dunja RR -> RE: Cipele i torbe (26.3.2016 12:58:32)
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: MishMash To je designer outlet na ulazu u Beč. Organizuju naše agencije ture kada su sniženja, mislim da oko 20e košta povratna karta. A tamo... Fosill satovi po 30e, Esprit majice po 5, Tommy Hilfiger farmerice po 6e, Geox sa super modelima za klince, Timberland, Swarowski set_ovi po 15e, ma da ti pamet stane. Svaki veći brend ima tamo svoju radnju. Kada im je taj shopping night vredi otići. Ja jedva čekam opet da idem :D Ovde možeš da pogledaš šta je aktuelno, kao i kojih brendova ima. To je kao shoping mall u Kalgariju koji je ceo outlet. Mm je kupovao leviske za 30 dolara (kanadskih dolara), a toliko je veliki mall da ti treba ceo dan da ga obiđeš. Nije ti loše ovo, nisam znala da naši organizuju ture. Možda i odemo nekad. Hvala [sm=smiley1.gif] I u Dubaiu ima takav outlet, šta sam ja sve tamo nakupovala za male pare, kad se samo set_im :) Besplatni autobusi idu do ovog mola (inače malo zavučen u pustinji, tima 20 minuta od centra). Mm još nosi Adidaske kupljene za 20 e, nosimo svi Ipanema papuče, 4 za 10 eura, i da ne pričam šta još sve.
|
|
|
|