Daca88 -> RE: Kako ste vi dobili ime? (27.1.2010 16:21:01)
|
Ja imam jako cudno i retko ime za Srbiju,u inostranstvu je ovo ime malo cesce.Zovem se DALIA...Imam starijeg brata Darka i on je hteo da mu se seka zove isto na slovo D. Onda su mama i tata na ceduljice ispisali 5 imena i stavili u sesir.Mama je mesala,tata je izvlacio.Ali u igri su bila imena Danijela,Dubravka,Danica,Danka,Dijana.Moj tata je uvek izvlacio Danka,i trebalo je do zadnjeg trena da se tako zovem.Medjutim moja mama se brzinski porodila samnom,dosla sam na svet rano ujutru,za 10 minuta.I sad svi navalili da cestitaju,svi u frci da kupe neki buket cveca,a cvecare zatvorene u to doba.E,moj deda naidje na prelepe crvene Dalie.Dalia je inace cvece...odneo je to mami,i mama odlucila cerkica ce mi se zvati Dalia.Fazon je bio sto je moja baba razbudila u cik zore celu rodbinu i svima saopstila imamo Danku,imamo Danku...onda je morala da ispravlja gresku,pa je kasno uvece opet sve zvala i opet je sve probudila jer je narod legao da spava.Tada je javljala Nije Danka,nego Dalia...Ja volim svoje ime,retko je,ali ima neku neznu notu u sebi koja mi se svidja[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|