Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 5.2.2011 9:11:18
|
|
|
|
SareniVrabac
|
moji su hteli da ucine mom dedi i meni daju ime po njegovoj mami i tako ostade Katarina, iako se njima vise svidjalo Jelena
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 5.2.2011 14:31:55
|
|
|
|
Olga75
|
mojoj mami se svidjalo ima , imala je kaze jos u opticaju Mila i Zlata ali Olga je pobedilo
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 18.2.2011 1:37:38
|
|
|
|
moja ciklama
|
tata je hteo da nosim ime njegove bake. Srećna sam zbog toga
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 20.2.2011 14:30:06
|
|
|
|
bokicans
|
Pr povratku iz porodilišta sestra je promentarisala ;Vidi mala Boba,i postadoh Bojana!!!
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 2.4.2011 21:21:40
|
|
|
|
nencydrew
|
Mama je predložila, inače trebalo je da se zovem Simonida
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 2.4.2011 21:25:04
|
|
|
|
maslachak
|
ja sam po maminoj zelji dobila ime Jovana
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 2.4.2011 21:30:24
|
|
|
|
moja ciklama
|
pa tatinoj baki!
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 3.4.2011 4:07:16
|
|
|
|
aleksandrova
|
kum otisao u vojsku i ostavio njegovim roditeljima par imena da daju mojoj mami kad se porodi a ovi matori se doseteli te izmenili imena i tako dobih ime koje mi nije bilo pisano od kuma vec sudjeno...kum se i dan danas ljuti na njegove sto su to uradili al me neizmerno voli i ja njega,on mi je i prijatelj i otac i sve a da dodam zamalo da budm Radojka srecom te su imali i druga imena...to je kad se matorci mesaju gde im nije mesto
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 3.4.2011 12:51:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Mama je birala ime i za mene i za sestru, tata se tu nije mnogo mesao. Kad sam bila mala, nisam ga volela jer nisam znala nikog ko se tako zove, a jos su mi ga i kratili i zvali me Senija, Senka, Sena.. Mojim babama se uopste nije dopalo Sad ga obozavam i mislim da je pravo ime za mene. Inace, u igri je bilo i Kristina i Djurdjica. Srecom pa nisam bila musko jer bih se zvala Denis (napast )
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 25.4.2011 21:22:12
|
|
|
|
AndreaK
|
Meni je mama izabrala ime, a tata se slozio... kum nije imao nikakve veze sa tim ... sto ja smatram ispravnim... tako smo i mi svojoj deci izabrali imena... elem... drago mi je, sto kaze ksena, da nisam musko...inace bih bila Damir
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 25.4.2011 21:23:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Da sam musko bila bi Denis isto kao Ksena Ovako tata zacrtao da ce se roditi Marija i tako i bi
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 25.4.2011 21:24:36 >
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 25.4.2011 21:24:01
|
|
|
|
AndreaK
|
a da...zanimljivo sto sada svoje ime obozavam...a kao mala mislila sam da nije lepo, posto sam, u to vreme, bila jedina Andrea u selu... sada bi mi to imponovalo...
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 25.4.2011 21:26:29
|
|
|
|
Vika
|
Pokojni otac mi je to objasnio ovako: "Krenuo sam ka bolnici i mislio šta ćemo i kako, u isto vreme srećan i lud od brige! I čujem iz obližnjih kola pesmu sa radija Viki, Viki, Violeta najlepša si žena svetaaa, vrati mi se Violeta još te volim jaaa..." I tako...
< Poruku je uredio Vika -- 25.4.2011 21:27:00 >
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 6.5.2011 17:24:22
|
|
|
|
jelenadunja
|
Trebala sam da se zovem Jadranka,jer kako mi tata rece,zaceli me jadranu .pa Ana Marija po baki,i na kraju,tata kao iz topa odluci da se zovem Jelena
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 6.5.2011 17:28:32
|
|
|
|
prolece
|
Kum dao sledeća imena: Vesna, Gordana i Edita. Moji izabrali Vesna
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 6.5.2011 23:06:11
|
|
|
|
Maccana
|
Imam 4 rodjena brata-starija od mene....oni su mi dali ime Snezana,po bajci(oni su kao patuljci)...A i padao je sneg kada sam se rodila...
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 7.5.2011 0:23:46
|
|
|
|
Brana
|
Ja obozavam ime Snezana,isto je padao sneg kada sam se ja rodila imali su priliku ali eto dadose mi drugo ime po mojoj tetki...
< Poruku je uredio Brana -- 7.5.2011 0:24:27 >
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 7.5.2011 0:28:57
|
|
|
|
magde
|
HM kako sam dobila prvo ili drugo ime...pa vako MAJDA je moja majka htela zato sto je univerzalno nekako a ja sam dete iz mesanog braka pa kad sam se udala za pravoslavni promenila sam ime u Magdalena a to ime mi je dala jedna baba sto je rekla mojoj majci da dete ti nije krsteno jel da i moja majka rekla da odkud znas...znam ja sve rekla ona i rekla je jos da moram da smenim ime za magdalena ali to je bilo odaaavno i kad sam se uhvatila sa moj muz sve se sklopilo i otisla da se u Strugu krstim u jezero.....interesantno zar ne???
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 7.5.2011 0:32:22
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Brana Ja obozavam ime Snezana,isto je padao sneg kada sam se ja rodila imali su priliku ali eto dadose mi drugo ime po mojoj tetki... E pa ja sam baš tako dobila ime. Dana kad sam se ja rodila je prvi put u toj godini padao sneg, baš ga je bilo dosta i moja pokojna baka je predložila to ime
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 7.5.2011 0:36:34
|
|
|
|
Anoniman
|
A meni sestra dala po omiljenoj bajci ( Snežana i 7 patuljaka)
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 7.5.2011 0:37:21
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: magde HM kako sam dobila prvo ili drugo ime...pa vako MAJDA je moja majka htela zato sto je univerzalno nekako a ja sam dete iz mesanog braka pa kad sam se udala za pravoslavni promenila sam ime u Magdalena a to ime mi je dala jedna baba sto je rekla mojoj majci da dete ti nije krsteno jel da i moja majka rekla da odkud znas...znam ja sve rekla ona i rekla je jos da moram da smenim ime za magdalena ali to je bilo odaaavno i kad sam se uhvatila sa moj muz sve se sklopilo i otisla da se u Strugu krstim u jezero.....interesantno zar ne??? wow bas je interesantno!
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 7.5.2011 0:42:37
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: snek A meni sestra dala po omiljenoj bajci ( Snežana i 7 patuljaka) i ti se zoves Snezana? Snelle a u kom mesecu si rodjena?
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 7.5.2011 0:43:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Aha
< Poruku je uredio snek -- 7.5.2011 0:44:31 >
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 7.5.2011 0:49:36
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: snek Aha divno!
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 7.5.2011 0:56:35
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: liliana Ja sam dobila ime po tadašnjoj devojci mog kuma. gle slučajnosti: ona mi je kasnije, na fakultetu, bila profesor!!! A, da , setih se: kuma me nikada po imenu nije nazvala!!!
|
Anketa
Uvodjenje nemlijecne hranelittle_oneKada ste poceli da uvodite nemlijecnu hranu bebama?Prije 4tog mjeseca (
19%)
Od 4 tog mjeseca (
32%)
Od 5tog mjeseca (
20%)
od 6tog mjeseca (
27%)
Sa 7 i vise mjeseci (
1%)
Ukupan broj glasova: 108Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!