vonavoj -> RE: Rekreativna nastava pod znakom pitanja (27.3.2019 9:20:29)
|
Hvala Sanjice,super je. Juce sam opet zvala,J htela da pricq sa njom,nedostaje joj jako..i uciteljica mi nije dala,kaze posle razgovora je plakala. Zato sam i ja protiv da se cujemo,lepo je ona samnom pricala,sve je odlicno,ali kad se majka cuje..pada sve u vodu. Moj savet,ne zovite decu.I jos nesto,kao sto sam i mislila,satici i mobilni nisu dobra stvar za decu,njima sluze za tuzakanje. Evo primera,kumina mala je ponela,a ona je uglavnom vodja,i deca je trpe do odredjene granice i necw vise,i ona juce zove i place,ubedili su na nju da je ona rasturila stvari po sobi (sto sigurno i jeste,bar 80%,jer to isto i kod nas uradi),i naravno njen tatica nazove uciteljicu.. reko sta se mesas,prvo znas svoje dete,nije sama,ali je glavna. Kuma je vaspitac,i ona vodi decu,i zna i da se svadjaju,ima svega,ali to roditelji nikad ne saznaju,a ovako su saznali,pa brze bolje da oni rese sa uciteljicom,da im cerka ne place..koja glupost. Treba sama da resi,nije to veliki problem,a nije ni nevina..eto jednog glupog primera. Ne treba se mesati,treba da odrastu,da se bore. I svaka uciteljica ima metod rada,kao i vaspitacica. Kao sto im je dozvolila da rasturaju,ja im to ne dam,pa ti si ti,ona je ona..
|
|
|
|