|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: cipele i torbe
6.11.2012 16:49:34   
Anoniman
Isto Lu user posted image Ja imam problem što moraju apsolutno da se slazu cipele i torba, i skoro za svake cipele i patike imam drugu torbu. U urbanu, gde sam uzela i cipele imaju ovu torbu, dođe kao komplet, ali mi nije nešto posebno (moze i kao pismo torba da bude), a sa druge strane nema šanse da negde drugde nađem istu nijansu a bolesna sam po tom pitanju.
user posted image

Trknuću još do carpise, ako ne nađem, kupiću ovo.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 1476
6.11.2012 16:53:13   
Anoniman
Idi u David Jones tu pored Bubija, kod Sajma. Da se kladimo da ćeš da nađeš torbu? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1477
6.11.2012 16:56:12   
Anoniman
Bila sam, tamo sam kupila jednu super sivu na snizenju prošle godine, i generalno su im ok torbe, ali nema baš ništa u toj nijansiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1478
6.11.2012 16:58:32   
Anoniman
Pih...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1479
6.11.2012 17:01:22   
malinaja
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Isto Lu user posted image Ja imam problem što moraju apsolutno da se slazu cipele i torba, i skoro za svake cipele i patike imam drugu torbu. U urbanu, gde sam uzela i cipele imaju ovu torbu, dođe kao komplet, ali mi nije nešto posebno (moze i kao pismo torba da bude), a sa druge strane nema šanse da negde drugde nađem istu nijansu a bolesna sam po tom pitanju.

Trknuću još do carpise, ako ne nađem, kupiću ovo.

Jojjjjjjjjj sto je dobra torba. SUPER.user posted image

< Poruku je uredio Nedja RR -- 6.11.2012 17:02:59 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1480
6.11.2012 17:04:31   
Anoniman
Nenojte citirati slike, pleaseuser posted image

Meni nije nešto posebno, suviše mi je nekao dugačka da je nosim preko ramena, a ne volim da nosim torbu u ruciuser posted image MAda, ako ne nađem The One, ova mi je sigurica.

(odgovor članu malinaja)
  Direktna veza do poruke: 1481
6.11.2012 17:58:16   
viking
Super su cizme user posted image Nedjo, a da nosis torbu dijagonalno? Ne znam zasto, ali aj sve torbe nosim ili u ruci ili dijagonalno, nikad na ramenu...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1482
6.11.2012 18:07:12   
Anoniman
Neđo, ja sam u subotu kupila ove, dok je bilo 20% popusta na Not rated, samo u nekoj šućmurastoj boji, ni sive, ni braon, ni maslinaste nego nešto između...

user posted image

Ja odavno ne uklapam čizme i cipele, tj moraju da se slažu, da se uklapaju u isti koncept ne i da budu iste...

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 1483
6.11.2012 20:07:33   
Anoniman
Hvala Vikuser posted image Malopre sam je kupila, pa ću valjda naći način da je nosimuser posted image I ja sve torbe tako nosim, dijagonalno, probaću i ovu ali mi se čini da je kratak kaiš za to.

GG, ja sam danas bila u trilemi - takve kao tvoje samo sive, ove moje ili jedne na baš visoku štiklu, koje su mi bile najlepše ali najmanje praktične. Posle sam se zaljubila u ove, i naravno, bile su snižene na 6 hiljada prošlog meseca, ja to uvek omašim.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1484
6.11.2012 21:58:57   
madre
auuu, nedjo i ae, enijalne su i jedne ui drueuser posted image odusevljena sam!
nedjo, je l moze linkic?

< Poruku je uredio madre -- 6.11.2012 22:03:21 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1485
6.11.2012 22:00:11   
Lilla
Gae, super su cizme.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1486
6.11.2012 22:22:22   
Anoniman
Hvala madre, evo ga KLIK imam i jedne njihove cipele, a mislim da bih bez razmišljanja kupila pola prodavnice kad bih mogla, savršeni suuser posted image

(odgovor članu Lilla)
  Direktna veza do poruke: 1487
6.11.2012 22:36:42   
madre
vala tiuser posted image meni bas trebaju crne, pa mi ove od ae vise dolaze u obzir, ali nje nema da je pitam da li su udobne, da nisu slucajno tople i od ko su materijala... znas li ti, jesi li i probala>? sta ti se kod nji dopalo/nije dopalo? oprostite, ne rade mi neka slovauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1488
6.11.2012 22:47:10   
Anoniman
Probala sam, dopalo mi se sveuser posted image Nisu tople, tj nisu postavljene, dosta su stabilne, generalno sam sličan osećaj imala kao kad sam obula ove moje, presudilo je to što imam crne plitke čizme, i što stalno forsiram crnu obuću da se slaže uz sve, pa eto, malo da promenim. Jako dobro stoje na nozi, gore nisu ni preuske ni preširoke, a štikla je stabilna. Pregledaj njihov sajt, ima još crnih, ja sam se u ove zaljubila na prvi pogled, ali realno, obula bih ih jednom godišnje, tako da sam odustala, ali što doooobro izgledaju na noziuser posted image

user posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 1489
6.11.2012 23:23:56   
MicinaMama
nedjo dine su ti cizmice...bas mi se svidjaju.
Ja sam se dogovorila sa mm-om da narucujem odecu i obucu iz zolanda.To je net stranica sa svom garderobom i svim markama.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1490
7.11.2012 8:51:02   
NadaR
Neđoo ,divne su one što si kupila !user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 1491
7.11.2012 9:07:44   
Anoniman
Madre, Neđa ti je sve rekla, tanke su ali su udobne i stabilne.

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 1492
9.11.2012 2:12:23   
MicinaMama
Ja obozavam visoku stiklu ali nisu mi prakticne nikako jer uvek dosta hodam kada idem negde a noge otpadaju,pa vise nemam pojma sta da kupim,tj kakve cizmice...imam jedne u vidu.Pogledacu sada da skinem sa neta pa da pokazem.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1493
9.11.2012 2:22:29   
MicinaMama
user posted image

e ovo su te cizme...mnogo mi se svidjaju,stikla je 8 cm ali derinitivno stabilnauser posted image

Direktna veza do poruke: 1494
9.11.2012 18:16:08   
caca81
Žene više nije u modi da se slažu torba i obuća...tako da možemo da odahnemo...user posted image

Direktna veza do poruke: 1495
10.11.2012 12:29:00   
Anck Su Nmaun
Ja trazim neke lepe crne sa stiklom ali do kolena ili preko, nemoraju biti kozne jer za parvu zimu ne nosim stikle!
Stikle nosim samo u nekim prilikama. Nedjo ove tvoje nisu lose!

Novosadjanke... gde bih mogla da ih nadjem!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 10.11.2012 12:44:11 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1496
10.11.2012 13:26:01   
Snelle
Meni su ove prelepe! Kud nisam ranije znala za sniženje user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1497
10.11.2012 16:40:45   
Anoniman
Divne su snelle, ja često prošetam do urbana da vidim šta ima novo, pa ako budu opet snižene javljam ti.
Anck, ja svu obuću kupujem u office ili urban shopu, pa ti samo to mogu preporučiti.

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 1498
10.11.2012 17:15:10   
MicinaMama
Ja odvaljujem za cizmama visike potpetice ma kao sto je nedja postavila.I evo jos uvek biram i zaletim se da bas takve kupim ali me mm podseti da moram da setam u njimauser posted image . Nasla sam jedne koje cu ipak kupiti,zadovoljavaju uslove hehe...

Evo ove
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1499
10.11.2012 22:09:15   
Ana RR
Meni su ove odlične KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kräuterhof anticelulit kolekcija - iskustva
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Pojedine dame su testirale Kräuterhof anticelulit kolekciju, i sa nama p...
Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...
Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here