Trcosava
|
Branki, Torbice - meni se ne đaju, nisu moj fazon. Soni, tvoje lizmice su mi ok. Tašo, nisu ni tvoje loše, ali ja ne volim tako debelu štiklu visoku. No opet, to sam ja i teška sam u pm za obuću. Pričte sad o udobnosti i viokoj štikli. Ne znamd ali sam vam ispričala moj blam za jedne čizme Rešim ja da kupim čizme. Na štiklu. Visoku. Opajam ceo Beograd (ok centar i okolo njega ) i završim u jednom od tržnih centara (tamo negde oko Kneza). Uđem u jednu radnju, vidim čizme. Pitam jel imaju moj broj, probam - a one kao rukavica. Štikla tanka, ali se ne oseća, oko listova (moj najveći problem) kao salivene. Nigde ništa ne steže. Obrnem ja na đon (obično tamo piše cena) a dole piše nešto oko 3250 u tom fazonu. Mislim se ja weee pa ovo je super. Jedina mana im bila što na peti imale neke cirkone, tj pločica, a na njoj 3-4-5 belih cirkona. Pločica mi ne smeta, boje srebra je, ali cirkone mrzim. Probam ja još jednom, ovaj put obe, malo šetam - ma kao salivene. Kaćem ja prodavačici, spakujte vi to, samo da odem do bankomata da dignem pare. Vraćam se ja, sva happy što sam našla čizme, držim novčanik u ruci i ćaskam sa prodavačicom i iznosim svoju genijalnu ideju da te glupe cirkone prefarbam flomasterom za diskove jer me nerviraju. Kaže ona meni ''''Joj, pa jel vam nije žao, to su Swarovski kristali'''' kako molim??? Čekajte, ja sam se onda zbunila, ona cifra na đonu je cena? Kaže ona, neee to je šifra. Okeeeeeeeeeeeej, koja je cena čizmi???? 20.000 Kad se nisam srušila u radnji. Palo izvinjavanje uz ''znate, ja sam mislila da je ono cena, nit imam tih para (a u sebi se mislim nit'' bi ih dala)'' I taaaako. Izađoh ja iz radnje, crvena kao bulka. Još mi žao - udobnije nešto nisam imala na nogama Nego, set_ih se Ivanke i torbe -Ivanak ženo, dobi li ti torbu??? Daj sliku da vidimo!!!
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 3.12.2014 9:20:14 >