, mora tako biti!

IZVORNA PORUKA: Tiziana

Les, ja sam letos pisala ovde na forumu bas na tu temu u temi humanitarne akcije. U porodici imamo bebicu kojoj je sa 8m ustanovljena <span style="color: rgb(102, 102, 102); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 14px;">akutna mijeloidna leukemija. 7 meseci kasnije sve je krenulo na bolje iako je ona bila isuvise malena da se bori sa bolescu. sada je na dobrom putu da uspe u borbi i izadje kao pobednik. </span><font color="#666666" face="Roboto, sans-serif"><span style="font-size: 14px;">Ako je za vas zaduzena dr. Lazic, ona je jedna fina, strpljiva zena.. </span></font><font color="#666666" face="Roboto, sans-serif"><span style="font-size: 14px;">Drzim vam fige. Ako te nesto zanima pisi slobodno pp. 
</span></font><span style="color: rgb(102, 102, 102); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 14px;">
</span>

Filadendronka -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 21:02:12)

Lesi, uzasno mi je zao, molim se za vas da sve bude dobro! Drzi se i ti, sigurno si van sebe. 

flamingos -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 21:30:20)

Lesi,draga,ljubim vas.Držite se.Bog je dobar,biće to sve ok.Uz vas sam svim❤Grlim vas i ljubim puno.Baš mi je žao što prolazite kroz sve te muke...pišem,a suze mi idu...😢Ali,nećemo da tugujemo.Tvoje hrabro stvorenje je jako i samo napred.Tu su tvoje drugaRRke kao podrška.Uffff...

Misha i Ljisha -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 22:05:37)

Uf Les...samo hrabro. Kad vidis da je on hrabar bices i ti. Imam druga koji je prosao kroz to i eno ga ima dvoje dece. Zdrav prav covek ma nikad ni bolestan. Pu pu ...

ANDJEELA -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 22:13:15)

Les ako bilo sta mozemo da pomognemo tu smo za vas!

Veliki zagrljaj saljemo

Mirko Svirko -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 22:49:05)

Oni jesu mali, ali i snazni.Samo pozitivno. Molimo se za vas. Bice sve ok. Ja sam jako daleko,ali ako nekako sem podrske mogu pomoci, racunaj na to. 

gagana83 -> RE: Dečija leukemija (22.1.2020 22:53:44)

Svim srcem smo uz vas da pobedite beštiju!❤️

bubulence -> RE: Dečija leukemija (23.1.2020 0:00:53)

Les, mislim na tebe, drzi se. Znam da ce Damjan biti dobro, samo treba vremena❤️. Ako bilo sta zatreba.... Znas vec...  Tu smo! 

bebilule -> RE: Dečija leukemija (23.1.2020 6:56:15)

Jako mi je žao Lesi. Mislim na vas i želim da sve to zajedno brzo i lako prebrodite. Kao što su cure rekle, ako ikada bude trebalo šta, tu smo. Nemoj da vam nesto stvara dodatni problem, molim te javi se nekome da nas angazuje za svaki vid pomoći.
Ljubim vas. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>