Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Rekreativna nastava 28.5.2019 8:15:43
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,sta kaze,da li bi opet isla?
|
|
|
|
RE: Rekreativna nastava 30.5.2019 12:35:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo da i ovde napisem... Spakovala sam Snup za nos, imam jos neki sprej, Marisol valjda, i njega cu da stavim, apis golu za grlo, Amoksicilin... Sta jos da stavim? Nista mi vise ne pada na pamet... Defrinol sirup da kupim?
|
|
|
|
RE: Rekreativna nastava 30.5.2019 12:36:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sirup za skidanje temperature i neke pastile za grlo.
|
|
RE: Rekreativna nastava 30.5.2019 12:42:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Apis golu sam umesto pastila stavila, ali mogu i pastile, koje? Brufen od 20o isto spakovan. Zaboravih na njega.
|
|
|
|
RE: Rekreativna nastava 30.5.2019 12:43:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Najgore od svega je sto je ovo period kad se ona razboljeva, nema 1 juna da ona nije bila bolesna bar malo😔
|
|
|
|
RE: Rekreativna nastava 30.5.2019 12:46:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam stavila i tantum i propolis tabletice.
|
|
RE: Rekreativna nastava 30.5.2019 12:50:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ja sam stavila i tantum i propolis tabletice. Kupicu i to, od viska glava ne boli 😊
|
|
|
|
RE: Rekreativna nastava 30.5.2019 13:35:11
|
|
|
|
veselicaa
|
Mi deci nismo pakovali nista,polazi dr sa njima i on ima sve.
|
|
|
|
RE: Rekreativna nastava 30.5.2019 13:45:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Mi deci nismo pakovali nista,polazi dr sa njima i on ima sve. Ovi nose sve zivo
|
|
|
|
RE: Rekreativna nastava 30.5.2019 14:32:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
E da znate da nasi nista nisu nosili. Ne salje nam agencija nista.
|
|
RE: Rekreativna nastava 30.5.2019 14:37:30
|
|
|
|
veselicaa
|
Kod nas uvek uciteljica kaze da nista ne pakujemo jer dr nosi.
|
|
|
|
RE: Rekreativna nastava 30.5.2019 20:15:17
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Evo da i ovde napisem... Spakovala sam Snup za nos, imam jos neki sprej, Marisol valjda, i njega cu da stavim, apis golu za grlo, Amoksicilin... Sta jos da stavim? Nista mi vise ne pada na pamet... Defrinol sirup da kupim? Znaš da sam ja frik što se tiče pakovanja lekova aliiiii spakovala sam: brufen (samo on joj skida temperaturu), linex, tantum, operil, septolete i to je to tamo je bila dr koja ih je svaki dan pregledala e, sad ako dete ima neku bolest koja zahteva lekove onda se i to pakuje ali o tome ste verovatno pričali na roditeljskom Ma, biće Iva ok! i ima da se provede za sve novce i javljaj, sve javljaj!
|
|
RE: Rekreativna nastava 30.5.2019 21:07:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ne vodismo je kod lekara, boce valjda ok. Olga verujem ti! Boginja Olga uveri me sad da ce biti sve u redu 😊
|
|
|
|
RE: Rekreativna nastava 30.5.2019 21:43:41
|
|
|
|
flamingos
|
Biće to ok.Raste uzbuđenje pred polazak na rekreativnu?
|
|
|
|
RE: Rekreativna nastava 30.5.2019 22:01:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Uzbudjenje na nivou 😊
|
|
|
|
RE: Rekreativna nastava 30.5.2019 22:12:12
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Una je otisla danas.❤
|
|
RE: Rekreativna nastava 31.5.2019 9:09:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica Una je otisla danas.❤ Lep provod! 😊 Ode i moja zaba. Napolju je ledeno!!
|
|
|
|
RE: Rekreativna nastava 31.5.2019 9:10:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Lep provod devojcicama.
|
|
RE: Rekreativna nastava 31.5.2019 9:15:46
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Hvalaaa .❤ Takodje Ivanka.Prva noc nam je prosla super u Sokobanji smo. Spakovala sam joj i bluzice i majce covek ne zna kako da ih obuce.
|
|
RE: Rekreativna nastava 31.5.2019 9:23:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala 😊 Mislim da sam spakovala pola ormara gledajuci prognozu 😊
|
|
|
|
RE: Rekreativna nastava 31.5.2019 9:29:36
|
|
|
|
flamingos
|
Želim lep provod dečici.
|
|
|
|
RE: Rekreativna nastava 31.5.2019 9:36:36
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Hvala 😊 Mislim da sam spakovala pola ormara gledajuci prognozu 😊 Bukvalno! Nose se kratki rukavi i prsluk..grozno vreme. Kad je zima,znas ds ide zimsko,a sad..
|
|
|
|
RE: Rekreativna nastava 31.5.2019 9:57:39
|
|
|
|
veselicaa
|
Ove godine pakovali smo i letnje i zimske stvari.
|
|
|
|
RE: Rekreativna nastava 31.5.2019 21:57:15
|
|
|
|
flamingos
|
Mame,šta kažu dečica,kako je na rekreativnoj?
|
|
|
|
RE: Rekreativna nastava 6.11.2019 18:51:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Krece ludilo zvano rekreativna nastava 😊 Donela Ivka saglasnost za rekreativnu i izlet. Sad ce da pocnu sa ubedjivanjem ko je pametniji, oni sto salju dete na rekrativnu ili oni sto ne salju... 🙄
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 6.11.2019 18:53:21 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?