Olga75 -> RE: Rekreativna nastava pod znakom pitanja (19.3.2019 13:53:09)
|
Jaoj Von, gde me nađe [sm=smiley36.gif] Znaš šta, spakovaću: 8 gaća ( za svaki slučaj), tri potkošuljice, tri para hulahopkica, nešto zoknica ( ne znam koliko), farmerke, jedno 3-4 donja dela trenerke, jedne deblje i jedne tanje helankice, dve majičice kratkih rukava, dve pižame, jedan debeli duks, dva tanja duksa i dve majice dugih rukava ali onako prolećne. Razmišljam o donjem delu skafandera a učiteljica me ubeđuje da nema potreba tako da razmišljam o tome. Razmišljam i o bade mantilu, kao šta će joj ali možda zatreba. Zavisi od vremena za jakne. Da li će ići u onoj debljoj sa kapoljačom ili u džins i prsluku. Zabagovala sam kod broja peškira jer ona kod kuće bude u stanju dva da poprlja. Eto moj početak. Kažem matorom kad napunim drugi kofer- skloni me i stavi šta ti misliš da joj treba. Još tamo planiraju maskenbal, pa kao neku masku da pošaljemo [sm=smiley29.gif] To još nije u razmišljanju jer tiltujem oko onih raznih lekova što bi trebalo za nedajbože da stavim. Ludnica je kod mene. Šta ti draga stavljaš, da se uporedimo [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|