|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: cipele i torbe
12.5.2012 0:04:44   
Anoniman
ima jedan u pap pavla, jedan u pasazu kod apsolut-a i jedan kozar (tasne i svasta) u pasicevoj ako nije umro. ja ne znam vise ni za jednog. ako se setis, molim te javi

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1376
12.5.2012 14:21:02   
Ivence
Jao Tash, kakve baletanke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Proći ćeš kroz neke krize... proći ćeš kroz analize.... al' verovati moraš da si rođeni superstar :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1377
12.5.2012 20:39:42   
Anoniman
ubise baletanke danas. Sat vremena nosenja i plik na peti. :(

(odgovor članu Ivence)
  Direktna veza do poruke: 1378
12.5.2012 22:33:48   
dunja RR
Ja sam pre mesec i po kupila jedne crne baletanke u metrou. Nosila sam ih prvi put na slavi u Bosni pre neki dan, ubile me. Kao da su mi broj manje, udara mi prst napred, peta pozadi, nemam pojma kako to. Malo sam ih raširila ali ne znam da li će biti ok, baš sam ih planirala za sastanke leti, jer su zatvorene a većina firmi u koje idem ima te kodekse o zatvorenim cipelama. Uglavnom kupujem kožne cipele i sada uzeh te koje nisu kožne, verovatno su zato tako krute. A i nemam pojma koji sam broj uzela, znam da su mi broj veće spadale, ali se ne sećam da su ove koje sam uzela bile tako knap, svašta ... Nije sada ni neka vrućina bila pa da mi se nešto nadula noga, šta će tek leti da bude:( A slatke su, žao mi ...

< Poruku je uredio dunja RR -- 12.5.2012 22:35:21 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1379
12.5.2012 22:56:36   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dunja RR

ali se ne sećam da su ove koje sam uzela bile tako knap, svašta ...

Ja sam uzela 39. I tražila sam 40 da probam za svaki slučaj, a nisu imali. Onda sam obula obe baletanke, i šetala, nisu me žuljale. Možda malo stiskale prst, ali ne jako... ali sve za lepotu. user posted image
Ja inače nosim njihovu obuću već godinama, samo ona mi odgovara pošto mi je noga na pola broja, a to retko gde postoji, a metroov kalup je izgleda drugačiji.

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 1380
12.5.2012 22:59:10   
Ana RR
Dunja, stavi ih u kesu pa ubaci u friz na dva,tri sata. Kad ih izvadiš, obuj na noge neke debele čarape, obuj baletanke i nosaj ih po kući, lepo će se razgaziti i neće te žuljati.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1381
12.5.2012 23:00:10   
Anoniman
friz... jel to frižider ili zamrzivač?

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1382
12.5.2012 23:00:52   
Ana RR
Zamrzivač user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1383
12.5.2012 23:20:44   
Anoniman
Da i ja zamrzivač zovem friz, ali sam se sretala sa ljudima koji tako zovu frižider... pa kontam, bolje da ne za,rzavam cipele ako treba samo da ih ohladim. user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1384
12.5.2012 23:20:52   
dunja RR
O Anči, hvalaaaa, probaću user posted image
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Dunja, stavi ih u kesu pa ubaci u friz na dva,tri sata. Kad ih izvadiš, obuj na noge neke debele čarape, obuj baletanke i nosaj ih po kući, lepo će se razgaziti i neće te žuljati.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1385
12.5.2012 23:21:33   
dunja RR
user posted image
IZVORNA PORUKA: Tash

Da i ja zamrzivač zovem friz, ali sam se sretala sa ljudima koji tako zovu frižider... pa kontam, bolje da ne za,rzavam cipele ako treba samo da ih ohladim. user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1386
12.5.2012 23:22:21   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dunja RR

O Anči, hvalaaaa, probaću user posted image

I ja ću! user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 1387
12.5.2012 23:23:16   
Anoniman
A ako ih previše razgazim, onda idu u rernu na dva tri sata, pa bez čarapa na nogu? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1388
12.5.2012 23:24:21   
indy_25
Jao Tasho ove roze su se ubile za mene. Prelijepe su. Hocu i ja user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1389
12.5.2012 23:27:52   
Anoniman
Mnogo su lagane. Još ih nisam nosila, sem po radnji, da bih mogla reći dal su udobne, ali vidim da ih pola grada nosi, ili sam se ja prosto zaljubila u njih, pa sam samo njih videla.
MM je napravio facu gađenja na njih, a moja mama je rekla "Jaoooo možda i ja kupim iste", i odmah ih navukla na nogu, ali su joj velike. user posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 1390
13.5.2012 8:23:51   
mamicak
Nasla Tashine cipelice:) Mnogo su slatke :) OVe roze su vrh:)

Lejla, moja najveca radost!!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1391
13.5.2012 10:41:59   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Tash

A ako ih previše razgazim, onda idu u rernu na dva tri sata, pa bez čarapa na nogu? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1392
30.5.2012 10:20:02   
Ricola
http://lescarpeonline.net/wp-content/uploads/2012/01/guess-scarpe-on-line-21.jpg
Ove sam ja kupila samo u silver boji br 41 visoka zena veliki br smrcccc

"Žena stoji, kao kapija, na izlazu kao i na ulazu ovog sveta."
Ivo Andrić

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1393
30.5.2012 10:36:06   
Anoniman
Opet se osecam boso

(odgovor članu Ricola)
  Direktna veza do poruke: 1394
30.5.2012 10:41:35   
Ricola
http://www.thehouseofblog.com/moda/catalogo-e-prezzi-collezione-borse-guess-primavera-estate-2011/attachment/borsa-a-bauletto-perla-large-box-guess-estate-2011/
Ova bez mi je najpribliznija torbi koju sam kupila pre par meseci samo je u beloj boji i nema nitne na dnu. Ide extra uz ove moje guess sa strasom.user posted image

Ivo Andrić

(odgovor članu Ricola)
Direktna veza do poruke: 1395
30.5.2012 10:43:57   
Ricola
Ribizla ista sam takva ne znam ni ja koliko novca dajem na obucu i torbe a vecito mi uvek nesto fali. Ma meni uvek nesto fali od garderobe, mm mi govori da ce bankrotirati kad budem user posted image pogotovo ako dode devojcica....
Hahahahahah

Ivo Andrić

(odgovor članu Ricola)
Direktna veza do poruke: 1396
30.5.2012 10:46:06   
Anoniman
Znas kako , imam periode kad ne kupujem nista i periode kada ne mogu da se zaustavim , sad ulazim u ovaj drugi user posted image

(odgovor članu Ricola)
  Direktna veza do poruke: 1397
30.5.2012 10:48:00   
Ricola
Eeeeee isto tako i ja uzas
Hhhahahhah

Ivo Andrić

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1398
30.5.2012 11:01:23   
tanjica85
moj problem je sto kupim nekoliko torbica razlicitih boja, pa onda moram da uklopim sa obucom. to me jako smara

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu Ricola)
Direktna veza do poruke: 1399
3.6.2012 21:56:00   
dunja RR

Extra savet, upalilo je, kao da nosim druge cipele :)

Hvala Anči user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Lycia - glatko i jasno
Jednostavan i brz način da se rešite neželjenih dlačica i to u kućnim uslovima jeste upotreba Lycia traka za depilaciju.
Do ravnog stomaka za sedam dana
Imate masne naslage na stomaku a prilika je ko stvorena za odlazak na bazen, more ili jezero, s' obzirom da leto sve viš...

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here