gagana83 -> RE: cipele (10.3.2012 23:20:59)
|
IZVORNA PORUKA: marija32 IZVORNA PORUKA: dunja RR Nema pojma od čega ih Gisele pravi, to je neki ekološki materijal, ali eto, savršen je, praktično neuništiv. Baš me zanima koliko će mojih letovanja da izdrže. A i jako su udobne jer je taj materijal tvrd ali i vazdušast, neobičan, tako da se prilagođava stopalu a đon je taman kako treba, ne suviše tanak. Kao da nemam ništa na nogama, tj. kao da imam negu vazdušastu masu, laganu a jaku. I ja godinama nosim Giselice i obozavam te o kojima pricas, imam ih u dve boje i kao nove su i danas, medjutim one sa zvezdicom, pretprosla sezona su mi dosada i jedine najneudobnije, proslo leto ih nisam kupovala, ali ovo cu obavezno[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Stvarno su neunistive [sm=smiley20.gif] Ja imam jedne, kupljene 2008 godine, braon sa kaicicima koji idu oko lista. Jos ih nosim. I ista prica kao kod Dunje, svakog leta idem sa njima po pesku, moru i nista im ne fali. BTW, i ovde nisu skupe, ali znam da su te godine kada sam ih kupila u Bugarskoj bile duplo jeftinije nego kod nas, mislim negde oko 5e.
|
|
|
|