Ana007 -> RE: koliko dugo beba spava nocu? (20.2.2011 12:02:52)
|
IZVORNA PORUKA: Daca88 IZVORNA PORUKA: Daca88 Moja duša spava od 22h do 09h[sm=smiley1.gif]...i još dva puta po jednočasovna dremka,oko 11h i oko 17h ...Ivaj,da dodam...Alen spava samnom na francuskom krevetu od svog drugog meseca.Dok je spavao u krevetiću budio se svakih pola sata il mu ispadne duda,il je bio gladan,ili prosto hoće da se igra i nosa i sred noći,a ja ko vampir...možda je to tajna"uspeha".Otkad spava samnom prespava celu noć,11 sati intenzivnog sna,ucelo...ma šta ćeš lepše[sm=smiley1.gif] Znam da ćemo kasnije imati frke kad trebala da ga opet odvojim i pošaljem u krevetić pošto je navikao spavati samnom,ali ne razmišljam još o tome,meni lično ne smeta,pšto se mene tiče možemo spavati zajedno dogod on to želi.Sve mislim da će on pre početi na svoje insistiranje da spava u krevetiću nego što ću da ja otprašiti.Mi se mazimo,držimo za ruke,pevam mu na uvce,onda on zavuče šakicu u moju kosu i tamo mulja,usput nešto gunđa,onda ga ja poljubim,a oči na pola koplja i zzzz,nema ga do devet ujutru. Kod mene je obrnuto,od kad sam je pre neki dan liferovala iz bračnog kreveta bolje spava.
|
|
|
|