dunja RR
|
Trco, malopre dok sam čekala dr. za S, sedim i gledam u svoje čizme, pa mi ti pade na pamet. Moje čizme a i masa drugih, imaju sa unutrašnje strane, u gornjem delu lastiš, crni. Znaš sigurno na šta mislim, malo su secnute, i ubačen kao trougao, da bi proširio taj deo, prema potrebi. Možda obućar može da ih baš tako, malo secne i opšije taj deo, i ubaci komad crnog/ braon lastiša, u dužini i širini u kojoj ti je potrebno. Razmisli o toj opciji. Moje su čizme svetlo braon, i to izgleda ok, gotovo da se i ne vidi. Na crnim bi bilo još bolje, ne znam koje su boje tvoje. Ja lično ne volim čizme koje celom stranom imaju taj lastiš, viđam ih često na devojkama, ali ovako malo tog dodatka je ok. Evo vidiš kako izgleda, mada garant to svi znaju, a može da bude i sa unutrašnje strane, kao kod mene, a može i sa spoljašnje, i taj deo se rasteže, koiko treba. IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Beograđanke - treba mi info. Imam čizme koje obožavam, ali na žalost moj list više ne ulazi u njih. Previše stežu (mogu da ih naboram, ali onda mi staje cirkulacija). Ok smršaću ja, ali i tad znam da će biti problem. Treba mi sledeće - da li postoji obućar koji može da mi proširi ''''nogavicu'' od čizmi? Ovde sam zvala, kaže ne može pošto je na rajsferšlus? Probala sam i onaj sprej koji kao naprskaš pa rasteže kožu, ali slaba vajda. Ništa rastegnuo nije. Trco ne znam, meni je to večit problem jer imam jake listove, pa nema šanse da kupim čizme bez probanja. Neke uspem da zakopčam samo do pola lista. Ali ako si ranije ulazila, sada kada si smršala, i još kada smršaš, možda ćeš i moći?
< Poruku je uredio dunja RR -- 15.3.2016 17:31:43 >