vocicana -> RE: Da se ponovo rodim.. (12.7.2016 6:18:55)
|
Tema koja je prelepa. Da se ponovo rodim, ne bi volela da imam druge roditelje i sestru, volela bi da nisam rodjena bas ovde gde jesam iz milion razloga. Hvala mojoj sestri, ne rodjenoj, sto mi je ulila neke stvari kada sam bila mala, kada sam tek pocela da izlazim i upoznajem ljude sto mi je svojim stavoima promenila na zalost tradicionalnu barijeru, nekako je izgumirala i ja sam postala jedna savremenija osoba sa drugacijim mozgom koji se ne uklapa u stereotip. Volela bi da sam namesto glupiranja po visokoj strukovnoj zavrsila fakultet, za koji se nije imalo para ni u dva ludila. Svog muza bi opet upoznala, opet se zabavljala, uzivala sa njim u svim segmentima zivota, jer je jedno najsvestranije bice koje znam, sa puno mana, ali slicnih mojim. A iznad svega ne bi menjala ovog vristavca ni za sta na svetu! Naravno jos jedno, to je i izvinjenje mom sinu, volela bi da sam vise uzivala u trudnoci, da sam bila manje nervozna i da sam bila vise nasmejana a ne konstantno nikakva. Zato sada ne skidam osmeh sa lica! Hvala ti Boze na svemu sto imam i nemam.
|
|
|
|