|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: cipele i torbe
25.9.2014 1:12:06   
Anoniman
KLarita tako je.user posted image Ivanka, ja tvoje nisam ni videla, bas su lepeuser posted image user posted image user posted image

Ja imam jedne batine kozne , od 15000, i mislim da su to najbolje ulozene,pare, za 4 godine one mrdnule nisu, planiram i jedne crne takve i onda cu da budem mirnauser posted image
ME javljam ti ,mislim da taj film gledati necemo, ja sam ih uzela za suvo vreme, za kisu imam gumenjakeuser posted image

(odgovor članu Klarita)
  Direktna veza do poruke: 1651
25.9.2014 1:46:35   
Mala Elena
Daj Boze da ti budu i po kisi! user posted image po suvom ces ih nositi bez problema.
Ja sam neke cizme za svadbu platila 7500 i nikada nisam dala vise za obucu .Ali najtuznije je sto sam ih 2 puta obula , mnogo su fensi , 10cm stikla , crne, preko kolena. ..uh kako su opasne! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1652
25.9.2014 10:18:14   
wivern
UM danas videh na fb onu tvoju nesudjenu torbu sa resama ali u zelenoj boji. Raspametih se nacisto. Samo da mi nije pola ormana puno torbi user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1653
25.9.2014 10:21:12   
Mala Elena
Eh koliko torbi imam... od kako sam se porodila nisam ih dva puta okacila o rame. ...sad se nosi bebeca torba !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1654
25.9.2014 11:38:13   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: wivern

UM danas videh na fb onu tvoju nesudjenu torbu sa resama ali u zelenoj boji. Raspametih se nacisto. Samo da mi nije pola ormana puno torbi user posted image

Videla sam je i ja, ima jos jedna dobra posalcu ti poruku na fb, user posted image

(odgovor članu wivern)
  Direktna veza do poruke: 1655
25.9.2014 13:01:07   
Anoniman
user posted image

user posted image

i unutrasnjost

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1656
25.9.2014 13:02:13   
vonavoj
bas mi se svidjaju! Da sam imala para,porucila bih!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1657
25.9.2014 13:04:33   
Modessty
divne su! mnogo mi se sviđaju, ali tu vunu unutra ja ne podnosim! nadala sam se da je unutra postavljeno nečim drugim

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1658
25.9.2014 13:05:59   
emicaa
UM lijepe su,svidja mi se i boja.
Ja hoću sebi kupit gležnjerice,imam u glavi kako trebaju izgledati samo ako nadjem takve negdje...

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1659
25.9.2014 14:02:01   
Anoniman
Mod nije to neka debela vuna, samo su tanko oblozena.

Hvala i meni se svidjaju, uz farmerke uske, i neki sako, ili neki prsluk i jaknu u ovoj boji bice superuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1660
25.9.2014 16:14:28   
Klarita
UM jos su lepse uzivo user posted image U zdravlju da ih nosis i sto rece madre, super idu i na trudnicke pantalone user posted image

Moje najsuplje cizme su Replay oko120evra bile, pre 4 godine i isto mrdnule nisu, nosene, nosene, pa nema red ni kraj.
A,druge skupe sam uzela u Peko radnji kozne za posao pre dve godine i posle dva nosenja napravise mi kurje oko user posted image zavrsile su kod moje mameuser posted image a bile su Boga mi oko 12000 din user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1661
25.9.2014 16:20:09   
Anoniman
Klaritauser posted image nece toga biti jos, razmislajm d aupisem jos jednu skolu, ali o tome cemo u drugoj temiuser posted image

Na redu su mi dobre crne cizme, kozna jakna, i crna torba i opremljena samuser posted image

(odgovor članu Klarita)
  Direktna veza do poruke: 1662
25.9.2014 17:04:25   
Mala Elena
Lepse su ovde nego na sajtu! Fotograf da budes ! user posted image
Idu uz sta hoces ...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1663
25.9.2014 17:14:27   
Žapkić
UM, prelepe su!!!

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

Direktna veza do poruke: 1664
25.9.2014 17:19:42   
Anoniman
Fala , fala, valjda ce izdrzat do sledece godineuser posted image

(odgovor članu Žapkić)
  Direktna veza do poruke: 1665
25.9.2014 17:32:48   
anita
UM prelepe su. U zdravlje da ih nosis.user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1666
25.9.2014 17:33:56   
Anoniman
Hvala Anitauser posted image user posted image

(odgovor članu anita)
  Direktna veza do poruke: 1667
2.10.2014 10:58:20   
cockic
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1668
2.10.2014 10:59:47   
cockic
e ovo su moje patike.jako sam user posted image .juce sam ih kupila.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1669
2.10.2014 11:00:59   
Anoniman
Cockic lepe su, a jesu li to one na ortopedsku stiklu, ali da se ne vidi, ja takvu obucu ne volimuser posted image

(odgovor članu cockic)
  Direktna veza do poruke: 1670
2.10.2014 11:05:14   
cockic
user posted image

prvo sam htela ove,ali su mi se converse vise svidele user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1671
2.10.2014 11:06:53   
cockic
e jesu,ni ja ne volim niti nosim stiklu uopste.ovo su mi prve user posted image svidja mi se sto se stikla ne vidi.izgledaju ravno,a nisu.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1672
2.10.2014 11:25:37   
Mala Elena
Peace, moj predlog ako hoces teget tasnu user posted image

user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1673
2.10.2014 11:32:42   
Klarita
Uf, neeeeeeee. Ja sam za pismo tasnu pre user posted image

Direktna veza do poruke: 1674
2.10.2014 12:40:42   
Peace*

IZVORNA PORUKA: Peace*

Recimo, meni se dopada ovo:

user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kika Woo - heklane torbe
Kika Woo je unikatni srpski brand heklanih torbi. Brand koji je nastao i raste iz ljubavi prema ručnom radu. Ono što ga ...
DECU ZIMI KUPATI jednom u TRI DANA
Decu ne treba kupati svaki dan, pogotovo ne zimi, dovoljno je jednom u tri dana. Svakodnevno se jedino održava higijena ...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here