majka mara -> RE: koliko dugo beba spava nocu? (17.4.2010 22:19:21)
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: marince Cucla je non-stop kod njega,nekad ga prebacim kod mene u krevet,ali on i dalje place,stenje nekako. I ja mislim da nije gladan,cim samo malo jede,nego je to vise navika. Probcu nocas da mu makar jednu partiju iskuliram,da vidim hoce li moci. Marince,je si li probala da mu dajes vodu umesto mleka? Negde sam cula da mozes mleko da razblazujes sa vise vode,postepeno tako da na svakih nekoliko dana stavljas manju dozu adaptiranog melaka a vise vode sve dok ne bude cista voda. E sad,neke bebe nastave i dalje da se bude zadovoljavajuci se i vodom a neke skontaju da im se ne isplati da se bude samo zbog vode. kod mene je nesto slicno upalilo,ja sam na svakih 4-5 dana smanjivala za 30ml mleko,trajalo je duze,lai se isplatilo i budio se obicno oko 4h pa sam i povremeno produzavala po 15min da bi dosli do 6h,ostao mu je bio obrok oko 23h sto me izludjivalo i pokusala sve nacine,nista,na kraju sam odlucila da bude po njegovm i scekam da ga izbaci sam,sto se i dogodilo,mada nisam imala neke vece problema sa malim za nocno spavanje,sad ima 6.5m jede oko 20.30 180ml mleka i spava do 8h,nekad se probudi ranije nekad kasnije
|
|
|
|